(P) Game World – Cele mai sigure săli de jocuri din România

Dată publicare: 04-03-2021 11:01
Dată actualizare: 04-03-2021 11:21


(P) GAME WORLD – CELE MAI SIGURE SĂLI DE JOCURI DIN ROMÂNIA

Sălile de jocuri Game World sunt, în mod oficial, cele mai sigure din România în ceea ce privește prevenirea infecției cu coronavirus, fiind primele din țara noastră care obțin certificarea internațională DEKRA Trusted Facility.

 

 Această certificare dovedește că sălile de jocuri Game World respectă cele mai stricte reguli de siguranță sanitară – atât cele din legislație, cât și protocoalele de securitate ale Organizației Mondiale a Sănătății. Astfel, clienții și angajații companiei pot avea certitudinea că sălile de jocuri Game World le oferă cele mai sigure condiții din punct de vedere sanitar.

Certificarea obținută de sălile de jocuri Game World din București, Constanța și Brașov confirmă îndeplinirea unui număr mare de condiții privind prevenirea infectării cu coronavirus.

„Standardul DEKRA Trusted Facility (Locație de Încredere) este dezvoltat în Germania și se acordă numai în urma unor evaluări și controale în teren care sunt complete și riguroase”, spune Cornel Iacob, director regional DEKRA România. „Auditurile noastre iau în calcul zeci de criterii. Astfel, se verifică atât documentația, cât și spațiile de funcționare, prin vizite la fața locului. În cazul Game World, inspecțiile au vizat atât spațiile operaționale, cât și cele destinate angajaților, recepția și spațiile comune.”
Printre companiile care au fost auditate și au primit certificarea DEKRA pentru siguranță în prevenirea infecțiilor cu coronavirus se mai numără o serie de hypermarketuri (magazinele Kaufland din România și Republica Moldova și magazinele Metro), lanțul Brico Depot, clinicile Gral Medical și depozitele și show-room-urile eMAG.

„Încă de la primele manifestări ale pandemiei am considerat siguranța clienților și a angajaților noștri ca fiind o prioritate. Această certificare, prima la nivelul industriei jocurilor de noroc din România, demonstrează încă o dată responsabilitate față de clienți, angajați și public”, declară Attila Török, director de strategie al companiei Game World România. „Între luna iunie 2020 și februarie 2021, Game World a investit în acest scop peste 155.000 de euro, pentru a achiziționa separatoare pentru spațiile de joc, dispozitive electronice de scanare automată a temperaturii, echipamente de dezinfectare a suprafețelor cu o tehnologie bazată pe ozon și diverse alte echipamente și consumabile.”

Deși în 6 din ultimele 11 luni sălile de jocuri Game World au avut activitatea suspendată, compania nu a făcut disponibilizări în rândul celor 400 de angajați. Mai mult, în 2020 Game World a susținut prin donații în valoare de aproximativ 65.000 de euro mai multe spitale din București și alte orașe, precum și echipele SMURD din Constanța, Alba Iulia și Brașov.
Potrivit unei declarații a ROMSLOT – Asociația Organizatorilor de Sloturi din România, sălile de jocuri au cel mai scăzut risc epidemiologic dintre toate activitățile care se desfășoară în spații închise. Clienții și angajații trebuie să poarte măști, este asigurată distanțarea socială, iar spațiile sunt supravegheate cu camere video.


Game World România este operator de jocuri de noroc licențiat ONJN cu licența nr. L1190541H000972
Game World Invest este operator de jocuri de noroc licențiat ONJN cu licența nr. L1173023H000787

Sursa: Pro TV