(P) Fundația Altex doneaza echipament de protecție performant pentru elevi și profesori

Dată publicare: 26-02-2021 20:21
Dată actualizare: 26-02-2021 20:25


Fundația Altex întărește și reconfimă angajamentul de a fi un partener implicat în bunăstarea societății românești, pusă la încercare de Covid 19.

Este rândul elevilor și profesorilor care s-au reîntors în sălile de clasă să beneficieze de sprijinul Fundației, care înțelege și susține revenirea la programul normal de studii în condiții de siguranță și se angajează să doneze echipament de protecție performant, în baza unui acord de colaborare semnat cu Ministerul Educatiei și Cercetării.

„Credem cu tărie că putem ajuta și că sprijinul nostru face diferența atunci când vine vorba de acțiuni concrete pentru România. Ne propunem să fim un stâlp al societății, care trăiește astăzi un moment vulnerabil pe fondul Covid 19. Sperăm că acest acord încheiat cu Ministerul Educației să apropie în siguranță elevii și profesorii reîntorși la clasă de normalul la care aspirăm cu toții”, a declarat Mihaela Mitescu, presedintele Fundației Altex.

Angajamentul Fundației Altex de a sprijini educația, un domeniu puternic afectat de criza pandemică, face parte din strategia pe termen lung a organizației de a se implica activ în bunăstarea societății românești.


VIDEO PROTVPLUS.RO