(P) Fototapetele cu desene animate - un colț din paradis inclus în camera copilului!

19-02-2020 16:01


advertorial

Când vine vorba de camera copilului, părinții întâmpină deseori probleme la capitolul diversitate.

Copiii sunt atrași de tot ce e viu colorat, de tot ce este în ton cu desenele animate ce le înfrumusețează copilăria, așa că părinții trebuie să se conformeze neapărat cu acest aspect.

Pe lângă piesele de mobilier, alese întocmai în culorile preferate ale copilului, aplicațiile de pe pereții camerei contribuie activ la înfrumusețarea acestui colț de paradis. Aplicațiile precum stickerele au trecut de ceva timp în sfera banalului, clasicului, iar locul le-a fost luat de fototapet, cel ce poate menține vie, parcă ruptă dintr-o poveste, orice încăpere.

Fototapetul cu desene animate – un motiv în plus de bucurie pentru copii!

Fototapetul se poate prezenta în fel și chip, poate întruchipa orice fel de fotografie, însă astăzi se află în centrul atenție cel destinat aplicării în camera copilului. Vorbim despre fototapetul cu desene animate – cel ce poate creiona o întreagă și adevărată poveste în colțul de liniște al celui mic.

Pentru părinții care au înțeles cât de important este ca această încăpere că fie cât se poate de veselă, animată corespunzător, Deco-Perete.ro este magazinul online din care pot face astfel de achiziții. În cadrul său regăsesc o rubrică destinată exclusiv fototapetelor cu desene animate. Experții Deco-Perete le recomandă părinților să aleagă fototapetul împreună cu cel mic – calitatea este inclusă în prețul achiziției, deci niciun motiv de îngrijorare în acest sens.

Lumea Disney va prinde viață în camera copilului!

Producțiile Disney au făcut parte chiar și din copilăria noastră, iar acum a venit rândul celor mici să se bucure de aceste animații autentice. Personajele Disney au devenit deja pentru mulți dintre ei modele demne de urmat, iar asta nu poate fi decât un motiv de bucurie.

Să nu mai vorbim că o parte însemnată dintre aceste personaje au un curaj demn de urmat. Asta înseamnă că un astfel de fototapet, amplasat în camera copilului, îi va furniza acestuia o doză de curaj, mai ales pe timp de noapte, atunci când frica de întuneric se instalează rapid.

De exemplu, fototapetul Alba ca Zăpada și cei 7 pitici prezintă o scenă din viața de zi cu zi a acestor personaje de basm. Pentru o aplicare rapidă, ușoară, acest model de fototapet se livrează în fâșii, 8 la număr. Fototapetul în cauză vine însoțit și de adeziv. Indiferent de modelul ales, fiecare dintre cele disponibile pe site dispune de instrucțiuni de aplicare.

Bineînțeles, modelul despre care s-a vorbit anterior se potrivește de minune în camera unei fetițe. Acesta nu este singurul pe care experții cu site-ul oficial deco-perete.ro îl pun la dispoziția părinților. Fototapetul Prințesele Disney în parc, Prințesele Disney în castel, Castelul lui Ariel sunt alte câteva fototapete ce se potrivesc de minune într-o camera în care predomină rozul și inocența.

Pe deco-perete.ro se regăsesc și o mulțime de modele ce pot anima cu mare ușurință și camera băieților. În rândul băieților, filmele Cars au fost o sursă de inspirație, o lecție despre loialitate și prietenie, demnă de o ecranizare pe măsură. Fototapetele cu scene din aceste filme pot completa într-o manieră unică camera celui mic.

În cadrul aceluiași magazin online cu fototapete se regăsesc modele precum: Raliul, Lumea mașinilor, Mașini în Tokyo, Avioane deasupra norilor și nu doar atât. Ultimul model menționat, Avioane deasupra norilor, se livrează tot în fâșii, pentru o aplicare eficientă și corectă. Adevizul neapărat util pentru aplicare face parte tot din kit-ul complet al acestui model. Pentru că cei mici nu sunt cei mai atenți cu lucrurile pe care le dețin, în cazul în care fototapetul se murdărește, părinții pot remedia totul cu o cârpă uscată, fiind cea mai eficientă metodă de întreținere a acestuia.

Monotonia nu poate fi prezentă acolo unde este și fototapetul!

Copiii, precum adulții, nu sunt feriți de monotonie. Având în vedere că sunt extrem de activi și de curioși, copiii se vor plictisi rapid de o activitate monotonă, implicit de un decor banal. În ajutorul părinților ce vor să îi ferească pe cei mici de tot ce înseamnă mononie, urmată de stările de anxietate, vin fototapetele cu desene animale. Ele parcă prind viață atunci când sunt amplasate în camera copiilor, cei ce cunosc cel mai bine povestea din spatele unei astfel de imagini.

Pentru și mai multe detalii, dar și pentru a achiziționa astfel de fototapete minune, părinții interesați sunt invitați să acceseze deco-perete.ro.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO