(P) Fabrica de lactate Mugura – Cris-Tim, vizitata de ministrul Agriculturii din Arabia Saudita

20-09-2016 13:24


Ministrul Agriculturii Achim Irimescu, impreuna cu omologul sau din Arabia Saudita si o serie de oficialitati din ambele tari au vizitat Fabrica de procesare si productie a lactatelor Mugura - Cris-Tim.

Ministrul Agriculturii din Arabia Saudita s-a aratat interesat de produsele agro-alimentare romanesti, dorind sa afle mai multe despre modelul de agricultura integrata implementat de Cris-Tim.

Acesta incorporeaza mai multe unitati de productie si linii de dezvoltare alcatuite dintr-o ferma vegetala si una de vaci, care interacttioneaza si se sustin reciproc. Sub brandul Mugura, Cris-Tim ofera consumatorilor produse lactate precum: sana, iaurturi, chefir, lapte batut si smantana.

“Noi am investit in aceasta ferma, in ultimii ani, undeva la 10 milioane de euro. Am reusit sa cream un brand puternic pe lactatele traditionale, astazi producem, undeva, la 20 de tone pe zi la brand-ul Mugura. De la procesarea materiilor prime pentru hrana animalelor pana la raft este totul integrat si facut in cadrul grupului”, a declarat Radu Timis, CEO Cris-Tim.

La finalul intalnirii. toti cei prezenti au fost invitati la o degustare a delicioaselor produse Mugura.
 

Tags: cris-tim,

VIDEO PROTVPLUS.RO