(P) Entuziasmată pentru noaptea de Revelion? Nu uita să porți un machiaj impecabil!


Ultimul update: Luni 02 Decembrie 2019 15:24
Data publicarii: Luni 02 Decembrie 2019 15:20
Categorie: a
Machiaj

De la farduri de ochi cu glitter, la un iluminator care întoarce toate capetele și până la buze cât mai seducătoare, un machiaj bine realizat te va ajuta să fii, de Anul Nou, mai strălucitoare chiar și decât artificiile de la doisprezece noaptea.

Reinventează-te și nu permite ca anul 2020 să te prindă cu același machiaj pe care l-ai purtat timp de 365 de zile. 

Sărbătorile nu ar fi la fel de magice fără puțin sclipici și fantezie, iar chipul tău pare să fie perfect pentru a-ți expune entuziasmul de Revelion. Dacă încă ești în căutarea unui machiaj potrivit pentru noaptea dintre ani, iată câteva idei care te vor ajuta să întâmpini Noul An în cea mai bună formă a ta: sclipitoare și ravisantă.

Un smokey eye dramatic

Fii îndrăzneață și lasă pensula de machiaj să te conducă spre cel mai fabulos look pe care îl poți obține pentru Revelion! O regină a nopții nu se dă la o parte de la puțin dramatism, iar un smokey eye poate fi chiar secretul pentru cucerirea petrecerii de Anul Nou. Dacă iubești să fii puțin extra și nu te temi de fardul negru, genele false și sprâncenele conturate, încearcă să adopți acest look. O privire va fi de ajuns pentru a-ți face simțită prezența la petrecere.

Cine poate refuza un machiaj festiv?

Sărbătorile de iarnă sunt perioada bucuriei și a timpului petrecut cu familia. Cadourile de Crăciun și cozonacul probabil că îți vor aduce entuziasmul la cote maxime, iar acesta va rămâne neschimbat până la Anul Nou.

Ai nevoie de un look luminos, colorat, accentuat cu puțin fard roșu pentru ca machiajul tău și veselia pe care o resimți să se potrivească. Crăciunul și Revelionul sunt adesea asociate cu nuanțele de auriu și roșu, așa că joacă-te cu ele și în machiajul pe care îl vei adopta. Puțină culoare în viețile tuturor este benefică până la urmă, nu?

Machiaj neutru, dar cu ceva extra

Cine nu iubește fardurile în culori neutre? Până la urmă, ele sunt prietenele de nădejde ale multor femei în viața de zi cu zi, așa că poate nu ar trebui să le dai uitării în momentele festive. Alege să-ți realizezi un machiaj cât mai simplu asupra ochilor, dar insistă cu iluminatorul pe pomeți și, cel mai important, un ruj puternic, care să ureze de la sine celor din jur ,,La mulți ani!”.

Un ruj într-o nuanță intensă, eventual în varianta mată și mai rezistentă, va fi accentul de care vei avea nevoie. Până la urmă, trebuie ca cineva să aibă parte de sărutul de sub vâsc, nu?

Orice machiaj vei alege pentru întâmpinarea Anului Nou, asigură-te că te va face să te simți vedeta serii. Indiferent de alegerile pe care le vei face în materie de machiaj, încearcă să savurezi momentele alături de cei dragi, să te bucuri de muzica bună și de șampania din pahare și salută următoarele doisprezece luni cu zâmbetul pe buze (roșii, de preferat). Dansează până dimineața și celebrează cu entuziasm și stil trecerea în noul an! Trei, doi, unu: poza perfectă pentru prima filă din albumul foto al anului 2020.

Sursa: Pro TV

Tags: machiaj,

VIDEO PROTVPLUS.RO