(P) Elmec Romania a prelungit contractul de distributie a produselor Nike in Romania pana in 2017

Ultima actualizare: 24-10-2013 06:52
logo Nike

Elmec Romania, subsidiara a grupului Folli Follie - Grecia, distribuitorul oficial al brandului Nike in Romania, anunta prelungirea contractului de distributie a produselor Nike pana in anul 2017.

 

In decursul celor 14 ani de colaborare cu cel mai important producator de echipament sportiv, Elmec Romania a reusit sa dezvolte o retea de retail puternica si echilibrata la nivel national si sa colaboreze cu retaileri importanti de profil pentru distributia produselor Nike in cele mai importante orase din Romania.

"Ne bucuram sa continuam parteneriatul de succes pe care il avem cu Nike. Succesul nostru se bazeaza pe adaptarea dinamica a mixului de produs la piata locala si este sustinut de efortul si experienta echipei noastre. Nike reprezinta cel mai important brand din portofoliul nostru si vom continua investitiile in dezvoltarea retelei de retail si distributie la nivel national. Un exemplu elocvent il reprezinta deschiderea recenta a noului magazin Nike din AFI Palace Ploiesti", a declarat domnul Cristian Beznoska - CEO Elmec Romania.

Elmec Romania este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de sport si fashion. Compania administreaza in acest moment o retea de 25 de puncte de vanzare care comercializeaza brandul Nike, dintre care 15 magazine exclusive, 7 magazine multibrand si 3 magazine de tip outlet.
Elmec Romania se implica activ in sustinerea sportului de performanta, avand incheiate contracte individuale cu sportivi de calibru si un parteneriant cu FC Steaua Bucuresti, cea mai titrata echipa de fotbal din Romania.

Despre Elmec Romania:

Compania Elmec Romania, subsidiara a Grupului Folli Follie - Grecia, este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de articole de sport si fashion. Compania detine la nivel national o retea extinsa de magazine, dintre care magazine de tip monobrand (Nike, Converse, Folli Follie, Calvin Klein Jeans), magazine multibrand (collective, .kix, Star Place) si magazine tip outlet. Elmec Romania detine in portofoliu branduri internationale de renume cum ar fi: Nike, Converse, Folli Follie, Juicy Couture, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, Boss Orange, Napapijri, 7 For All Mankind, G-Star Raw, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, Pepe Jeans London, Hamaki-Ho, American Vintage, DKNY Jeans, Superdry, Diesel.

Pentru detalii suplimentare:
Ionut IONESCU
Communication Coordinator
Telefon: (+40) 21 411.70.86 / Mobil: (+40) 740251285
e-mail: ionut.ionescu@elmecromania.ro
www.elmecromania.ro

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Promo
PROMO SuperStar E timpul să fie legendari. E timpul pentru următoarea etapă. Recall SuperStar România

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 19.00 – 25 Octombrie 2021

45:39
Alt Text!
UFC
Nicolae Negumereanu vs. Ike Villanueva

10:19
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!