(P) Domestos a dat startul campaniei „Susține igiena în școli”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 15 Octombrie 2018 20:54
Categorie: a

Domestos a dat startul oficial campaniei „Susține igiena în școli” prin care 100 școli și grădinițe din România pot câștiga fonduri pentru renovarea toaletelor și produse pentru igienizarea acestora.

Proiectul se desfășoară în perioada 17 septembrie – 31 decembrie 2018.

Prin această inițiativă, Domestos își propune, ca în fiecare an, să contribuie la îmbunătățirea condițiilor de igiena din școli și grădinițe, dar și la creșterea nivelului de conștientizare a importanței igienei în rândul populației.

Cadrele didactice din ciclul pre-școlar și primar sunt încurajate să se inscrie pe site-ul www.domestos.ro cu o scrisoare în care povestesc despre condițiile de igienă din toaletele școlilor sau grădinițelor în care predau.

Andreea Marin: “Pentru cei mici, școala este locul în care își petrec cel mai mult timp din zi. De aceea, e important ca acolo, la scoala, copiii sa aiba parte de un mediu curat, iar toaletele nu fac exceptie.

Domestos luptă pentru îmbunătățirea condițiilor de igiena din toaletele școlilor și grădinițelor din România, tocmai de aceea mă alătur cu încredere acestui demers deoarece cred cu tărie că este o schimbare necesară.

Ca mama, vreau să mă asigur ca fetița mea învață într-un mediu sigur și are acces la o toaletă curată. Lupta împotriva microbilor este un demers care pe termen lung va contribui la dezvoltarea armonioasa a copiilor”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO