(P) Din 2020 automobilele nu vor mai avea secrete față de tine dupa instalarea aplicației Autodoc Club

Ultima actualizare: 20-01-2020 14:36
advertorial

Compania germană Autodoc, cel mai important distribuitor online de piese auto din Europa, lansează anul acesta platforma gratuită Autodoc Club.

În sectorul său de activitate, Autodoc se remarcă prin cea mai rapidă creștere a cifrei de afaceri datorită conceptului unic cu care a intrat pe piață.

Autodoc a fost înființată în anul 2008 cu scopul de a oferi proprietarilor de automobile o alternativă eficientă și convenabilă la prețurile practicate de furnizorii de piese auto de schimb, în general foarte scumpe. Iar acum, din anul 2020, urmărește să se extindă prin promovarea produselor vândute online pe o platformă informativă, excepțională.

Instalează Autodoc Club și afli totul despre mașini!

Autodoc Club va fi disponibilă începând cu anul 2020 în limbile oficiale a 25 de state europene fiind compusă dintr-o bibliotecă impresionantă de 1300 de manuale de reparații în format PDF și 2240 de tutoriale video.

Șansele ca un utilizator al platformei să nu găsească ceea ce dorește să afle legat de mașina sa sunt foarte mici. Însă în cazul în care un anume manual nu este disponibil încă pe platformă, acesta poate fi solicitat direct de la specialiștii de pe site-ul Autodoc. Pentru popularizarea platformei, dezvoltatorii au în plan lansarea de campanii pe platformele sociale.

Autodoc Club va putea fi accesat de pe dispozitivele mobile de tipul smartphone-urilor și tabletelor cu sisteme de operare Android sau iOS și după cum se preconizează, are potențialul de a se transforma rapid în cea mai utilizată aplicație din domeniul auto.

Pe lângă sursele inepuizabile de informații, încă un avantaj al platformei Autodoc Club pentru utilizatori va fi acela de a putea găsi imediat piesele de schimb necesare în cazul în care dorește să facă o reparație la mașina sa, având astfel acces nu doar la cunoștințe, ci și la mijloace.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO