(P) DiAmanti.ro - 5 ani de excelență în comerțul cu genți din piele naturală

01-11-2019 15:20


DiAmanti

Magazinul online de genți din piele naturală diamanti.ro împlinește astăzi 5 ani de la lansare.

În tot acest timp a oferit clienților săi una dintre cele mai vaste colecții de genți din piele naturală, în prezent fiind disponibile online peste 1300 de modele și culori de genți dama, rucsacuri, serviete, genți de bărbați și portofele lucrate în Italia exclusiv din piele naturală de cea mai bună calitate.

Colecția de rucsacuri de damă este una dintre cele mai apreciate, reprezentând fidel tendințele modei și nevoile clientelor pentru de accesorii practice dar totodată cu stil. Peste 250 de modele și culori de rucsacuri de damă din piele naturală sunt disponibile în secțiunea dedicată din magazinul online.

DiAmanti este o marcă înregistrată la Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală de către o companie românească, sub care sunt produse exclusiv în Italia genți din piele naturală. Susținând prețuri minimale și păstrând totodată și un nivel înalt al calității, DiAmanti reușește să ofere clientului final un raport preț / calitate excelent.

De la începutul anului, DiAmanti a devenit furnizor agreat Fashion Days pentru genți din piele. Susținut și de acest parteneriat cu Fashion Days, distribuitorul în România a mărcii DiAmanti estimează pentru 2019 o cifră de afaceri de peste 1.000.000 euro, ceea ce face din DiAmanti liderul de piață din categoria brandurilor ce vând exclusiv genți din piele naturală.

Fără compromisuri, doar cu atenție la detalii și cu dorința permanentă de a îmbunătăți produsele și experiența de cumpărare a clienților.

Ionel Verdeș, Founder & Owner DiAmanti: "Au fost 5 ani magici pentru care ne dorim să mulțumim în primul rând clienților, mulți dintre ei devenind în timp clienți fideli care au sprijinit creșterea mărcii prin recomandarea calității către prieteni și familie. Sperăm să urmeze alți 500 de ani de excelență DiAmanti. Vă mulțumim!"

Sursa:

VIDEO PROTVPLUS.RO