(P) Descopera-ti ADN-ul de inovator pe 3 noiembrie, la conferinta HR Innovation!

Dată publicare: 11-10-2016 10:46
Dată actualizare: 14-10-2016 07:17


Hal Gregersen

Unul dintre cei mai recunoscuti cercetatori si autori in materie de inovatie, vine pe 3 noiembrie la Bucuresti la HR Innovation Conference, organizata de HR Club.

Hal Gregersen, participant la HR Innovation Conference, este autor, speaker, cercetator si Director Executiv la MIT Leadership Center si lector senior in inovatie si antreprenoriat la MIT Sloan School of Business.

Hal Gregersen exploreaza felul in care liderii dezvolta capacitatea angajatilor si a companiei lor de a descoperi idei noi si de a le implementa cu rezultate pozitive. Alaturi de Jeff Dyer si Clayton Christensen, a scris The Innovator’s DNA: Mastering the Five Skills of Disruptive Innovators (Harvard Business Review Press, 2011), carte bazata pe un studiu global in care au fost cuprinsi peste 6000 de manageri si antreprenori. Scopul a fost de a intelege cum apar liderii inovatori si ce rol joaca ei si angajatii in crearea de produse, servicii, procese sau organizatii de succes.

Descoperirile lui, relatate in carte, demonstreaza cum efortul fara viziune si inovatie, poate fi un capat de drum daca companiile nu cultiva inovatori in interiorul lor, care sa faca descoperiri noi, cruciale pentru business.

Concentrandu-se pe ce poate face zilnic fiecare dintre noi pentru a invata care sunt cele mai bune obiceiuri ale liderilor inovatori, Hal Gregersen va prezenta in cele doua sesiuni: Keynote-ul “ADN-ul inovatorilor” si sesiunea de Master Class “Construirea unei companii creative sustenabile: Cum pui oamenii, procesele si principiile la treaba”, acele abilitati cheie prezente in ADN-ul unui inovator: abilitatea cognitiva de Asociere si abilitati comportamentale ca Observarea, Punerea Intrebarilor, Experimentarea si Networkingul concentrat in jurul unei idei. In cadrul conferintei, Hal Gregersen va explica cum sa generam idei noi cu aceste abilitati, cum sa ne alegem colegii potriviti cu care sa colaboram pentru implementarea lor si cum sa raspandim aceste obiceiuri in toata organizatia, contribuind astfel la competitivitatea ei pe piata.

Hal Gregersen este implicat in mai multe proiecte legate de inovatie. Innovator’s Accelerator este o experienta de invatare online, complet noua, prin care oamenii din companii invata cum sa cultive inovatia in viata personala si profesionala. Incepand din 2011, Hal Gregersen lucreaza cu Forbes la crearea unei liste anuale a celor mai inovative 100 de companii din lume, o resursa valoroasa care ne ajuta sa urmarim felul in care companiile care fac parte din top sustin o astfel de cultura inovativa in interiorul lor. Hal Gregersen este si fondatorul proiectului 4.24, dedicat unei tehnici simple, dar care aduce multe rezultate: proiectul isi propune sa convinga adultii sa foloseasca patru minute dintr-o zi doar pentru a-si pune intrebari legate de ceea ce ii preocupa in ziua respectiva si sa redescopere si sa cultive curiozitatea pe care o aveau cand erau mici.

Un alt invitat de marca al conferintei este Charles Handy, top thinker britanic, care va vorbi despre viitorul organizatiilor. Citeste mai multe despre speakerii conferintei si afla toate detaliile despre cum poti participa de pe pagina dedicata.

Partener principal al evenimentului: Eucom; Parteneri anuali: Trend Consult Group si PeliFilip; Partenerii evenimentului: BCR Pensii, MERCER MARSH BENEFITS, Universum;

Suporter eveniment: Accelerole;

Parteneri Media: 9AM, Biz, Business24, Cariere, HR Manager, Ziare.com.

HR Club este asociatia profesionistilor in resurse umane din Romania. Infiintat in anul 2004, misiunea HR Club este de a incuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea si promovarea celor mai bune practici in domeniu.
HR Club are peste 400 de membri din peste 300 de organizatii ce activeaza in principalele industrii din Romania.

HR Club este membru al Asociatiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) si membru al Federatiei Mondiale a Asociatiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).
 

Sursa: StirilePROTV

Tags: hr club,


VIDEO PROTVPLUS.RO