(P) Decorează-ți grădina casei sau terasa afacerii tale, cu un șemineu de exterior spectaculos!

advertorial

Cu toții suntem ancorați într-o lume în care tehnologia a avansat foarte mult, inclusiv în domeniul soluțiilor de încălzire alternativă, unde, inovația nu contenește să ne mai uimească.

Cine ar fi crezut că ne vom putea instala un semineu cu foc adevărat, afară, în confortul propriei noastre grădini, terase sau chiar pe un balcon, la bloc!? Prietenii noștri de la Șeminee Cluj (parteneri oficiali PEFOC) ne prezintă acum în toiul iernii, câteva modele din gama șemineu de grădina, practice și extrem de spectaculoase.

Nu mai este nevoie de șeminee sau de sobe pe lemne pentru a experimenta seri perfecte de toamnă, primăvară sau iarnă blândă, petrecute la lumina și căldura focului. Cu ajutorul șemineelor speciale de exterior, care funcționează pe bază de bioethanol, gaz, GPL sau peleți, te poți bucura de aceleași momente inedite, respirând aerul curat de afară.

Șemineele pe gaz sau GPL
Șemineele modulare pe gaz, reprezintă o soluție stilată pentru înfrumusețarea unui spațiu în aer liber. Sunt ideale într-un cadru festiv sau pe terasa unui restaurant, conferind o notă de eleganță în timpul unei petreceri sau în timpul servirii mesei. Sunt disponibile în variante moderne de culoare albă sau neagră, fiind dispuse cu panouri negre și laterale din sticlă. Modelul cu GPL este prevăzut cu spațiu special în partea inferioară cu rol de mascare a buteliei. Unul dintre avantajele principale este constituit de faptul că, în timpul arderii, nu se produce zgomot, miros sau fum.

Șemineul de exterior cu bioetanol
Cunoscute și sub denumirea de bioșeminee, acestea ard cu flacără adevărată datorită gelului ecologic turnat în rezervorul special. Disponibile într-o paleta diversificată de mărimi, forme și culori, sunt facil de întreținut și extrem de versatile, putând fi montate inclusiv pe o masă în aer liber sau direct pe iarba din curte. Se bucură de o candoare deosebită, efect generat de arderea ambientală a flăcărilor, dar fără efectele deranjante ale fumului sau ale mirosului.

Un bioșemineu poate fi accesorizat în funcție de preferințele de design ale fiecăruia, prin aplicarea de pietre decorative din sticlă, imitație de jar sau lemne ceramice ce împrumută din aspectul lemnelor veritabile, toate acestea bucurându-se de o toleranță sporită la temperaturi înalte. Pentru cei interesați, bioethanolul este un combustibil 100% ecologic, provenit dintr-o sursă regenerabilă, obținută prin fermentarea componentelor de zahăr și amidon din plante (trestie de zahăr, cereale, porumb, cartofi, lapte, orez, struguri, sfeclă etc). Arderea acestuia este curată și generează vapori de căldură, apă și dioxid de carbon, contribuind astfel și la îmbunătățirea umidității aerului.

Șemineul de exterior pe peleți - Torch
Acest tip de semineu pe peleti, reprezintă o soluție decorativă și perfect funcțională, ce contribuie la crearea unei atmosfere de neuitat atunci când este montat afară. Poate fi accesorizat cu lemne ceramice sau pietre decorative și se potrivește, atât pe terasele sau în grădinile locuințelor, cât și în restaurante cu terasă exterioară. Bucurându-se de posibilitatea ancorării direct în podea, șemineul de exterior Torch, funcționează pe bază de peleți cu diametrul de 6 mm, într-un rezervor cu capacitatea de 5 kg, ce permite arderea continuă vreme de aproximativ 4 ore.

Așadar, dacă te-am convins de beneficiile șemineelor de exterior și ești hotărât să oferi o șansă acestei soluții de încălzire inedite, experții de la șemineeclujnapoca.ro sunt disponibili pentru sugestii, întrebări sau consultanță specializată, astfel încât tu să iei cea mai bună decizie pentru locuința sau afacerea ta.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Aproape 1.000 de participanți la evenimentul de promovare a producătorilor locali și meșteșugurilor, la Apoș
(P) Aproape 1.000 de participanți la evenimentul de promovare a producătorilor locali și meșteșugurilor, la Apoș

Pe 23 și 24 septembrie, satul sibian Apoș a găzduit primul eveniment dedicat producătorilor locali și descoperirii patrimoniului cultural, susținut de Profi.

(P) Patru moduri de a purta o cămașă formală în mod casual
(P) Patru moduri de a purta o cămașă formală în mod casual

Cămășile formale sunt pentru ocazii formale, nu-i așa? Corect. Sunt alegerea perfectă pentru a crea o ținută elegantă, dar pot fi purtate și mai casual. Acest ghid îți oferă mai multe moduri de a purta cămași bărbați formale fără costum și cravată.

 

(P) Mobexpert inaugurează un nou magazin
(P) Mobexpert inaugurează un nou magazin "Concept Store" în Baie Mare Value Centre

Mobexpert deschide joi, 29 septembrie, la Baia Mare, un nou magazin tip „Concept Store” cu mobilier și decorațiuni pentru casă. Reţeaua operată se extinde, astfel, la 28 de magazine și parteneri la nivelul României.

Recomandări
Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației
Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației

Sorin Cîmpeanu a demisionat, joi seara, din funcția de ministru al Educației. 

Primele declarații ale lui Vladimir Putin despre scurgerile de gaz de la Nord Stream: „Un act de terorism internațional”
Primele declarații ale lui Vladimir Putin despre scurgerile de gaz de la Nord Stream: „Un act de terorism internațional”

Preşedintele Vladimir Putin a denunţat, într-o convorbire telefonică cu liderul turc Recep Tayyip Erdogan, presupusele atacuri asupra gazoductelor Nord Stream din Marea Baltică, despre care a afirmat că reprezintă un "act de terorism internaţional".

Ce probleme de sănătate avea Alexandru Arșinel. Actorul era internat în spital de două săptămâni
Ce probleme de sănătate avea Alexandru Arșinel. Actorul era internat în spital de două săptămâni

Actorul Alexandru Arșinel a încetat din viață, joi, la vârsta de 83 de ani. Era internat de două săptămâni în spital.