(P) De unde achizitionati sigur haine originale

advertorial

În goana după frumos, haine recunoscute ca fiind modele de la mari branduri suntem tentați să nu dăm atenție unor detalii.

Piața fake-urilor însă a început să fie una tot mai vastă și în capcana aceasta cad mulți din cei care cred că, pe bani puțini, se pot îmbrăca cu haine mult râvnite. Desigur că diferențele cele mai mari sunt la capitolul calitate, atât a materialelor, cât și a cusăturilor, îmbinărilor sau alte asocieri cu detalii de design. Hainele de la mari branduri sunt ireproșabil de bine realizate. Câți însă fac și diferența între original sau fake?

                    Cumpărături din magazine de profil

Logica spune că în încercarea de a sfida prețurile mari ale hainelor de firmă, mulți se vor orienta spre magazine mai ofertante, deși calitatea produselor este vizibil alta.

Magazinele de profil care într-adevăr comercializează numai haine de firmă și-au făcut o reputație și nu își permit să scadă standardele cu care și-au obișnuit publicul. Spre exemplu eshop-ul BMall cunoscut pentru marea diversitate de branduri ce o pune la dispoziție publicului asigură pe cei interesați că articolele de vestimentație sunt 100% originale, oferind inclusiv verificare la primirea coletului. Pentru cei care au încercat deja, devine ulterior o încredere clădită conform exemplului concret. Se vor fideliza unor astfel de magazine, știind că merg la sigur și că plătesc realmente pentru o haină de la un brand anume. Dar cum pot fi recunoscute fake-urile? În condițiile în care și această piață și-a îmbunătățit metodele, diferenţele sunt uneori mai greu de depistat și mai mult reperate de ochii unui cunoscător.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

                 Calitatea materialului și primul impact

Pentru cei deja obișnuiți cu hainele scumpe, de la mari branduri, un produs fake ar trebui să fie foarte ușor de depistat. Primul aspect ce dă de gol este chiar la primul impact și ține de calitatea materialului. Ca indicator al calității, materialul trebuie să fie rezistent, fin, să aibă densitatea potrivită, culoare uniformă și fără defecte de vreun fel.

                                       Finisajele

Cu puțină răbdare la analiză vă puteți da seama dacă o haină este sau nu un fake. Cusături drepte, fără întreruperi, aţe inestetice, tivuri egale sunt câteva aspecte de remarcat. În cazul în care întâlnim și fermoare, nasturi, capse sau alte detalii de acest gen acestea sunt integrate perfect, nu au cusături de o altă culoare, sunt la rândul lor de calitate și eventual chiar ștanțate.

                                          Logo-ul

De fapt marele test pentru a depista dacă un produs este fake sau nu se referă la logo. Grafica acestuia, intensitatea culorii acestuia sunt detalii de avut în vedere. Pot să difere fontul, culorile să fie mai șterse, iar astfel de detalii vă spun clar că aveți de-a face cu un model copiat după cel original.

                           BMall își respectă clienții

Așadar, nu orice magazin de articole vestimentare și încălțăminte poate oferi calitatea promisă. Nu același lucru se poate spune despre BMall, care în decursul anilor și-a clădit o reputație. Deține un stoc impresionant de produse, originale desigur. Colecțiile sunt în mod constant completate de noi apariții, iar ceea ce apare în eshopul b-mall.ro ține cont de moda internațională.

Aici regăsesc cei interesați haine și încălțăminte semnate Versace, Moschino, Prada, Nike și multe altele. Se adresează publicului larg, indiferent de vârstă, cu opțiuni pentru femei, copii sau bărbați.

Dintr-un astfel de eshop vă puteți completa ținute, crea outfit-uri complete pentru orice sezon sau ocazie. Asta pentru că încălțăminte există în aceeași mare diversitate, precum și accesorii de tot felul. Mai mult decât atât, la toate acestea se adaugă și avantajele ce țin de achizițiile online, adică rapiditate în a comanda, livrare promptă – la unele comenzi chiar gratuită – și prețuri echitabile, având în vedere că totul stă la un click distanță.

Pentru o astfel de sesiune de shopping, unde în mod cert aveți parte de branduri originale, trebuie să scoateți din buzunar sute de lei. Merită, dacă ne gândim și la calitatea lor, pe termen lung. BMall este însă un exemplu în acest domeniu. Multe altele vând la prețuri de nimic haine cu design copiat după cel al marilor branduri. Este de datoria cumpărătorului să știe ce cumpără și să nu se încreadă în ieftin, dat fiind că vorbim despre nume de giganți pe scena modei – oricât de accesibilă ar fi o linie vestimentară, aceasta nu poate fi chiar ieftină, așadar cum să vă puteți încredere într-un preț de achiziție dubios de mic?

Articol recomandat de sport.ro
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024
Opt cursuri și workshop-uri intensive și peste 20 de speakeri internaționali și români la GPeC SUMMIT 20-21 mai 2024

PRO TV și VOYO sunt parteneri media principali ai GpeC. Aflat la a 19-a ediție anuală, GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din CEE și se va desfășura în București pe 20-21 Mai.

(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara
(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara

Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara.

(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

Recomandări
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea
Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, salută pachetul de ajutor din partea SUA în valoare de 61 miliarde de dolari.

 

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.