(P) De ce să-ți rezervi vacanța prin early booking?

Ultima actualizare: 07-12-2019 20:35
advertorial

Preocuparea tot mai accentuată a românilor pentru alegerea timpurie a destinațiilor de vacanță îi face pe mulți operatori din turism să propună oferte de nerefuzat.

Cu siguranță și ție îți zboară gândul la următoarea vacanță, așa că de ce să nu ți-o rezervi deja prin early booking? Ideea de concediu planificat chiar și cu șase luni înainte de sezonul estival îți aduce reduceri considerabile de preț și servicii de calitate înaltă pe care este puțin probabil să ți le poți permite dacă alegi vacanțe last minute. În cazul în care încă mai studiezi oferte de early booking pentru Cipru, deși îți dorești să vezi Grecia anul viitor, citește mai departe câteva lucruri care te vor ajuta să te decizi.

Cu cât îți rezervi mai devreme, cu atât este mai ieftin

Cel mai simplu mod de a te asigura că ai parte de o vacanță ieftină în plin sezon este să o achiziționezi încă de pe acum. Potrivit specialiștilor din domeniul turistic, ofertele early booking oferă reduceri de preț de până la 45% din tarifele inițiale, fără să existe rabat la calitate în ceea ce privește cazarea sau transportul. Prin urmare, ai posibilitatea de a rezerva totul mai devreme și să economisești o sumă considerabilă de bani pentru un nou concediu sau cheltuieli suplimentare în vacanță.

Poți achita vacanța și în rate


Pe lângă costurile reduse, un alt avantaj major al ofertelor early booking este faptul că nu trebuie să plătești toți banii odată. Mai exact, în momentul rezervării se achită un avans, iar restul în tranșe diferite, până în apropierea călătoriei. Aceasta variantă este extrem de utilă pentru familiile numeroase sau cei care vor să ajungă în anumite destinații, dar nu își permit să plătească suma integral atunci când se decid să își achiziționeze vacanța.

Cazare la hoteluri de lux

Dacă în plin sezon nu ți-ai putea permite să te cazezi la hoteluri de patru sau cinci stele, ofertele early booking îți oferă această posibilitate. Planificarea din timp a concediului presupune să profiți de reducerile oferite de hotelurile de lux și să nu îți faci griji din cauza disponibilităților. Mai mult, nu trebuie să te îngrijorezi că nu vei găsi cazare pentru toată gașca de prieteni în aceeași perioadă. Rezervările timpuri îți facilitează accesul la cele mai bune opțiuni de cazare.

Timp suplimentar pentru a planifica fiecare aspect al călătoriei

De câte ori nu ai plecat în vacanță fără un plan bine pus la punct și ai regretat apoi că ai omis multe dintre atracțiile locului? Vacanța early booking îți pune la dispoziție câteva luni de zile pentru a te documenta și informa cu privire la obiectivele turistice și activitățile pe care le poți desfășura în concediu. Ai suficient timp ca să stabilești un program complex care să te ajute să profiți la maximum de fiecare zi a călătoriei. În plus, pe lângă programarea detaliată a vizitelor poți include și planificarea cheltuielilor, iar astfel îți va fi mai ușor să economisești bani până la vacanță pentru a te bucura de toate atracțiile destinației de concediu.

Beneficiezi de o ofertă sigură

În vârf de sezon, se poate întâmpla ca eforturile tale de planificare a unui sejur să fie în zadar. Stațiunile sunt arhipline și operatorii pot greși foarte ușor rezervările sau poate fi dificil să găsești locuri libere pentru toți cei apropiați în mijloacele de transport, la cazare ori pentru accesul la diferite obiective turistice. Pe lângă faptul că o vacanță de vară achiziționată iarna este cu până la 50% mai ieftină, o astfel de ofertă este și sigură. Varianta early booking îți permite să îți stabilești din timp toate detaliile pentru vacanța dorită, fără să existe riscul anulării sau modificării rezervărilor.

Odată ce te-ai hotărât ce ofertă early booking ți se potrivește, tot ce trebuie să faci este să stabilești data de plecare și mijlocul de transport. Mai departe, singura ta grijă este să iei legătura cu un operatorul din turism pentru a pune la punct detaliile vacanței și să nu îți uiți acasă ochelarii de soare!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO