(P) De ce să-ți montezi un aparat de aer condiționat în casă


Ultimul update: Joi 25 Aprilie 2019 13:04
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2019 12:58
Categorie: a
aer conditionat

Odată cu încălzirea vremii, aerul condiționat ar trebui să fie o necesitate și, totuși, încă mai există mulți oameni care nu doresc să investească într-un astfel de aparat care le poate oferi confortul de care au nevoie în zile fierbinți de vară.

Ești unul dintre ei?

Este clar că aerul condiționat nu este un bun de primă necesitate, dar dacă ți-l poți permite, nu ar trebui să ai nicio îndoială cu privire la cât de mult îți va îmbunătăți confortul în casă.

Pregătește-te să descoperi unele dintre principalele avantaje și compania care îți poate oferi servicii complete de climatizare.

Aparatul de aer condiționat îți dă posibilitatea să respiri un aer mai curat

Știai că majoritatea aparatelor de aer condiționat de perete elimină particulele de praf microscopice, transformând aerul poluat în aer curat și sănătos?

Filtrele de apartele de aer condiționat de tip split sunt responsabile de ventilație fără contaminanți și alergeni, datorită stratului antibacterian. Desigur, atunci când sunt murdare, capacitatea lor de purificare va fi redusă. Dacă dorești să respiri aer curat și proaspăt, este important să menții filtrul mereu curat.

Elimină zgomotul enervant

Dacă nu ai aer condiționat în casă, vei deschide cu siguranță ferestrele pentru a se face curent. Acest lucru, precum și ventilatoarele tradiționale, generează, de obicei, mai mult zgomot ambiental. Dar acest zgomot îl poți evita montându-ți un aparat de aer condiționat.

În plus, astăzi, aparatele sunt atât de silențioase, încât singurul lucru care te va avertiza că este pornit va fi temperatura.

Menține o temperatură confortabilă în casă

Având un aparat de aer condiționat în casă temperatura va fi foarte plăcută. În plus, datorită design-ului aparatelor de aer condiționat moderne, aerul va ajunge în fiecare colț al camerei în care ai instalat dispozitivul, fără a rămâne vreun spațiu nerăcorit.

Aparatul de aer condiționat îți dă posibilitatea să dormi ca un copil

Tocmai pentru că aparatele de aer condiționat permit menținerea aceleiași temperaturi, poți dormi în zilele cele mai fierbinți, liniștit, fără să te răsucești în pat. Unele aparate cum sunt cele de la Samsung dispun de modul Good Sleep, conceput pentru a te odihni bine noaptea.

Această funcție are un control precis al temperaturii și reglare automată a umidității, cele 3 etape esențiale ale somnului tău sunt protejate de umiditate și căldura astfel încât să te poți trezi odihnit. Funcția "Good Sleep" nu numai că îți permite să ai un somn liniștit, dar economisește 36% din consumul de energie în comparație cu modul de răcire normală.

Menține stilul în casă

În prezent, aparatele de aer condiționat de perete au un stil sofisticat, foarte diferit de dispozitivele mari fabricate cu ani în urmă. Deci, dacă ai o cameră modernă și elegantă, nu îți fă griji în privința locului de amplasare a aparatului, deoarece noile modele sunt proiectate astfel încât să fie o soluție perfectă pentru o casă modernă.

În plus, datorită faptului că aparatele care se găsesc în prezent pe piață dispun de strat anticoroziv și filtru ușor de curățat, acesta va fi alb ca în prima zi.

Aparatul de aer condiționat te ajută să eviți pișcăturile de țânțari

Dacă îți vei monta un aparat de aer condiționat, nu vei fi nevoit să ții mereu geamurile deschise, permițând insectelor să pătrundă în cameră.

Menținând ferestrele închise, vei preveni pișcăturile enervante de țânțari, în timpul lunilor de vară.

Aparatul de aer condiționat te ajută să previi starea de rău provocată de căldură

În momentele în care există zile deosebit de călduroase, aerul condiționat poate preveni starea de rău provocată de căldura prea mare.

Aparatul de aer condiționat consumă puțină energie

Dacă îți faci griji în privința facturii de energie electrică, nu îți mai fă. Aparatele de aer condiționat moderne nu consumă mult. În prezent, te poți bucura de un mediu răcoros și plăcut, cu un consum redus de energie electrică.

Cine a spus că lunile de vară sunt greu de suportat?

După cum ai observat, aparatul de aer condiționat este plin de avantaje. Achiziționează-ți unul și transformă-ți casa călduroasă într-o oaza de răcoare! Cum poți face asta? Foarte simplu. Trebuie să iei legătura cu specialiștii de la Vollmax și treaba e ca și rezolvată.

Vollmax este o companie care oferă servicii complete și performante de climatizare. Specialiștii săi oferă cliențiilor soluții potrivite de instalare, service, garanție și post garanție.
Echipa Vollmax pune la dispoziția tuturor celor interesați produse fabricate de producători de renume precum Daikin, Samsung, Mitsubishi etc.

În plus, după achiziționare, pe perioada garanției care este între 2-7 ani, echipamentele instalate vor beneficia de service oferit de Vollmax Srl.

Așadar, nu pierde ocazia de a-ți monta un aparat de aer condiționat de calitate pentru a te bucura de confort în casă pe toată perioada lunilor de vară.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO