(P) De ce să alegi piese auto online?

Dată publicare: 17-03-2020 18:25
Dată actualizare: 18-03-2020 10:34


piese auto online

Oricât de performant ar fi automobilul pe care îl deții, cu timpul, tot îți va cauza neplăceri. Fie că întâmpini dificultăți la pornirea de pe loc, caz în care este posibil ca bateria să fie defectă sau ieșită din perioada de garanție.

Fie că observi că depui prea mult efort în manevrarea volanului atunci când efectuezi un viraj (situație în care, cel mai probabil, sunt probleme cu servodirecția), tot trebuie să ajungi la un service auto pentru o evaluare corectă.

Următorul pas? Ai răspunde, probabil: așteptarea. Într-adevăr, majoritatea service-urilor îți spun ce piese sunt defecte și îți propun să le achiziționeze pentru tine, incluzând costul lor în cel total al reparațiilor. Acest lucru poate însemna însă mai multe cheltuieli, astfel că de ce să nu cumperi piesele auto online, la prețuri mult mai mici?

Despre acest subiect vom vorbi de data asta, încercând să te convingem că achiziționarea produselor online chiar te poate ajuta. Desigur, pentru a avea certitudinea că investești corect, este important să cauți un magazin de specialitate, cu un bun nume pe piață, care să îți pună la dispoziție piese auto originale, precum și servicii de consiliere de calitate. De aceea, în cele ce urmează îți vom recomanda și un astfel de loc. Dar hai să vedem de ce să alegi online piesele auto pentru mașina ta!

Motive să alegi piese auto online
 

Majoritatea celor care optează pentru varianta online consideră costul scăzut ca fiind principalul avantaj. Într-adevăr, poți găsi piese auto online ieftine comparativ cu cele din magazinele fizice, extrem de ieftine, dacă este să raportezi prețurile lor la cele propuse de specialiștii din service-urile auto. Dar ține cont de faptul că, pe lângă preț, contează calitatea!

Așadar, nu putem vorbi de prețuri foarte mici. Un radiator de răcire apă/ulei sau un set de direcție complet tot te va costa ceva, iar dacă nu vrei ca după scurt timp de la înlocuirea lor să ajungi iar în service, atunci trebuie să fii atent la calitate.

Norocul nostru este că acum, grație legislației tot mai ample, precum și rapidității și standardelor înalte pe care le au consumatorii (care nu ezită să-și spună punctele de vedere pe rețelele de socializare sau pe forumurile de specialitate), avem garanția că vom găsi piese auto online de calitate. Altfel spus, cei care comercializează astfel de produse sunt din ce în ce mai atenți la ce le oferă clienților, încercând în permanență să le asigure experiențe cât mai bune de cumpărare (servicii complementare, site-uri mai accesibile, livrare mai rapidă și altele). Achiziționând, de exemplu, piese auto online de la Kparts, avem certitudinea unor produse bune, alese corect, cu ajutorul specialiștilor. Dar vorbim despre Kparts puțin mai jos, acum să ne întoarcem la avantaje!

Deci, calitatea și prețurile accesibile sunt primele mari atuuri pe care le avem dacă achiziționăm piesele pentru mașină de pe internet. De ce altceva ne mai bucurăm? De mai mult timp pentru noi! Tot online-ul ne permite să punem în coșurile virtuale cele necesare și să așteptăm să ne fie livrate exact unde dorim, într-un timp scurt. Practic, economisim timp, pe care l-am pierde în plimbările dintr-un magazin în altul.

Din cele de mai sus mai rezultă un alt mare avantaj: găsirea rapidă a produselor potrivite. Astfel că, în loc să ne deplasăm dintr-un loc în altul în căutarea bujiei sau a amortizorului de direcție «perfect» (cel care se potrivește modelului de autoturism pe care îl deținem), răsfoim rapid paginile virtuale ale unui catalog de piese auto, după ce selectăm tipul mașinii și piesa dorită. Un alt plus? Pe lângă diversitate, magazinele de profil mai oferă și garanția achiziționării unor produse originale. Toate bune, nu-i așa?

Kparts – un magazin de piese auto online în care poți avea încredere
 

Kparts și-a câștigat în timp un bun nume pe piața de profil, îndeosebi datorită atenției pe care o acordă satisfacerii prompte a nevoilor clienților săi. Altfel spus, magazinul nu pune la dispoziție doar un catalog vast de piese auto originale, ci și servicii impecabile de consiliere, ajutând astfel fiecare vizitator kparts.ro să beneficieze de o experiență plăcută și să ia, desigur, decizia corectă.

Pe lângă serviciile de consiliere, oferă și montaj, revizie și service de specialitate, dar mai multe detalii despre acestea poți găsi singur pe site-ul menționat anterior.

În concluzie, mai spunem doar atât: în cazul în care mașina ta nu mai funcționează la parametri normali și trebuie să achiziționezi anumite piese pentru a-ți asigura în continuare mobilitatea, nu mai ezita și cumpără online. Este sigur, simplu și rapid!

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO