(P) De 25 de ani, românii aleg Plantusin de la Fares când e vorba de tuse

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Marti 09 Aprilie 2019 11:50
Data publicarii: Marti 09 Aprilie 2019 09:24
Categorie: a

În România, una dintre soluțiile cel mai des folosite când e vorba de tuse e chiar un brand românesc, din natură, cu plante alese cu chibzuială, după o rețetă veche de 25 de ani.

Gama Plantusin a luat naștere într-o zonă cu tradiție, în inima Daciei, în fabrica Fares ce își desfășoară activitatea în conformitate cu certificările ISO pentru sistemul de management al siguranței și calității alimentului. Astfel, sunt asigurate condițiile de calitate corespunzătoare normelor europene la zi.

Fie că vorbim de ceaiuri medicinale combinate sau simple, siropuri, capsule sau comprimate, toate trec prin analize riguroase și verificări în mai multe puncte ale liniei de producție.

Pentru ca o plantă să fie admisă pe fluxul de fabricație este supusă unui set de circa 10 analize, în 4 puncte importante pentru calitate și siguranță. Anual se realizează 8000 de analize doar pentru a aviza intrarea în depozit, înainte de a folosi orice remediu.

În realizarea produselor, echipa Fares alcătuită din medici, farmaciști, biologi și chimiști îmbină experiență în lucrul cu plantele și tradiția medicinei populare cu informațiile științifice de ultima oră. Astfel, Fares reușește să ofere produse naturale cu eficiență terapeutică confirmată și de evaluările medicale.

Pe parcursul celor 25 de ani, Fares a creat o gamă completă, cu mai multe tipuri de fitopreparate pentru toate tipurile de tuse și dureri în gât: siropuri, comprimate și ceaiuri.

Rețeta Plantusin a fost îmbunătățită de specialiștii Fares, pentru a oferi românilor tot ce-i mai bun din plante. Siropul acționează atât în tusea seacă prin efect de calmare, cât și în tusea productivă prin efect de fluidificare. Produsul poate fi administrat și copiilor încă de la vârsta de 1 an.

Gama Plantusin include și comprimate, care acționează eficient la nivelul gâtului, cât și ceaiuri din plante medicinale, ce ajută la favorizarea expectorației, fluidificarea secrețiilor bronșice și calmarea iritațiilor gâtului.

www.fares.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO
Auto Rulate București
(P) Auto Rulate București și greșelile pe care trebuie să le eviți când cumperi o mașină second hand
(P) Diana Sar, din serialul VLAD, la prezentarea colecției BSB primăvară-vară 2019
(P) CEC Bank susține IMM-urile și AAPL-urile din județul Maramureș
(P) Audienţă record pentru primul episod din sezonul final din Game of Thrones
(P) Clinica de oftalmologie VISTA VISION - Baia Mare va asteapta in casa noua din 15 aprilie 2019
(P) Toyota România lansează 6 noi modele hybrid
PlazaDent
(P) Tipuri de implanturi dentare asigurate de clinică stomatologică PlazaDent
De ce să declarăm 4 martie Ziua Națională de Conștientizare a Dezastrelor Naturale
Asiguraţi, suntem mai puţin vulnerabili. România – o ţară expusă cutremurelor
(P) De 25 de ani, românii aleg Plantusin de la Fares când e vorba de tuse
(P) România ca piață de outsourcing - avantaje în prezent, riscuri în viitor
(P) 5 categorii de oameni care nu reușesc în afacerea online pe Amazon