(P) Davanti - anvelope de performanta, acum in Romania prin Anvelope.ro

Ultimul update: Sambata 05 August 2017 22:35
Data publicarii: Marti 01 August 2017 16:05
Categorie: a
anvelope.ro

Davanti este un producator englez de anvelope performante, infiintat in 2015. Compania foloseste tehnologii de productie foarte performante si prin design-ul benzii de rulare a dezvoltat anvelope de cea mai buna calitate.

 

Anvelopele au fost testate de compania Tread, cu teste ce au inclus acvaplanarea, abilitatile de franare si manevrabilitatepe pe carosabil umed si uscat.

Anvelopele au fost testate pe zone de circuit in care au fost create conditii de umiditate, pentru a vedea cat de bine se comporta pe carosabil si pentru a face comparatii cu alte branduri de anvelope premium, dar si din aceeasi gama de pret.

In plus, anvelopele au fost optimizate pentru niveluri scazute de zgomot, pentru a asigura conducatorii auto ca au parte de cea mai buna experienta de condus. Rezultatele obtinute in urma testelor au fost in mod constant foarte bune.

In ceea ce priveste tehnologia, anvelopele Davanti sunt concepute si realizate de experti in industrie, folosind tehnologie avansata in fabrici de productie de calitate inalta. Un compus de siliciu imbunatatit, alaturi de design-uri avansate ale suprafetelor de rulare fac ca orice anvelopa Davanti sa fie construita pentru standarde maxime de performanta, eficienta si confort. Fiecare model al marcii duce calitatea la un alt nivel.

Pentru ca Davanti a cautat sa obtina rezultate obiective in testele efectuat, compania a apelat la Idiada, o companie de top specializata in servicii de design, inginerie, testare si omologare pentru industria automobilelor pe plan international. Compania Idiada are peste 1.800 de angajati in 23 de tari. Idiada are unele din cele mai complexe sisteme de testare din lume, astfel ca poate furniza toate instrumentele necesare pentru evaluarea anvelopelor.

Cand o anvelopa pierde controlul asupra suprafetei de rulare, este foarte important ca, prin constructia ei, sa poate sa ajute soferul sa restabileasca echilibrul intr-o maniera bine controlata. Pe de alta parte, nu e importanta numai performanta anvelopei, ci si ca nivelul de zgomot sa fie cat mai redus, pentru a fi folosita cu placere de conducatorii auto. In ceea ce priveste franarea pe suprafete umede, clientii trebuie sa aiba increderea ca pot frana in siguranta, indiferent de conditiile de drum. Cei de la Idiada au efectuat teste in conditii dure pe toate tipurile de carosabil.

Rezultatele testelor au fost foarte bune si performantele anvelopelor au fost intarite de faptul ca scorurile obtinute au fost consistente, ceea ce demonstreaza ca sunt un produs de calitate ridicata. Anvelopele Davanti permit clientilor sa foloseasca autoturismele la capacitatea maxima, si le dau un grad ridicat de incredere in produs, pentru ca stiu ca anvelopele au fost testate din toate punctele de vedere.

In 2016, Davanti a incheiat un parteneriat de sponsorizare in domeniul crichetului cu North Staffs and South Cheshire Premier Cricket League (NSSCPCL) pentru toate cele 55 de terenuri ale ligii. Exista insa si alte evenimente sponsorizate. Pe mare, capitanul Charles Ivill, care a castigat cursa de regate la dublu din Weymoth, este sponsorizat de Davanti. In plus fata de crichet si navigatie, Davanti au sponsorizat si meciuri de nivel inalt din Cupa Angliei.

Sean Maddocks, director de vanzari pentru Marea Britanie si Irlanda a declarat ca "Parteneriatele cheie sunt importante in construirea unui brand. Avem o retea de dealeri care se extinde continuu in Marea Britanie si Irlanda si dorim sa lucram indeaproape cu evenimente regionale si proiecte care sa ajute la recunoasterea brandului catre dealer-ii din localitatile respective".

Anvelopele Davanti vor fi disponibile pe Anvelope.ro incepand cu sezonul de iarna 2017, prin modelele Wintoura, Wintoura +, Wintoura SUV, Wintoura VAN.

anvelope.ro Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: StirilePROTV

Tags: anvelope.ro,

VIDEO PROTVPLUS.RO
aede
(P) A.E.D.E: "Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov ascunde documentele de autorizare ale poluatorului de la groapa Glina"
(P) Groapa de gunoi Glina, o nouă poluare cu iod radioactiv
(P)Lidl România şi-a îmbunătăţit cu 17% strategia de management al carierei în 2018 şi a obţinut certificarea "Top Employer"
Consumatorii Bergenbier sunt eroii pădurilor de brad
(P) Telekom joacă în prima ligă, cu o reţea mobilă foarte bună
(P) Mobiup propune primul configurator 3D pentru accesorii de telefoane mobile
cinstim binele
Tânăra din România care ajută una dintre cele mai sărace comunități din țară
Banca Transilvania: Noua taxă este o naţionalizare a profiturilor și va crea dezechilibre grave în sistemul bancar
Clever: premieră românească în Europa centrală în mobilitate urbană
Asociaţia "Mausi" a transformat un teren plin de gunoi din Galaţi într-un parc sportiv
30 de case recondiţionate în trei zile, prin proiectul "Colorează satul"
Femeia care găteşte după regulile "Slow Food" de 10 ani și vrea să formeze oameni