(P) Cursurile profesionale de manichiură de la Nolia Academy, pentru un viitor profesional strălucit


Ultimul update: Miercuri 11 Decembrie 2019 10:28
Data publicarii: Miercuri 27 Noiembrie 2019 13:16
Categorie: a
advertorial

Ideea de a se specializa ca stilist protezist, nail artist de asemenea surâde celor care au avut mereu o pasiune pentru tot ceea ce reprezintă această artă.

Cursurile profesionale organizate in cadrul Nolia Academy reprezintă o parte importantă din tot ceea ce înseamnă un viitor profesional strălucit în acest domeniu de activitate. Acolo unde pasiunea se îmbină cu o bază teoretică temeinică, șansele de a avea recunoaștere ca tehnician protezist sunt toate de partea celor dispuse să investească în acest sens.

Cursurile de la Nolia Academy

 

Indiferent dacă intenția este de a avea o meserie în domeniu în țară sau în afară, aceste cursuri sunt recomandate mai ales pentru cele ce doresc să aibă posibilități de angajare la saloane renumite. Acestea urmăresc dezvoltarea capacității de a aplica tehnici speciale, de actualitate, de învățare, deci sunt ideale pentru o formare profesională avansată.

Pregătirea este un cuvânt cheie în ceea ce privește un viitor profesional de succes. Munca și perseverența, alături de dorința neîntreruptă de a învăța, toate își aduc contribuția în acest sens.

La Academia Nolia, cele interesate pot urma cursuri de bază,de perfecționare sau de design. Fiecare în parte se încadrează în standarde înalte, fiind susținute de traineri cu experiență. Ocazional sunt organizate și cursuri susținute de tehnicieni de succes la nivel internațional.

Cele interesate de cursuri manichiura Nolia beneficiază de posibilitatea de a învăța deci alături de speciliști, de cursuri de excelență. Este o activitate în care este esențial să ții pasul cu tehnici de lucru dintre cele mai complexe, mereu de actualitate, cele care sunt dorite de public.

Cât despre pregătirea practică de care doritoarele vor avea parte în cadrul Nolia Academy, acestea nu fac decât să încurajeze la a aplica tehnicile învățate, partea teoretică, în scopul perfecționării. La finalizarea cursurilor, acestea vor fi deja bine stăpânite.

Există numeroase texturi și particularități de unghii, de epidermă. Contează și modul în care sunt abordate clientele, cum sunt gestionate cererile acestora, cum li se explică procesul ce urmează, acolo unde este cazul. Fie că alegerea este de a lucra independent, fie de a fi parte din echipa unui salon profesional sau chiar a celui propriu, cursurile oferite de Nolia Academy sunt utile și în sensul că prin stăpânirea tehnicilor și a practicilor timpii acordați fiecărei cliente în parte vor fi eficientizați pe cât de mult posibil. Prin acordarea de servicii complexe, complete, într-un timp acceptabil, și clientele vor fi interesate să revină, să se fidelizeze.

Materialele utilizate, produsele și aparatura, toate sunt factori ce vor influența calitatea lucrărilor de manichiură/ pedichiură. În timpul perioadei de învățare se vor folosi numai din cele profesionale, by Nolia. Cu posibilitatea de a le comanda pentru salonul propriu, produsele oferite de acest magazin încântă prin calitatea ce le definesc, precum și prin eficiența cu care se aplică.

Spre exemplu, Gellack Nolia este un produs inovativ, o ojă semipermanentă disponbilă în magazin în culori cremoase, foarte pigmentate, autonivelante. Aceasta își schimbă nuanța atunci când este supusă variațiilor de temperatură, ceea ce o face și mai interesantă.

Mai multe informații despre astfel de produse interesante însă, ca și despre cursurile profesionale organizate la Nolia Academy, sunt disponibile pe NoliaShop.com.

Sursa:

Tags: manichiura,

VIDEO PROTVPLUS.RO