(P) Cum sa alegi lactatele cele mai potrivite pentru tine

advertorial Pilos

Lactatele fac parte din alimentatia celor mai multi, dar exista si restrictii. Unele produse ni se potrivesc mai bine decat altele.

Recunoscute ca una dintre cele mai importante surse de calciu, vitamine si minerale, produsele lactate fac parte din alimentatia foarte multor oameni.

Exista insa si restrictii, iar ele tin de varsta, de gen si de felul in care este construit fiecare dintre noi. Unele produse se potrivesc mai mult decat altele in aceste conditii.

In primul rand, indiferent de preferinte alimentare sau de nevoile organismului, laptele consumat, in orice forma s-ar prezenta acesta, trebuie sa treaca printr-un proces de testare si certificare. Lactatele sunt produse foarte perisabile care risca sa intre in contact cu microbi inca de la recoltare. In drumul lor de la fabrica pana pe masa consumatorului pot sa fie expuse altor factori nocivi, de aceea trasabilitatea lactatelor este foarte importanta. Pentru a produce sub marca Pilos, producatorii sunt auditati dupa cele mai actuale si stricte standarde in domeniul sigurantei si calitatii alimentare. Orice produs trece periodic printr-o serie de teste si analize care urmaresc conformitatea microbiologica, fizico-chimica sau organoleptica, dar si respectarea intocmai a retetei produsului.

Folosind cele mai recente tehnologii de productie si cele mai actuale trenduri alimentare, Pilos si-a consolidat un portofoliu de produse lactate care multumeste cele mai variante gusturi si necesitati nutritionale. Indiferent daca este vorba despre lapte, iaurturi, branzeturi, smantana sau deserturi cu lapte, Pilos ia in calcul toate variabilele care recomanda fiecare produs pe baza de lapte.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Laptele proaspat Pilos 1,5% grasime

Pentru a-i asigura calitatea si pentru a-l face mai usor digerabil, Laptele Pilos este expus la o temperatura inalta pentru un scurt interval de timp. Astfel, laptele isi pastreaza valoarea nutritiva in timp ce micro-organismele prezente natural in laptele crud sunt distruse.

Continut bogat de: vitamina D si calciu
Recomandat: pentru copii cu varsta de peste 5 ani si pentru persoane cu deficit de vitamina D sau calciu
Se asociaza cu: cereale sau prajituri
Varietate: Lapte proaspat 1,5% ESL - 1,5L PET si 1L Tetra Pak


Iaurtul natur Pilos 10% grasime

Iaurtul natur Pilos cu 10% grasime este preparat dupa o reteta clasica de iaurt integral la care se adauga smantana atat pentru a rafina textura iaurtului, cat si pentru beneficiile aduse tranzitului digestiv.

Continut bogat de: bacterii benefice, proteine si grasimi lactice
Recomandat: pentru intarirea sistemului imunitar si ajuta digestia
Se asociaza cu: cereale sau fructe
Varietate: Iaurt natur 10% - 400g si 1kg

Telemea de capra Pilos
Pentru fiecare kilogram de Telemea de capra Pilos sunt necesari cel putin 6 litri de lapte, precum si o perioada de maturare de minimum 8 saptamani. Unul din beneficiile esentiale ale laptelui de capra este faptul ca, din punct de vedere structural, este cel mai asemanator cu laptele matern, ceea ce il face mult mai usor de asimilat de corpul uman.

Continut bogat de: calciu, fosfor si minerale
Recomandat: pentru persoanele care urmeaza o dieta si celor care prezinta intoleranta la laptele de vaca
Se asociaza cu: salate sau tarte
Varietate: Telemea de capra - 150g si 300g

Prajiturica Pilos cu lapte
Un desert sanatos este apreciat de copii si parinti deopotriva. Prajiturica Pilos cu lapte are in compozitie minimum 40% umplutura de lapte si iaurt, dar si un strop de miere care ii da o savoare deosebita.
Continut bogat de: calciu si Vitamina D
Se poate consuma: ca desert dupa masa sau ca gustare intre mese
Varietate: simpla sau cu glazura de ciocolata amaruie - 4x28g

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.