(P) Cum să ai succes la pariurile sportive

banionline
StirilePROTV

Există milioane de fani ai sportului din întreaga lume care se uită la meciuri și care probabil cred că a paria pe echipele de pe teren este una dintre cele mai ușoare activități.  

Adevărul este însă că pariurile sportive de succes nu sunt chiar atât de simple. Cei mai de succes "experți" reușesc, în general, să nimerească mai puțin de 60% din pariurile lor. Toată lumea, indiferent cine nivelul de experiență, va experimenta și eșecuri în ceea ce privește pariurile.

Dacă vrei să știi cum sa faci bani online, atunci e important să ai în vedere și faptul că nu există nicio modalitate de a garanta 100% succesul atunci când se pariază pe sport. Cu toate acestea, există cu siguranță moduri prin care îți poți optimiza șansele de câștig. Cum? Îți arătăm în continuare!

Alege calitatea, nu cantitatea

Într-o săptămână obișnuită a unui sezon de sport există aproximativ 16 meciuri pe care se poate paria. Mulți pariorii vor plasa un fel de pariu, fie că este vorba de un pariu împotriva diferenței sau pe totalul fiecărui meci din fiecare săptămână. Unii pariori pot identifica un weekend aglomerat de MLB sau o noapte de acțiune din NBA sau NHL și fac același lucru.

În timp ce cineva poate avea succes făcând acest lucru în unele săptămâni, pe termen lung este o variantă nu tocmai avantajoasă. Nu uita că, cu cât se fac mai multe pariuri, casele de pariuri sportive au o cota mai mare de câștig.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Niciun parior de succes nu va spune că este extrem de încrezător în fiecare meci de pe lista unei anumite ligi. Unii ar recunoaște că o fac doar pentru a avea parte de acțiune și pentru a investi în fiecare meci.

Analizează meciurile de care ești interesat și acordă prioritate celor în care te simți cel mai încrezător. Ca regulă generală, nu paria pe mai mult de cinci meciuri într-o zi.

Setează-ți obiective realizabile

Este extrem de important să pleci la drum cu așteptări realiste. Stabilește-ți obiective detaliate, clare și realizabile. Jocurile de noroc sunt sigure și ușor de gestionat dacă ai o abordare eficientă. Prin urmare, este important să pariezi doar în limita capacităților tale financiare și să calculezi fiecare câștig și fiecare pierdere. În acest fel, câștigurile și/sau pierderile sunt prevăzute cu puține piedici și dificultăți atunci când obiectivele nu sunt atinse.

Pe scurt, acest sfat înseamnă că jucătorii trebuie să fie realiști. În timp ce pariurile oferă un nivel înalt de divertisment chiar și atunci când câștigurile nu există sau nu sunt mari, obiectivele stabilite trebuie să fie întotdeauna realiste și să se încadreze în capacitățile jucătorului.

Studiază elementele de bază

Ca în orice alt domeniu, a cunoaște elementele de bază, alături de diferite strategii de joc, reprezintă elemente esențiale pentru succes. Pariurile pot fi simple, dar cunoștințele acumulate despre pariuri ar trebui să fie un avantaj pentru fiecare jucător. Așa cum se spune adesea că ar trebui să învățăm din greșelile celorlalți, la fel și pariorii începători ar trebui să învețe de la jucătorii experimentați.

Ține evidența metodei de pariere

Acesta este un sfat esențial care te va ajuta să îți îmbunătățești stilul, tehnica și abilitățile de pariere. Începătorii care țin evidența pariurilor lor își fac un mare beneficiu deoarece astfel își cresc semnificativ șansele de joc. Acest lucru aduce avantaje pe mai multe planuri. În primul rând, vei avea o evidență clară a sumelor cheltuite. Apoi, astfel de notițe îți vor permite să îți dai seama unde ai făcut greșeli care te-au costat bani, astfel încât pe viitor să nu le mai repeți.

Documentează-te permanent

Este de la sine înțeles că, cu cât cineva dedică mai mult timp analizei înainte de a paria, cu atât mai multe șanse de reușită va avea. Cercetarea adecvată poate fi făcută în mai multe moduri diferite. Cineva poate cerceta prognozele meteo sau poate rămâne la curent cu actualizările privind accidentările. De asemenea, ar trebui să se cântărească și lucruri precum modul în care o echipă joacă în prezent sau performanțele anterioare împotriva adversarului.

Toate aceste exemple pot fi clasificate ca fiind cercetări care nu necesită un efort prea mare. Dacă trebuie să faci analize extinse despre jucători sau echipe și simți că trebuie să începi de la zero, probabil că nu ar trebui să pariezi pe acele meciuri. Rămâi la ceea ce știi, în loc să te păcălești pe tine însuți crezând că poți avea succes la pariuri pe sporturi despre care nu ai cunoștințe.

Evitați pariurile mari

Parlay-urile sunt tentante pentru gamblerii care pariază doar din dorința de a câștiga premii enorme. Un pariu tipic pentru un joc în care sunt implicate două echipe va plăti aproximativ 2,6:1. Dacă cineva ar fi suficient de norocos să nimerească un parlay cu opt echipe, ar putea câștiga de 150 de ori mai mult decât pariul inițial.

Din când în când, pariorii vor citi o poveste despre cineva care a transformat un pariu de 10 dolari într-un câștig de cinci sau șase cifre. Aceste tipuri de povești sunt asemănătoare cu experiențele celor care au câștigat la loterie.

Nu este nimic rău în a face un pariu parlay, spre deosebire de pariurile individuale pe aceleași jocuri. Cu toate acestea, nu te lăsa vrăjit de farmecul unei plăți mari fără a ține cont de rezultatele pe care trebuie să ale atingi.

Concluzie

Pariurile sportive sunt, până la urmă, o formă de joc de noroc. Sigur, pentru a putea fi un parior de succes e nevoie, așa cum am văzut, să îți faci temele, să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în sportul pe care pariezi și să găsești o strategie potrivită. Cu toate acestea, noroc rămâne un factor important în toată matematica pariurilor sportive.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara
Un cetăţean polonez care ratase îmbarcarea ar fi anunţat prezenţa unei bombe la bordul avionului aterizat la Timişoara

Un avion care decolase din Polonia, cu peste o sută de pasageri la bord, a aterizat de urgență joi noapte pe aeroportul din Timișoara, după ce a fost primită o amenințare cu bombă.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.