(P) Cum faci mii de euro lunar prin socializare? Jobul “tabu” despre care nu vorbește nimeni “pe față”!


Ultimul update: Luni 06 Ianuarie 2020 15:26
Data publicarii: Luni 06 Ianuarie 2020 15:20
Categorie: Advertoriale
advertorial

An de an, din ce în mai multe persoane aleg să obțină venituri dintr-un tip de activitate considerat tabu.

Videochat-ul, căci despre el este vorba, este considerat un job controversat, iar în cele mai multe cazuri, reacția oamenilor când aud acest cuvânt este una de dispreț, considerând că nu este moral ca o doamnă sau o domnișoară să practice o astfel de activitate. În realitate, lucrurile nu stau chiar așa cum ar crede mulți, videochat-ul fiind, în fond, un job ca oricare altul.

Iată câteva mențiuni care te vor face să privești cu alți ochi videochat-ul:

Videochat-ul nu înseamnă prostituție

Acesta este, probabil, unul dintre cele mai răspândite mituri, dar în realitate lucrurile stau cu totul altfel. Videochat-ul înseamnă, da fapt, interacțiunea cu diverse persoane din mediul online, prin discuții cu tentă sexuală, dans și show-uri sexy. Modelele videochat poartă într-o cameră special amenajată conversații audio-video cu membrii unor site-uri de profil în scopul creării unei relații virtuale. Ceea ce nu știe multă lume este că modele au libertatea de a decide ceea ce sunt dispuse să facă, în funcție de preferințele personale și de zona de confort.

Modelele au o pregătire educațională precară

Se spune adesea că doamnele sau domnișoarele care aleg să facă videochat nu au avut parte de o educație optimă și au un coeficient de inteligență scăzut. Ei bine, nu este chiar așa. Videochat-ul presupune ca modelele să fie înzestrate cu o serie de competențe și aptitudini și să aibă o imaginație bogată, așadar acest job nu este pentru fetele mai puțin educate. Majoritatea oamenilor care intră pe site-uri de videochat au diverse probleme personale și caută să fie ascultați și înțeleși, caută conversații captivante și sfaturi. De aceea, un model incapabil să poarte cu clienții o discuție interesantă nu va putea capta atenția lor, nu va fi căutată și, implicit, nu va obține venituri. La urma urmei, cei mai mulți bani se fac din conversații și din menținerea interesului clienților pentru un timp cât mai îndelungat pe site.

Confidențialitatea jobului

Persoanele care nu știu multe lucruri despre acest domeniu de activitate tind să creadă că modelele videochat nu se bucură de confidențialitate. Adevărul este că modelele din România lucrează doar cu clienți din alte țări, iar confidențialitatea lor este asigurată prin contractul de muncă. Așadar, șansele ca o persoană din România să descopere că tu lucrezi în acest domeniu sunt minime. Cu toate acestea, trebuie menționat faptul că există un soft special prin care se pot vedea toate modelele din România, însă doar cunoasătorii din domeniu au acces la el și știu cum să-l folosească.

Legal sau ilegal?

Contrar părerii multora, videochat-ul este o activitate legală în țara noastră. Dovada este contractul de muncă oferit de majoritatea studiourilor de videochat la angajare. Astfel, la fel ca orice alte firme, studiourile serioase de videochat funcționează legal și plătesc taxe către instituțiile statului.

Așadar, videochatul nu este nici pe departe un job atât de controversat precum crede lumea. În fond, fiecare are libertatea de a decide ce vrea să obțină de la propria viață.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Anca Neacșu s-a demachiat în direct

Anca Neacșu: "Îmi dau tot machiajul jos, mai puțin genele."


19:41
Sore, vacanță la munte și o surpriză în direct

Sore: Am fost la munte să o învăț pe fiica mea, Erin, tehnicile snowboard-ului.


12:20
Chef Hadad, cu povești și bunătăți

Chef Hadad, planuri noi pentru acest an: "Mai deschid încă o locație în București, pe 28 aprilie."


15:53
Cum ne recuperăm feminitatea?

"Pentru noi transformarea începe când ne punem pe primul plan"


12:32
Bianca Bodi îmbracă rochia de mireasă

Bianca: "Am de gând să fac din nunta mea o prezentare și să mă schimb în 15 rochii de mireasă, locația am găsit-o."


09:13
Mobilizare pentru viața lui Robert

Adelina Pestrițu: "Este cutremurător să știi că viața copilului tău atârnă de un fir de ață"


14:28
Artroza, cea mai frecventă boală traumatică

Dr. Andrei Ioan Bogdan: "Cel mai des afectate de artroză sunt șoldurile și genunchii."


09:43
Marțea neagră cu Iulia Albu

Iulia Albu a analizat ținutele vedetelor de pe conturile acestora de Instagram.


22:01
Oana Lis declară război kilogramelor în plus! Ce decizie a luat aceasta

Oana Lis: "Am slăbit cu șuncă și cu jumări."


12:27
Vorbește Lumea - 22 Ianuarie Promo

00:35