(P) Cum decorați și amenajati casa în 2020 – trenduri și inspirație de la DivaHome

Ultima actualizare: 23-03-2020 12:12
divahome

Suntem dispuși să investim oricât de mult pentru ca decorul casei să fie unul de vis. Aici ne regăsim, aici avem nevoie de confort. În ceea ce privește culoarea ce domină anul acesta, albastrul clasic, este deja probabil că tot mai mulți o vor include în

Iată și ce alte tendințe se impun un amenajare și decorare, anul acesta.

Cât mai multe materiale naturale

 

În atenția noastră revin materialele naturale, de la piatră la lemn. Acesta din urmă pare și mai ușor de integrat în orice interior, indiferent de preferință de stil. Nici piatra nu trebuie să fie o abordare grea, mai ales că se îmbină armonios cu lemnul și împletiturile spre exemplu.

Așadar, pânza, rechita, lemnul vor fi materiale de bază pentru piesele de mobilier în trend anul acesta.

De asemenea, nu omiteți să adăugați plante în casă. Pot fi clasice ghivece, însă pot fi la fel de bine și licheni stabilizați care dau o stare de bine, inspiră, ba chiar aduc luminozitate unei încăperi.

Piese multifuncționale

 

În magazinele de specialitate, precum DivaHome veți găsi cu ușurință piese de mobilier practic, ba chiar multifuncțional. Sunt o soluție mai ales pentru spații înguste, pentru case mici, dar iată că sunt și un trend al acestui an.

Fiecare centrimetru contează, pare să fie deviza când alegeți astfel de piese. Pot fi alese mese cu sertare, paturile cu spațiu de depozitare la bază, fotolii de tip cub, cu spațiu de depozitare în interior sunt doar câteva idei de altfel produse ce se găsesc spre a fi comandate direct din cadrul paginii divahome.ro.

 

Catifea și covoare din țesături naturale

 

Despre catifea știm că este etern simbol al eleganței în fashion. Dar în 2020 iese din această zonă și își pune amprenta și în materie de design interior. Nobilă la origini, fiind materialul preferat de regi, acum catifeaua este și accesibilă la preț, dar păstrează această amprentă regală, rafinată. Poate fi mată, lucioasă, elastică, mai groasă sau mai subțire, deci cu opțiuni pentru toate gusturile și nevoile, astfel încă să poată fi integrată în cămin.

Catifeaua poate fi tapițeria aleasă pentru pat, canapele, fotolii sau scaune. Cromatic vorbind, întâlnim mai degrabă tonuri de mov, rubin, de verde sau albastru liniștitor.

Cât despre covoare, sunt preferate cele pufoase în continuare, însă ceva mai predominant se remarcă – cele din țesături naturale. Iar covoarele la modă pot fi de asemenea comandate de la DivaHome.

Culori tari și cum le folosiți și îmbinați

 

Să lămurim! Culorile tari sunt fie intense, fie prăfuite. În decorul încăperilor pot fi folosite cu succes 2 nuanțe, dintre care una dominantă și o alta care echilibrează combinația. Culorile intense pot fi păstrate doar ca accente de culoare, obiecte ce se pot schimba destul de ușor spre a fi înlocuite cu alte piese, ce schimbă imaginea de ansamblu. Cele prăfuite în schimb pot fi fundalul, culoarea pereților sau chiar piesele de mobilier mai mari. Aici recomandăm corpuri de iluminat cu designuri care sigur va vor fi pe plac.

Poate fi folosită o singură culoare? Mulți au tendința să creadă că este plictisitor să vadă într-o încăpere doar o culoare la tot ce se poate regăsi aici. Depinde de gusturi și preferințe. Camere întregi pot fi doar cu o singură culoare puse în evidență, fără să fie prea mult. Trebuie însă folosite variații de ton. Ideea salvatoare este desigur contrastul, de preferat în ton deschis, cu alb, bej, nude.

Nu lipsesc nici accentele de aur și aramă. Populare în 2020 sunt bateriile pentru baie și bucătărie cu accente aurii. La fel de bine, auriul poate să domnească peste corpurile de iluminat, la picioarele canapelelor sau pe masa de cafea. Orice accent de acest gen înseamnă un plus de eleganță.

DivaHome - definiția confortului în locuința ta

 

Un spațiu multifuncțional, ușor de întreținut, deosebit prin simplitate sau prin detalii de design minimaliste, sofisticate, în completare cu elemente decorative aparte - când asta este ceea ce își dorește publicul, Diva Home deține răspunsurile potrivite.

Soluții practice de mobilare, de la DivaHome

 

Oricare ar fi stilul preferat, amprenta ce se dorește a fi pusă asupra spațiului care urmează să fie amenajat, publicul larg găsește pe divahome.ro modele interesante de mobilier pentru living, dining, bucătărie, dormitor, birou, hol, camera copilului, dar și pentru terase. Nu există limite în ceea ce privește opțiunile, întrucât portofoliul magazinului le înglobează pe toate: scaune și mese de diverse tipologii, tabureti, comode, canapele, fotolii, măsuțe de cafea, cuiere, paturi și pătuțuri, birouri de copii, dar și saltele sau articole suplimentare diverse, precum și decorațiuni (de tipul paravanelor, a rafturilor și etajerelor, mese gheridon).

Designuri inspirate de forme geometrice

 

Un stil ceva mai abstract, contemporan, dictează ca printurile pentru diferite obiecte din casă să fie cu și despre forme geometrice. Într-un decor cu nuanțe neutre, un model geometric poate contribui semnificativ de mult, atrăgând atenția spre o anumită zonă a încăperii.

Indiferent ce anume integrați în amenajarea casei, din multitudinea de trenduri enunțate că fiind principale anul acesta, contează ca astfel de alegeri să reprezinte și să rezoneze cu valorile voastre, cu preferințele și vibe-ul pe care îl emanați.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
Stirile PRO TV
Stirile PRO TV # 17.00 – 22 Octombrie 2021

48:23
Alt Text!
La Măruță
La Maruta – 22 Octombrie 2021

01:26:33
Alt Text!
Doctor de bine
Dr. Brândușa Petruțescu, medic primar alergolog imunolog: ”Limităm infecțiile respiratorii dacă aerisim și dezinfectăm suprafețele

15:34
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!