(P) Cum decorați și amenajati casa în 2020 – trenduri și inspirație de la DivaHome

divahome

Suntem dispuși să investim oricât de mult pentru ca decorul casei să fie unul de vis. Aici ne regăsim, aici avem nevoie de confort. În ceea ce privește culoarea ce domină anul acesta, albastrul clasic, este deja probabil că tot mai mulți o vor include în

Iată și ce alte tendințe se impun un amenajare și decorare, anul acesta.

Cât mai multe materiale naturale

 

În atenția noastră revin materialele naturale, de la piatră la lemn. Acesta din urmă pare și mai ușor de integrat în orice interior, indiferent de preferință de stil. Nici piatra nu trebuie să fie o abordare grea, mai ales că se îmbină armonios cu lemnul și împletiturile spre exemplu.

Așadar, pânza, rechita, lemnul vor fi materiale de bază pentru piesele de mobilier în trend anul acesta.

De asemenea, nu omiteți să adăugați plante în casă. Pot fi clasice ghivece, însă pot fi la fel de bine și licheni stabilizați care dau o stare de bine, inspiră, ba chiar aduc luminozitate unei încăperi.

Piese multifuncționale

 

În magazinele de specialitate, precum DivaHome veți găsi cu ușurință piese de mobilier practic, ba chiar multifuncțional. Sunt o soluție mai ales pentru spații înguste, pentru case mici, dar iată că sunt și un trend al acestui an.

Fiecare centrimetru contează, pare să fie deviza când alegeți astfel de piese. Pot fi alese mese cu sertare, paturile cu spațiu de depozitare la bază, fotolii de tip cub, cu spațiu de depozitare în interior sunt doar câteva idei de altfel produse ce se găsesc spre a fi comandate direct din cadrul paginii divahome.ro.

 

Catifea și covoare din țesături naturale

 

Despre catifea știm că este etern simbol al eleganței în fashion. Dar în 2020 iese din această zonă și își pune amprenta și în materie de design interior. Nobilă la origini, fiind materialul preferat de regi, acum catifeaua este și accesibilă la preț, dar păstrează această amprentă regală, rafinată. Poate fi mată, lucioasă, elastică, mai groasă sau mai subțire, deci cu opțiuni pentru toate gusturile și nevoile, astfel încă să poată fi integrată în cămin.

Catifeaua poate fi tapițeria aleasă pentru pat, canapele, fotolii sau scaune. Cromatic vorbind, întâlnim mai degrabă tonuri de mov, rubin, de verde sau albastru liniștitor.

Cât despre covoare, sunt preferate cele pufoase în continuare, însă ceva mai predominant se remarcă – cele din țesături naturale. Iar covoarele la modă pot fi de asemenea comandate de la DivaHome.

Culori tari și cum le folosiți și îmbinați

 

Să lămurim! Culorile tari sunt fie intense, fie prăfuite. În decorul încăperilor pot fi folosite cu succes 2 nuanțe, dintre care una dominantă și o alta care echilibrează combinația. Culorile intense pot fi păstrate doar ca accente de culoare, obiecte ce se pot schimba destul de ușor spre a fi înlocuite cu alte piese, ce schimbă imaginea de ansamblu. Cele prăfuite în schimb pot fi fundalul, culoarea pereților sau chiar piesele de mobilier mai mari. Aici recomandăm corpuri de iluminat cu designuri care sigur va vor fi pe plac.

Poate fi folosită o singură culoare? Mulți au tendința să creadă că este plictisitor să vadă într-o încăpere doar o culoare la tot ce se poate regăsi aici. Depinde de gusturi și preferințe. Camere întregi pot fi doar cu o singură culoare puse în evidență, fără să fie prea mult. Trebuie însă folosite variații de ton. Ideea salvatoare este desigur contrastul, de preferat în ton deschis, cu alb, bej, nude.

Nu lipsesc nici accentele de aur și aramă. Populare în 2020 sunt bateriile pentru baie și bucătărie cu accente aurii. La fel de bine, auriul poate să domnească peste corpurile de iluminat, la picioarele canapelelor sau pe masa de cafea. Orice accent de acest gen înseamnă un plus de eleganță.

DivaHome - definiția confortului în locuința ta

 

Un spațiu multifuncțional, ușor de întreținut, deosebit prin simplitate sau prin detalii de design minimaliste, sofisticate, în completare cu elemente decorative aparte - când asta este ceea ce își dorește publicul, Diva Home deține răspunsurile potrivite.

Soluții practice de mobilare, de la DivaHome

 

Oricare ar fi stilul preferat, amprenta ce se dorește a fi pusă asupra spațiului care urmează să fie amenajat, publicul larg găsește pe divahome.ro modele interesante de mobilier pentru living, dining, bucătărie, dormitor, birou, hol, camera copilului, dar și pentru terase. Nu există limite în ceea ce privește opțiunile, întrucât portofoliul magazinului le înglobează pe toate: scaune și mese de diverse tipologii, tabureti, comode, canapele, fotolii, măsuțe de cafea, cuiere, paturi și pătuțuri, birouri de copii, dar și saltele sau articole suplimentare diverse, precum și decorațiuni (de tipul paravanelor, a rafturilor și etajerelor, mese gheridon).

Designuri inspirate de forme geometrice

 

Un stil ceva mai abstract, contemporan, dictează ca printurile pentru diferite obiecte din casă să fie cu și despre forme geometrice. Într-un decor cu nuanțe neutre, un model geometric poate contribui semnificativ de mult, atrăgând atenția spre o anumită zonă a încăperii.

Indiferent ce anume integrați în amenajarea casei, din multitudinea de trenduri enunțate că fiind principale anul acesta, contează ca astfel de alegeri să reprezinte și să rezoneze cu valorile voastre, cu preferințele și vibe-ul pe care îl emanați.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Reprezentanți de bază ai UE, CE, NATO și MADR susțin Romanian Agri Trade Summit și i se alătură în calitate de speakeri
(P) Reprezentanți de bază ai UE, CE, NATO și MADR susțin Romanian Agri Trade Summit și i se alătură în calitate de speakeri

Printre primii vorbitori confirmați ai evenimentului de la București se numără autorități de renume, precum: Achim Irimescu, Janusz Wojciechowski, Mircea Geoană și Sorin Moise.

(P) Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023, cu cea mai bună aliniere a obiectivelor de HR cu cele de business
(P) Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023, cu cea mai bună aliniere a obiectivelor de HR cu cele de business

Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023, acordată de Top Employers Institute, cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților.

(P) Rețete de economisire la început de an
(P) Rețete de economisire la început de an

Luna ianuarie vine cu multe provocări financiare. După cheltuielile de sărbători alocate meselor festive și cadourilor pentru cei dragi, avem nevoie de o gestionare cât mai eficientă a bugetului, la început de an.

Recomandări
Iarna a pus stăpânire pe România. 27 de județe și Capitala se află, până duminică dimineață, sub avertizare de vreme severă
Iarna a pus stăpânire pe România. 27 de județe și Capitala se află, până duminică dimineață, sub avertizare de vreme severă

Iarna a venit brusc, la final de ianuarie, și a cuprins în forță jumătate de țară. A nins susținut și a bătut viscolul. În cinci județe este cod portocaliu de vreme rea.

Putin vrea să revendice o „bucată uriașă” din Oceanul Arctic. Liderul de la Kremlin a convocat Consiliul de Securitate
Putin vrea să revendice o „bucată uriașă” din Oceanul Arctic. Liderul de la Kremlin a convocat Consiliul de Securitate

Vladimir Putin, președintele Rusiei, a transmis, vineri, în cadrul Consiliului de Securitate, că Rusia dorește să extindă limitele platformei sale continentale din Oceanul Arctic.

Polonia va trimite Ucraina alte 60 de tancuri modernizate: „Încercăm să avem un rol conducător prin puterea exemplului”
Polonia va trimite Ucraina alte 60 de tancuri modernizate: „Încercăm să avem un rol conducător prin puterea exemplului”

Premierul polonez a anunțat că țara sa va trimite Ucrainei încă 60 de tancuri modernizate, pe lângă cele 14 Leopard, pe care s-a angajat să le livreze alături de alți aliați.