(P) Cum alegi tricourile personalizate pentru copii?

tricouri pentru copii

Tricourile personalizate pentru copii cu mesaje sau diverse imagini sunt la mare căutare, mai ales în rândul juniorilor, care sunt fani ai personajelor din desene animate sau din diverse filme populare.

Așa că, dacă și micuțul tău face parte dintre aceștia, atunci, probabil, ai ajuns aici căutând detalii despre cum poți să te asiguri că alegi un tricou personalizat, care să împace atât gusturile lui, cât și exigențele tale.

Pentru că modelele existente pe piață sunt diferite din foarte multe puncte de vedere, este important să știi câte ceva despre ele înainte să le cumperi. Tocmai de aceea, ne-am propus ca în micul ghid de mai jos să îți oferim câteva informații care te-ar putea ajuta să alegi cea mai bună alternativă pentru copilul tău.

Tricouri pentru copii: criterii care îți pot ușura alegerea

Înainte de a opta pentru un anumit magazin online și de a da comanda, ar trebui să știi foarte clar care sunt atributele pe care vrei să le aibă articolul vestimentar pe care îl cauți.

Din ce material ai vrea să fie confecționat? Ce culoare ai dori să aibă? Care este tehnica de imprimare pe care o preferi? Care ar trebui să fie gradul de personalizare? Toate acestea sunt întrebări pentru care ar trebui să ai răspunsuri clare înainte să pornești la cumpărături. Detaliem toate atributele menționate în cele ce urmează:

● Materialul din care este confecționat

În multitudinea de modele disponibile vei găsi, în general, două categorii principale de materiale: fibre naturale (100% bumbac, cum e și cazul tricourilor personalizate pentru copii de la Ruvix, în mare măsură din bumbac, in, cânepă sau vâscoză), respectiv fibre sintetice (poliester, în cea mai mare parte a cazurilor).

Deși toate aceste materiale pot fi potrivite pentru puștiul tău, ar fi bine, totuși, să te îndrepți către tricourile personalizate pentru copii din bumbac, care au o mulțime de avantaje: sunt mai rezistente, oferă mai mult confort, lasă pielea să respire și ajută la reglarea temperaturii corpului atât în perioadele foarte călduroase, cât și iarna.

● Gradul de personalizare

Atunci când cauți tricouri personalizate de copii, ai două posibilități: fie alegi o variantă dintr-o serie deja printată, fie optezi pentru un model care permite adăugarea unui mesaj sau a unei imagini preferate. În prima situație, alegerea va fi una destul de simplă: odată ce ai identificat modelul dorit, nu îți mai rămâne decât să selectezi culoarea și mărimea potrivită. În a doua situație, vei avea nevoie atât de un buget mai mare, cât și de mai mult timp la dispoziție.

În cazul în care preferi personalizarea completă, îți recomandăm să faci un mic research înainte sau să apelezi la serviciile de consultanță ale producătorului (un consultant îți va spune dacă unele modele nu se văd bine pe anumite fundaluri și te va sfătui în privința dimensiunii imprimării și a poziționării corecte, astfel încât rezultatul să fie cel dorit).

● Tehnologia de imprimare

Tricourile personalizate pentru copii sunt imprimate, de obicei, digital, serigrafic sau prin sublimare. Care sunt diferențele?

Serigrafia este foarte potrivită, de exemplu, pentru articolele vestimentare cu un design simplu, cu puține culori.

Imprimarea digitală se realizează printr-o tehnologie bazată pe aderența suprafeței suport, cu vopsea pe bază de apă, care este încălzită și apoi fixată pe material. Această metodă este folosită mai ales pentru tricourile cu un conținut de minimum 50% fibre naturale, însă ar trebui să evitată în cazul celor în culori închise.

Sublimarea vizează legarea culorilor la nivel molecular. Este o procedură care se utilizează mai ales pe materiale sintetice, nefiind potrivită pentru tricourile din bumbac.

● Culoarea și mărimea

În ceea ce privește culoarea, îți recomandăm să alegi întotdeauna un model pe fundal alb sau negru. Scopul unui asemenea produs este să scoată în evidență un mesaj sau o imagine, ceea ce înseamnă că, pe altă culoare, imprimeul s-ar putea să își piardă impactul vizual. De asemenea, pentru a nu primi o mărime greșită, este important să verifici atent corespondența. În cazul în care se întâmplă acest lucru, nu ezita să returnezi produsul și să ceri mărimea corectă.

RUVIX: tricouri personalizate pentru copii, la prețuri avantajoase

Acum, că ai aflat care sunt criteriile pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi un tricou personalizat pentru cel mic, nu îți mai rămâne decât să intri pe ruvix.ro și să achiziționezi unul dintre zecile de modele disponibile.

Fie că vrei un cadou pentru ziua lui de naștere, fie că plănuiești să îi faci o surpriză fără niciun motiv anume, RUVIX îți pune la dispoziție o gamă largă de mesaje și imprimeuri inspirate, care în mod sigur îl vor bucura pe juniorul tău.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) „Mega sănătate” pentru colegii din Mega Image. Screeninguri mamare și abdominale gratuite
(P) „Mega sănătate” pentru colegii din Mega Image. Screeninguri mamare și abdominale gratuite

Mega Image are grijă de sănătatea echipelor din fiecare zonă de lucru.

(P) Mai multe avantaje cu aplicația Profi
(P) Mai multe avantaje cu aplicația Profi

Aplicația Profi îți da acum posibilitatea să colectezi buline și certitudinea unui nou beneficiu sigur.

(P) Aquatique, cea mai bună apă minerală plată pentru copii
(P) Aquatique, cea mai bună apă minerală plată pentru copii

Apa Aquatique a fost desemnată pentru a patra oară “Cea mai bună apă minerală plată pentru copii”, în cadrul studiului Forbes Brands for Kids.

Recomandări
Europa acuză SUA că profită de pe urma războiului din Ucraina. „Vând mai mult gaz la prețuri mari și vând mai multe arme”
Europa acuză SUA că profită de pe urma războiului din Ucraina. „Vând mai mult gaz la prețuri mari și vând mai multe arme”

Europa acuză SUA că au profitat de pe urma războiului. Oficialii UE îl atacă pe Joe Biden din cauza prețurilor vertiginoase ale gazului, vânzărilor de arme și comerțului.

Românii vulnerabili vor primi 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie şi vouchere sociale
Românii vulnerabili vor primi 1.400 de lei pentru plata facturilor la energie şi vouchere sociale

Românii vulnerabili vor primi 1.400 de lei de la stat pentru plata facturilor la energie. Cardurile pentru încasarea ajutoarelor vor fi emise și distribuite de Compania Națională Poșta Română.  

CM 2022 | Frața - Danemarca | Campionii mondiali atacă victoria cu o surpriză în primul „11”
CM 2022 | Frața - Danemarca | Campionii mondiali atacă victoria cu o surpriză în primul „11”

CM 2022 | Frața - Danemarca | Campionii mondiali atacă victoria cu o surpriză în primul „11”