(P) Cum alegi tricourile personalizate pentru copii?

Ultima actualizare: 17-03-2020 18:07
tricouri pentru copii

Tricourile personalizate pentru copii cu mesaje sau diverse imagini sunt la mare căutare, mai ales în rândul juniorilor, care sunt fani ai personajelor din desene animate sau din diverse filme populare.

Așa că, dacă și micuțul tău face parte dintre aceștia, atunci, probabil, ai ajuns aici căutând detalii despre cum poți să te asiguri că alegi un tricou personalizat, care să împace atât gusturile lui, cât și exigențele tale.

Pentru că modelele existente pe piață sunt diferite din foarte multe puncte de vedere, este important să știi câte ceva despre ele înainte să le cumperi. Tocmai de aceea, ne-am propus ca în micul ghid de mai jos să îți oferim câteva informații care te-ar putea ajuta să alegi cea mai bună alternativă pentru copilul tău.

Tricouri pentru copii: criterii care îți pot ușura alegerea

Înainte de a opta pentru un anumit magazin online și de a da comanda, ar trebui să știi foarte clar care sunt atributele pe care vrei să le aibă articolul vestimentar pe care îl cauți.

Din ce material ai vrea să fie confecționat? Ce culoare ai dori să aibă? Care este tehnica de imprimare pe care o preferi? Care ar trebui să fie gradul de personalizare? Toate acestea sunt întrebări pentru care ar trebui să ai răspunsuri clare înainte să pornești la cumpărături. Detaliem toate atributele menționate în cele ce urmează:

● Materialul din care este confecționat

În multitudinea de modele disponibile vei găsi, în general, două categorii principale de materiale: fibre naturale (100% bumbac, cum e și cazul tricourilor personalizate pentru copii de la Ruvix, în mare măsură din bumbac, in, cânepă sau vâscoză), respectiv fibre sintetice (poliester, în cea mai mare parte a cazurilor).

Deși toate aceste materiale pot fi potrivite pentru puștiul tău, ar fi bine, totuși, să te îndrepți către tricourile personalizate pentru copii din bumbac, care au o mulțime de avantaje: sunt mai rezistente, oferă mai mult confort, lasă pielea să respire și ajută la reglarea temperaturii corpului atât în perioadele foarte călduroase, cât și iarna.

● Gradul de personalizare

Atunci când cauți tricouri personalizate de copii, ai două posibilități: fie alegi o variantă dintr-o serie deja printată, fie optezi pentru un model care permite adăugarea unui mesaj sau a unei imagini preferate. În prima situație, alegerea va fi una destul de simplă: odată ce ai identificat modelul dorit, nu îți mai rămâne decât să selectezi culoarea și mărimea potrivită. În a doua situație, vei avea nevoie atât de un buget mai mare, cât și de mai mult timp la dispoziție.

În cazul în care preferi personalizarea completă, îți recomandăm să faci un mic research înainte sau să apelezi la serviciile de consultanță ale producătorului (un consultant îți va spune dacă unele modele nu se văd bine pe anumite fundaluri și te va sfătui în privința dimensiunii imprimării și a poziționării corecte, astfel încât rezultatul să fie cel dorit).

● Tehnologia de imprimare

Tricourile personalizate pentru copii sunt imprimate, de obicei, digital, serigrafic sau prin sublimare. Care sunt diferențele?

Serigrafia este foarte potrivită, de exemplu, pentru articolele vestimentare cu un design simplu, cu puține culori.

Imprimarea digitală se realizează printr-o tehnologie bazată pe aderența suprafeței suport, cu vopsea pe bază de apă, care este încălzită și apoi fixată pe material. Această metodă este folosită mai ales pentru tricourile cu un conținut de minimum 50% fibre naturale, însă ar trebui să evitată în cazul celor în culori închise.

Sublimarea vizează legarea culorilor la nivel molecular. Este o procedură care se utilizează mai ales pe materiale sintetice, nefiind potrivită pentru tricourile din bumbac.

● Culoarea și mărimea

În ceea ce privește culoarea, îți recomandăm să alegi întotdeauna un model pe fundal alb sau negru. Scopul unui asemenea produs este să scoată în evidență un mesaj sau o imagine, ceea ce înseamnă că, pe altă culoare, imprimeul s-ar putea să își piardă impactul vizual. De asemenea, pentru a nu primi o mărime greșită, este important să verifici atent corespondența. În cazul în care se întâmplă acest lucru, nu ezita să returnezi produsul și să ceri mărimea corectă.

RUVIX: tricouri personalizate pentru copii, la prețuri avantajoase

Acum, că ai aflat care sunt criteriile pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi un tricou personalizat pentru cel mic, nu îți mai rămâne decât să intri pe ruvix.ro și să achiziționezi unul dintre zecile de modele disponibile.

Fie că vrei un cadou pentru ziua lui de naștere, fie că plănuiești să îi faci o surpriză fără niciun motiv anume, RUVIX îți pune la dispoziție o gamă largă de mesaje și imprimeuri inspirate, care în mod sigur îl vor bucura pe juniorul tău.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!