(P) Cum alegem portofelul perfect?


Ultimul update: Vineri 20 Martie 2020 13:31
Data publicarii: Vineri 20 Martie 2020 13:21
Categorie: Advertoriale
advertorial

Portofelul este un accesoriu, care, de multe ori, nu primește atenția pe care o merită.

Îl utilizăm pentru a păstra numerarul, cardurile de credit, documentele personale și cărțile de vizită și devine cu adevărat important atunci când nu îl avem la îndemână!

Deseori, alegem portofelul în grabă, fără să ținem cont de foarte multe criterii. Totuși, cel puțin în cazul domnilor, acesta este un accesoriu esențial, care poate fi considerat parte din ținută. Din acest motiv, atunci când îți cumperi un portmoneu nou, ai în vedere mai multe aspecte, printre care și:

Tipul portofelului
 

Atunci când cauți un portofel, stabilește inițial care este modelul dorit. În materie de portofele masculine cele mai populare sunt cele bifold. Mai exact, vorbim despre un model clasic format din două parți, care se închid și se deschid precum o carte.
Majoritatea modelelor sunt prevăzute și cu o capsă, care menține închise părțile componente ale portofelului.Portofelul trifold este cel format din trei părți ce pot fi ușor observate atunci când îl deschidem complet. În general, acest model are mai multe compartimente, astfel încât să poți păstra în interiorul său mai multe obiecte. Spre deosbire, însă, de un portofel bifold, cel trifold nu se poartă în buzunar, din cauza faptului că este mai voluminos. Astfel, reprezintă o alegere ideală pentru tine dacă obișnuiești să porți cu tine o servietă sau o borsetă în care poți pune și portofelul.

Dacă ai un spirit de explorator sau pleci des în deplasări în interes de serviciu, ai nevoie de un portofel de călătorie. Acesta este conceput special pentru a putea păstra în el documente suplimentare față de cele pe care le ai, de regulă, la tine. Cu ajutorul său poți păstra în siguranță pașaportul și biletele de avion, de exemplu. Aceasta este, de altfel, cea mai compactă variantă de portofel, cunoscut și drept ”portofel de haină”

Poți găsi o mulțime de modele de portofele pe epantofi.ro, de unde poți alege și încălțăminte pentru bărbați online.

Materialul portofelului

Materialul din care este confecționat portofelul este foarte important deoarece stabilesște calitatea acestui accesoriu. Îți recomandăm să investești într-un portofel obținut integral din piele naturală, chiar dacă prețul este mai mare decât al altor tipuri de portmoneuri. Pentru a fi sigur că ai făcut cea mai bună alegere, optează pentru portofelele din piele de căprioară. Acestea își vor păstra proprietățile în ciuda trecerii timpului și își vor menține inclusiv nuanța plăcută.
Pe de altă parte, sfatul nostru este să eviți portofelele care sunt realizate la exterior din piele naturală și în interior din material textil, deoarece componentele interioare se vor degrada rapid.

Sistemul de închidere
 

Având în vedere rolul portofelului - anume acela de a păstra în siguranță documentele personale, cardurile și banii - e important să acorzi atenție sistemului său de închidere. Opțiunile sunt variate, astfel că poți opta pentru portofele care se pliază și se închid cu o capsă metalică, pentru modele care se închid prin simpla pliere sau pentru modele cu fermoar. Decizia îți aparține!

Portofelul este un accesoriu important pentru orice bărbat și trebuie ales cu atenție la detalii. Când mergi la cumpărături în căutarea unui portofel nou, nu uita să ții cont de sfaturile noastre!

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO