(P) Creșterea imunității și apărare contra virușilor cu Vitamina C lipozomală Ascolip și Vitamina D 4000 IU lipozomală

advertorial

O imunitate puternică înseamnă și o viață lipsită de boli. Sunt mulți cei care promovează un stil de viață sănătos, iar impactul asupra publicului este unul imens.

Contează să existe însă echilibru în toate, iar prevenția și conștientizarea efectelor, pe care amânarea măsurilor necesare pentru a menține o stare de sănătate de fier le poate avea, sunt esențiale. 

Nu doar pentru că este sezonul cel mai prielnic pentru gripe, răceli și viroze, dar și pentru că sistemul imunitar necesită un boost de energie pentru o productivitate crescută, curele cu vitamine pot fi de real folos. În contextul actual, în care virușii ce cauzează îmbolnăvirea, dintre care amintim și cei cu tulpini puternice, care stârnesc zarvă la nivel mondial, prevenția unor afecțiuni și infecții ce vizează tractul respirator este prima și una dintre cele mai importante măsuri pe care le putem avea în vedere.

Creșterea imunității și apărarea contra virușilor pot fi eficient susținute de vitamine precum C lipozomală Ascolip și D 4000 ui lipozomală, potrivit Enigma Plant. Spre deosebire de alternativele regăsite astăzi pe piață cu referire la suplimente, vitaminele lipozomale vin cu avantajul că se absorb de 4 ori mai repede decât cele clasice. Fiecare în parte și în combinație, cele două contribuie la menținerea unei imunități puternice, rezistente contra virușilor care nasc atât de multă îngrijorare astăzi. Regăsiți mai jos câteva detalii despre acțiunea celor două produse destinate susținerii unei imunități crescute și apărării contra afecțiunilor care fac parte din rândul preocupărilor de actualitate.

ASCO LIP, vitamina C de calitate ridicată, pentru creșterea imunității


Un produs care se recomandă prin vitamina C în lipozom de înaltă performanță, de 1000mg, ASCO LIP se evidențiază printr-o serie de calități, iar capacitatea de a penetra locul țintă, de a pătrunde în celule este de admirat. Lipozomii, purtări similari membranelor celulare ale corpului nostru, biocompatibile și netoxice își aduc contribuția în stimularea imunității.

Administrarea de vitamina C lipozomala Ascolip ajută la menținerea unor niveluri stabile și ridicate de vitamina C în zona țintă, fiind un ajutor indispensabil în timpul perioadei de imunitate redusă - caz în care corpul uman este mai vulnerabil la dezvoltarea de infecții și diverse probleme grave de sănătate. Deși nu există tratament pentru celebrul COVID-19, întărirea sistemului imunitar poate fi o cale eficientă de a preveni contactarea virusului.

VITA-D-LIP, vitamina D, pentru apărarea organismului


De asemenea are la bază tehnologia brevată LIPOSHELL, purtătorii de dimensiuni omogene ce transportă cu succes în corp vitamina D și se adresează celor care prezintă o cerere crescută a acestei vitamine. Motivele pot fi variate: timpul prea scurt petrecut la soare, piele negricioasă, utilizarea de produse cu filtre UV.

Printre altele, vitamina D lipozomala contribuie semnificativ la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și la procesul de diviziune celulară. Este de asemenea un produs de interes în contextul actual, când teama de a nu căpăta o gripă mai puternică sau un virus ce poate compromite starea de sănătate și în anumite cazuri poate pune în pericol chiar viața cauzează atât de multă isterie la nivel global.

Administrate în combinație, ASCO LIP și VITA-D-LIP 4000 IU lipozomală funcționează cel mai bine și prezintă eficiență ridicată în prevenirea și tratarea gripelor cauzate de diverși viruși. Despre cum trebuie urmat un astfel de tratament pentru a beneficia de efectul dorit și deci de un sistem imunitar întărit, puternic, pot citi mai multe cei interesați pe Enigma-plant.ro, de unde pot comanda cele două produse. Desigur, această măsură, alături de practicarea igienei mâinilor și a respirației, funcționează excelent împreună și susțin cel mai bine sistemul imunitar și implicit sănătatea întregului organism.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Reprezentanți de bază ai UE, CE, NATO și MADR susțin Romanian Agri Trade Summit și i se alătură în calitate de speakeri
(P) Reprezentanți de bază ai UE, CE, NATO și MADR susțin Romanian Agri Trade Summit și i se alătură în calitate de speakeri

Printre primii vorbitori confirmați ai evenimentului de la București se numără autorități de renume, precum: Achim Irimescu, Janusz Wojciechowski, Mircea Geoană și Sorin Moise.

(P) Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023, cu cea mai bună aliniere a obiectivelor de HR cu cele de business
(P) Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023, cu cea mai bună aliniere a obiectivelor de HR cu cele de business

Mega Image a obținut certificarea Top Employer 2023, acordată de Top Employers Institute, cel mai important jucător mondial din domeniul certificărilor pentru condiții excelente oferite angajaților.

(P) Rețete de economisire la început de an
(P) Rețete de economisire la început de an

Luna ianuarie vine cu multe provocări financiare. După cheltuielile de sărbători alocate meselor festive și cadourilor pentru cei dragi, avem nevoie de o gestionare cât mai eficientă a bugetului, la început de an.

Recomandări
Cod galben de ninsoare și viscol în 25 de județe. În Transilvania și Moldova se va depune și polei
Cod galben de ninsoare și viscol în 25 de județe. În Transilvania și Moldova se va depune și polei

Zone din 25 de judeţe şi Municipiul Bucureşti sunt vizate, până sâmbătă seara, de o avertizare Cod galben de ninsoare, viscol şi intensificări ale vântului, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Război în Ucraina. De două zile, Rusia atacă în valuri Vuledar. De ce este important acest oraș fortificat
Război în Ucraina. De două zile, Rusia atacă în valuri Vuledar. De ce este important acest oraș fortificat

Oraşul Vuledar - unul dintre punctele strategice de pe linia de apărare a armatei ucrainene - este, zilele acestea, scena unor bombardamente în serie.

Mărturiile rudelor pacienților bolnavi de cancer care dădeau șpagă doctoriței din Suceava: Am ieșit plângând de acolo
Mărturiile rudelor pacienților bolnavi de cancer care dădeau șpagă doctoriței din Suceava: Am ieșit plângând de acolo

Șefa secției de Oncologie a Spitalului Județean din Suceava acuzată că, deseori, condiționa acordarea tratamentului pentru bolnavii de cancer de primirea unor atenții, a fost plasată în arest la domiciliu.