(P) Creșterea imunității și apărare contra virușilor cu Vitamina C lipozomală Ascolip și Vitamina D 4000 IU lipozomală

advertorial

O imunitate puternică înseamnă și o viață lipsită de boli. Sunt mulți cei care promovează un stil de viață sănătos, iar impactul asupra publicului este unul imens.

Contează să existe însă echilibru în toate, iar prevenția și conștientizarea efectelor, pe care amânarea măsurilor necesare pentru a menține o stare de sănătate de fier le poate avea, sunt esențiale. 

Nu doar pentru că este sezonul cel mai prielnic pentru gripe, răceli și viroze, dar și pentru că sistemul imunitar necesită un boost de energie pentru o productivitate crescută, curele cu vitamine pot fi de real folos. În contextul actual, în care virușii ce cauzează îmbolnăvirea, dintre care amintim și cei cu tulpini puternice, care stârnesc zarvă la nivel mondial, prevenția unor afecțiuni și infecții ce vizează tractul respirator este prima și una dintre cele mai importante măsuri pe care le putem avea în vedere.

Creșterea imunității și apărarea contra virușilor pot fi eficient susținute de vitamine precum C lipozomală Ascolip și D 4000 ui lipozomală, potrivit Enigma Plant. Spre deosebire de alternativele regăsite astăzi pe piață cu referire la suplimente, vitaminele lipozomale vin cu avantajul că se absorb de 4 ori mai repede decât cele clasice. Fiecare în parte și în combinație, cele două contribuie la menținerea unei imunități puternice, rezistente contra virușilor care nasc atât de multă îngrijorare astăzi. Regăsiți mai jos câteva detalii despre acțiunea celor două produse destinate susținerii unei imunități crescute și apărării contra afecțiunilor care fac parte din rândul preocupărilor de actualitate.

ASCO LIP, vitamina C de calitate ridicată, pentru creșterea imunității

Un produs care se recomandă prin vitamina C în lipozom de înaltă performanță, de 1000mg, ASCO LIP se evidențiază printr-o serie de calități, iar capacitatea de a penetra locul țintă, de a pătrunde în celule este de admirat. Lipozomii, purtări similari membranelor celulare ale corpului nostru, biocompatibile și netoxice își aduc contribuția în stimularea imunității.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Administrarea de vitamina C lipozomala Ascolip ajută la menținerea unor niveluri stabile și ridicate de vitamina C în zona țintă, fiind un ajutor indispensabil în timpul perioadei de imunitate redusă - caz în care corpul uman este mai vulnerabil la dezvoltarea de infecții și diverse probleme grave de sănătate. Deși nu există tratament pentru celebrul COVID-19, întărirea sistemului imunitar poate fi o cale eficientă de a preveni contactarea virusului.

VITA-D-LIP, vitamina D, pentru apărarea organismului

De asemenea are la bază tehnologia brevată LIPOSHELL, purtătorii de dimensiuni omogene ce transportă cu succes în corp vitamina D și se adresează celor care prezintă o cerere crescută a acestei vitamine. Motivele pot fi variate: timpul prea scurt petrecut la soare, piele negricioasă, utilizarea de produse cu filtre UV.

Printre altele, vitamina D lipozomala contribuie semnificativ la funcționarea normală a sistemului imunitar, precum și la procesul de diviziune celulară. Este de asemenea un produs de interes în contextul actual, când teama de a nu căpăta o gripă mai puternică sau un virus ce poate compromite starea de sănătate și în anumite cazuri poate pune în pericol chiar viața cauzează atât de multă isterie la nivel global.

Administrate în combinație, ASCO LIP și VITA-D-LIP 4000 IU lipozomală funcționează cel mai bine și prezintă eficiență ridicată în prevenirea și tratarea gripelor cauzate de diverși viruși. Despre cum trebuie urmat un astfel de tratament pentru a beneficia de efectul dorit și deci de un sistem imunitar întărit, puternic, pot citi mai multe cei interesați pe Enigma-plant.ro, de unde pot comanda cele două produse. Desigur, această măsură, alături de practicarea igienei mâinilor și a respirației, funcționează excelent împreună și susțin cel mai bine sistemul imunitar și implicit sănătatea întregului organism.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.