asus vivobook
StirilePROTV

(P) Creează cu ASUS: cele mai bune laptopuri pentru creatori

Fiecare persoană creativă, fie că vorbim de cei cu înclinație către desen, fotografie, cinematografie, artă, animație, game design sau proiectare, are nevoie de propriul calculator special adaptat fluxurilor de creație digitale moderne.

ASUS oferă laptopuri cu funcții speciale și performanțe excepționale prin modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED și ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: fără limite pentru creatorii de zi cu zi

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED se adresează creatorilor de pretutindeni, influencerilor, streamerilor, vloggerilor, muzicienilor și nu numai, oferind capabilități excelente într-un volum compact, portabil, și cu un design contemporan care se potrivește cu orice stil datorită capacului cu un model unic cu aspect de țesătură sau textură de aluminiu anodizat, ambele respingând cu ușurință amprentele și petele.

Anumite modele ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED sunt dotate cu ecrane OLED validate PANTONE care acoperă 100% din volumul de culoare DCI-P3. Ce înseamnă acest lucru pentru un creator? Pur și simplu o viziune transpusă cu exactitate, culori fix așa cum ți le-ai închipuit, un rezultat pe care și alții îl pot admira datorită preciziei fără egal a panoului.

O funcție inovativă care vine în sprijinul creatorilor este ASUS DialPad, un controler rotativ integrat în suprafața touchpad-ului, fiind, practic, o interfață virtuală care oferă acces la cele mai importante funcții și permite un control precis și intuitiv al instrumentelor din software-ul Adobe compatibil.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: alegerea creatorilor avansați

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este alegerea ideală pentru artiștii din domeniul editării video, graficieni, cei care fac animație sau desenează, beneficiind de pe urma ecranului secundar tactil ScreenPad Plus, cu rezoluție 4K, la fel ca afișajul principal tactil OLED. Ambele pot fi utilizate pentru design grafic, intuitiv, cu ajutorului stylusului care suportă nu mai puțin de 4096 de nivele distincte de presiune.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este pregătit pentru spații de lucru extinse, putând fi conectat la ecrane 8K și chiar 10K datorită conexiunii HDMI 2.1. Controlul fluent al acestui număr impresionant de pixeli este asigurat de plăci video până la NVIDIA GeForce RTX 3080.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: născut pentru creatorii profesioniști

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este o adevărată stație de lucru mobilă ce poate fi configurată cu grafică rapidă NVIDIA RTX A2000. Indiferent de configurație, laptopul este capabil să ofere o experiență creativă fără precedent în condiții de performanță și stabilitate impecabile, adecvate pentru cele mai solicitante activități precum proiectare 3D, arhitectură, inginerie, producție de film, animație sau game design.

Caracteristicilor deja impresionante li se adaugă un ecran 4K OLED verificat și certificat Calman, soluția de calibrare software folosită în mediile profesionale, precum și certificarea Independent Software Vendors ISV care asigură rularea impecabilă, fără probleme de stabilitate, a celor mai importante aplicații pe configurația hardware aleasă de tine.

Pe partea de componente, ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED oferă memorie RAM cu funcție ECC de corecție automată a erorilor, două unități de stocare conectate în mod RAID 0 și un cititor de carduri SD Express 7.0 care îți permite să descarci de 10 ori mai rapid pozele și clipurile pe care urmează să le prelucrezi.

Piesa cea mai importantă este, însă, ASUS Dial, o rotiță fizică amplasată ergonomic în zona tastaturii, care oferă într-un format extrem de compact experiența de utilizare a controlerelor dedicate din studiourile de producție. Rotind și apăsând ASUS Dial poți face zoom pe imagini, scroll în liste, poți ajusta luminozitatea ecranului, volumul sunetului, poți controla mărimea pensulei în Photoshop, ca să numim doar câteva lucruri ce pot fi controlate extrem de facil.

Personalizarea meniurilor ASUS Dial pentru propriile fluxuri de creație se poate face foarte ușor prin intermediul aplicației ProArt Creator Hub.

Pentru mai multe informații despre aceste laptopuri pentru creatori ASUS menționate mai sus, îți recomandăm să accesezi pagina Create with ASUS, unde vei găsi detalii despre specificațiile, funcțiile și configurațiile disponibile, precum și mărturii de la artiștii ProArt.

Fiecare laptop ASUS pentru creatori achiziționat în această perioadă îți aduce și trei luni de acces complet gratuit la suita Adobe Creative Cloud, colecția software cu peste 20 de programe dedicate creatorilor de conținut, un însoțitor perfect pentru o serie de laptopuri concepute pentru a satisface pretențiile ridicate din mediile de lucru profesionale.

Și încă o mențiune: dacă te hotărăști să participi și în campania Părerea ta contează, tot ce ai de făcut este să publici o recenzie de utilizare a noului tău laptop ASUS de minim 200 de caractere pe oricare dintre platformele participante și primești un an de extindere a garanției produsului.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citeste și...
(P) Sandra, Ice MC, La Bouche și No Mercy, printre noii artiști anunțați la Festivalul IntenCity
(P) Sandra, Ice MC, La Bouche și No Mercy, printre noii artiști anunțați la Festivalul IntenCity

Între 26 și 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, Festivalul IntenCity.

(P) Descoperă sute de atracții turistice și locații pentru evenimente în noile ghiduri METRO
(P) Descoperă sute de atracții turistice și locații pentru evenimente în noile ghiduri METRO

METRO România a lansat anul acesta două ghiduri complexe din care oricine se poate inspira pentru alegerea destinației ideale de vacanță sau pentru organizarea evenimentelor importante, private sau corporate.

(P) Sphera Franchise Group se alătură acțiunii de ecologizare a Pădurii Râioasa
(P) Sphera Franchise Group se alătură acțiunii de ecologizare a Pădurii Râioasa

Sphera Franchise Group se alătură unui manifest pentru mediu - acțiune de ecologizare a Pădurii Râioasa (Săbăreni, Ilfov), alături de partenerul Reciclad’Or și Direcția Silvică Ilfov, Ocolul Silvic București.

Ultimele Știri
Conducta care oferă României acces la gazele azere și la cele lichefiate americane devine operațională
Conducta care oferă României acces la gazele azere și la cele lichefiate americane devine operațională

În plină criză a gazelor, care afectează deja 12 țări, printre care și Germania, apare calea prin care România să importe și altfel de gaze decât cele rusești.

ȘtirileProTv.ro susține campania Salvați Copiii România și a INSMC de renovare a Maternității Polizu
ȘtirileProTv.ro susține campania Salvați Copiii România și a INSMC de renovare a Maternității Polizu

Echipa ȘtirileProTv.ro susține demersul asociației Salvați Copiii România și al INSMC, care, împreună, vor moderniza și recompartimenta Secția de Terapie Intensivă și Blocul Operator ce fac parte din Maternitatea Polizu din București.

Simona Halep, eliminată de la Wimbledon 2022. Elena Rybakina joacă în finală cu Ons Jabeur
Simona Halep, eliminată de la Wimbledon 2022. Elena Rybakina joacă în finală cu Ons Jabeur

Simona Halep (30 de ani, locul 18 WTA) a fost eliminată în semifinalele turneului de la Wimbledon 2022. Elena Rybakina (23 de ani, locul 23 WTA) o va întâlni în finala turneului pe Ons Jabeur (27 de ani, 2 WTA).