(P) Ciucaș reînfrumusețează zonele preferate de relaxare în natură ale românilor


Ultimul update: Luni 10 Iunie 2019 20:50
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2019 20:41
Categorie: a

Este în natura Ciucaș să protejeze natura şi pornind de la aceste dorinţe ale românilor, am căutat, în 4 judeţe din ţară, zonele preferate de relaxare în natură și am început să le înfrumusețăm, făcând din acest lucru una dintre misiunile Ciucaș.

Primele locuri reamenajate sunt cele din Brașov, orașul de origine al mărcii Ciucaș. Ciucaș își dorește să schimbe în mai bine viața românilor pe termen lung, având ca scop principal protejarea naturii.

Anul acesta, Ciucaș şi-a propus ca spațiul idilic din Poiana Ciucaș să devină realitate și să ofere tuturor posibilitatea de a se bucura de o ieșire relaxată în natură, alături de prieteni sau familie. Așa s-a născut ideea reamenajării locurilor populare de ieșire la grătar din ţară, mai exact Braşov, Valea Doftanei, Iaşi şi Galaţi. 

Ciucaș este un simbol pentru Braşov şi cea mai iubită bere a braşovenilor şi a turiştilor. De aceea, Ciucaș inaugurează chiar în Braşov, pe malul Lacului Noua, primele 2 locuri de relaxare cărora le-a redat frumuseţea, respectiv Lacul Noua şi Pietrele lui Solomon - complet renovate, utilate şi curate.

Toţi ne putem bucura de natură, dar fără să o distrugem şi lăsând curăţenie în urma noastră. Prin renovarea şi reamenajarea acestor spaţii de relaxare în natură, ne dorim să o protejăm şi să încurajăm un comportament responsabil față de natură.

 

Tags: ciucas,

VIDEO PROTVPLUS.RO