(P) City Grill Group își confirmă angajamentul de a contribui la atingerea obiectivelor de sustenabilitate la nivel global

advertorial

City Grill Group își confirmă angajamentul de a contribui la atingerea obiectivelor de sustenabilitate la nivel global.

Astfel, este afirmată responsabilitatea unui brand recunoscut la nivel național, de a se implica în mod direct în îmbunătățirea acțiunilor climatice ale domeniului de lucru HoReCa. Demersurile realizate în această direcție sunt esențiale pentru durabilitatea mediului dar și către o viață sănătoasă.

Prin introducerea meniului digital în toamna anului 2021, compania se dezvoltă în direcția unui sistem de lucru paperless, care contribuie semnificativ la reducerea cantităților de hârtie folosită. Gogoo este noul ospătar al City Grill, partenerul principal către o desfășurarea sustenabilă, disponibil pe mesele tuturor locațiilor. Prin intermediul platformei, clienții au posibilitatea de a scana, de a comanda produsele dorite și chiar de a plăti direct, fără a răsfoi un meniu printat. Prin accesarea ospătarului virtual sau a meniului online din aplicația Out4Food, fiecare client este angrenat în acest proces și astfel, cu toții contribuim la salvarea planetei.

“Ne propunem să continuăm demersurile necesare în ceea ce privește sustenabilitatea. Prin aceste acțiuni, nu numai că vom îmbunătăți statisticile ecologice, ci urmărim și să modelăm comportamentele și atitudinile oamenilor, începând cu echipele interne și continuând cu cele din mediul extern. Următoarea contribuție adusă de City Grill durabilității mediului constă în instalarea panourilor fotovoltaice în locațiile care permit acest lucru, până la finalul verii”, a declarant Dragoș Petrescu, fondator City Grill Group.

Un alt proiect care facilitează implementarea măsurilor sustenabile în toate locațiile City Grill își propune instalarea robineților economici, cu un timp de funcționare de 30 de secunde de la pornire. Totodată, se vor implementa și senzori de lumină, pentru utilizarea surselor de electricitate strict atunci când este necesar.

În plus, se contribuie la reducerea emisiilor de CO2 generate de autovehicule, prin folosirea mașinilor cu motor electric la nivelul de Top Management al companiei. Astfel, sunt țintite obiective relevante în timp, care vor dezvolta treptat un stil de lucru sustenabil. Încă este în derulare procesul de achiziționare a mașinilor hybrid/ electrice pentru toate departamentele de lucru. Pentru a îmbina sănătatea și durabilitatea, legumele folosite în bucătăriile City Grill sunt procurate de la furnizori locali. Niciunul dintre preparate nu conține conservanți, lucru care poziționează calitatea produselor și sănătatea clienților în topul priorităților.

Plasticul este unul dintre subiectele de interes în ceea ce privește poluarea, motiv pentru care ambalajele pe care le folosește compania pentru băuturi sunt confecționate în totalitate din sticlă, care este și ea supusă unui proces de reciclare selectivă. Cartonul, uleiul, plasticul, metalul și alte deșeuri întâlnite în componența obiectelor folosite în cadrul companiei sunt atent selecționate și trimise către reciclare. În acest fel, accelerăm ambalarea corespunzătoare și începem procesul de modelare a comportamentelor.

Pe lângă responsabilitatea pentru protejarea mediului, City Grill Group își concentrează efortul și resursele și asupra dezvoltării sociale, prin programe de tipul Școala Duală. În anul 2018 a început colaborarea cu cei de la Colegiul Tehnic ”Mihai Bravu”, prin înființarea a două clase cu specializările ospătar și bucătar. City Grill oferă uniforme de practică și o bursă atribuită pe baza performanțelor stabilite. Ulterior, în 2021, când cele două clase au promovat, o parte dintre elevi au fost angajați în cadrul companiei. Acum, programul continuă cu o singură clasă mixtă, formând și ajutând o nouă generație de angajați.

Despre City Grill Group

City Grill Group propune un mediu de lucru competitiv, cooperant, etic, care încurajează dezvoltarea profesională, susținând astfel comunitatea locală. Fondat în anul 2004, operează în prezent restaurante și cafenele sub brandurile Caru’ cu bere, Hanu’ lui Manuc, Pescăruș, Hanu’ Berarilor, Buongiorno Italian, City Grill și City Café. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adresează clientului urban care obișnuiește să-și petreacă timpul liber în oraș și să-și stabilească întâlnirile de business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile și variate, cu specific românesc și internațional.

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Respectarea promisiunii: Telekom Mobile continuă să își îmbunătățească acoperirea și calitatea rețelei
(P) Respectarea promisiunii: Telekom Mobile continuă să își îmbunătățească acoperirea și calitatea rețelei

Respectarea promisiunii: Telekom Mobile continuă să își îmbunătățească acoperirea și calitatea rețelei, pentru o experiență și mai bună a clienților

(P) OMV produce energia verde în jumătate din rețeaua de stații din toată țara
(P) OMV produce energia verde în jumătate din rețeaua de stații din toată țara

Cu o inițiativă ce susține energia verde, OMV introduce propriile stații de distribuție carburanți în ecosistemul sustenabilității.

(P) Kaufland România susține turneele din seria Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitești și București
(P) Kaufland România susține turneele din seria Wheelchair Tennis Open, organizate la Pitești și București

Performanța nu are limite, iar fiecare persoană se poate bucura de un stil de viață activ și sănătos.

Recomandări
Banii strânși în pilonul 2 de pensii au ajuns la un nivel record în august, în ciuda războiului și a inflației
Banii strânși în pilonul 2 de pensii au ajuns la un nivel record în august, în ciuda războiului și a inflației

Banii strânși în pilonul 2 de pensii au ajuns la un nivel record, de peste 92 de miliarde de lei, în luna august. Veștile sunt cu atât mai bune cu cât vin după prima jumătate de an dificilă.

Salariu de 3.600 de euro pe lună pentru un angajat al primăriei Sector 5. Lefurile bugetarilor vor fi din nou majorate
Salariu de 3.600 de euro pe lună pentru un angajat al primăriei Sector 5. Lefurile bugetarilor vor fi din nou majorate

Guvernul promite că va majora din nou salariile bugetarilor, așa cum este prevăzut într-un proiect de ordonanță de urgență, pus în dezbatere publică.

Un român a murit și altul este grav rănit după ce un BMW inscripționat ca fiind autonom le-a izbit mașina, în Germania
Un român a murit și altul este grav rănit după ce un BMW inscripționat ca fiind autonom le-a izbit mașina, în Germania

Un român a murit, în timp ce altul este în stare gravă după ce mașina lor a fost izbită frontal de o mașină  inscripționată ca fiind autonomă, pe o șosea din Germania.