(P) Cele mai scumpe lucruri pe care le puteți cumpăra online

Ultima actualizare: 24-06-2021 15:23
(P) Cele mai scumpe lucruri pe care le puteți cumpăra online

Ne aflăm în Epoca de Aur a cumpărăturilor online.

Indiferent de ce ați vrea să vindeți sau să cumpărați, este foarte probabil să vă găsiți clientul sau vânzătorul potrivit, la o simplă căutare pe Google.

Marile companii eCommerce ne permit acum să comandăm online aproape orice ne-am putea imagina și să ne trezim cu achiziția la ușă, câteva zile mai târziu.

Conform unui raport, în România, valoarea medie a coșului eCommerce este de 210,4 RON sau $52. Românilor le place tot ce este mai frumos în viață, iar asta e evident din alegerile pe care le fac în timpul cumpărăturile online: produse precum telefoane de top, de la brand-uri precum Apple, Samsung și Huawei, care au un preț mediu între 6000 - 7000 RON sau televizoare cu diagonală mare, care pot depăși cu mult valoarea 10.000 RON.

Deși un televizor de ultimă generație implică o tranzacție cu o valoare mai mare decât majoritatea achizițiilor uzuale, aceste sume nici nu se apropie de ce cheltuie alții cu singur clic.

James Edition descrie câteva dintre cele mai scumpe articole care au fost vândute online. Să aruncăm o privire mai îndeaproape asupra câtorva dintre ele.


1. Mega iahtul Yersin: $87.213.844


Acesta e cel mai bun moment pentru a vă achiziționa un iaht. Sunt sigure, distanțate și pot fi folosite ca locații de autoizolare de lux. Yersin, un explorator personalizat de 76 metri, este disponibil la fabuloasa sumă de $87.968.477.

Cu salonul său spațios, sala de mese, barul și biblioteca, iahtul este, de asemenea, un mod excelent de transport pentru excursii de familie. Mai ales dacă ai aproape $88 milioane la dispoziție și membrii familiei s-au săturat de lumea minusculă văzută de la fereastra unui avion privat.


2. Ceas Patek Philippe: $26.000.000


Dacă v-ați întrebat vreodată ce ați alege între un penthouse în Manhattan cu vedere la Central Park și un ceas la fel de valoros, acum aveți ocazia de a vă decide.

Sursele spun că această ediție limitată Patek Philippe Grandmaster Chime este unul dintre cele mai scumpe lucruri puse la vânzare online în anul 2021. Ceasul este disponibil în Hong Kong la prețul de 26 milioane de dolari.

Este una dintre cele șapte piese create în 2014 pentru a sărbători 175 de ani de la înființarea brandului și vine într-o cutie din aur roz, gravată manual. Cu 20 de complicații, acest model este de asemenea, unul dintre cele mai complexe ceasuri de mână din lume.


3. Ferrari 275 GTB din 1966: $3.337.528


Dacă nu sunteți pasionat de ceasuri, ce spuneți de cea mai scumpă mașină clasică de pe piață în 2021?

Ferrari 275 GTB este unul dintre cele mai bune și mai rare modele clasice. Au fost construite doar 88 de astfel de autoturisme, ceea ce înseamnă că această achiziție va fi, cu siguranță, o completare frumoasă pentru orice colecție de mașini. Și pe care nu ne-ar mira ca în viitor să o găsim într-un anumit salon aflat la nord de București.

Mașina listată la vânzare are o culoare gri metalizat, cu accente de piele neagră și deține motorul original cu șase carburatoare, ce a fost actualizat și este certificat în Ferrari Classiche Redbook.

Din 1966, mașina a avut numai trei proprietari; a fost vândută pentru prima dată în Italia, apoi a fost transferată în Elveția în anii 1970 și a revenit în Italia în 2004.

Nu suntem siguri dacă prețurile de mai sus implică și livrare gratuită. Dacă acest lucru este extrem de important pentru tine, află că fiecare client eMAG care deține un abonament Genius are acces la milioane de produse, toate mai ieftine decât cele 3 exemple de mai sus, cu livrare gratuită, a doua zi și cu retur în 60 de zile. Și nici nu trebuie să cauți eMAG Genius preț pe Google - afli direct de aici: abonamentul pe 12 luni costă doar 99,99 lei!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO