(P) Cele mai noi cărți de dragoste de la Bookzone, pe care le vei citi pe nerăsuflate!

carti 1

Indiferent de părerea ta despre acest gen literar, un lucru este clar: în prezent sunt citite foarte multe cărți de dragoste, de la romanele clasice până la mai nou-apărutele cărți erotice, precum 50 Shades.

Așadar, în ultimii ani, cărțile de dragoste au văzut o creștere în popularitate, atât la nivel internațional, cât și în România.

Prin urmare, te invităm să te relaxezi într-un fotoliu cât timp îți descriem aceste incitante carti de la Bookzone, care conțin destine, povești și mult, mult erotism!

Intoarce-te la mine Vol.1 + Vol.2 - Simona Lungu

 

Anul 1941. Bombardierele sovietice lovesc Constanța, schimbând destinul locuitorilor săi. Astfel, Ana, o tânără răsfățată, face cunoștință cu ororile vremii prin moartea bruscă a părinților săi și totodată a tot ceea ce cunoaște și i se părea firesc.

Citește și
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

Rămasă în grija unei mătuși, forțată să muncească împreună cu aceasta într-o clădire ocupată de trupele germane, se maturizează pe zi ce trece, devenind o femeie puternică. În aceste vremuri tulburi cunoaște dragostea în toate formele ei, iubește și învață să ia de la viață tot ce i se oferă. Iubirea o face să spere într-un viitor mai bun, deși totul se prăbușește în jurul său. În vremuri de răstriște, sufletul unui om este greu încercat și lupta pentru supraviețuire devine acerbă.

Cu o forță necunoscută, izvorâtă din adâncul sufletului, nu-ți rămâne decât să depășești obstacolele fiecărei zi, sperând într-un viitor care să alunge norii negri abătuți asupra sa. Poate iubirea să străpungă așchiile necruțătorului război, să umple goliciunea lăsată în urma sa și să sfideze timpul pierdut?

Alekzandre Vol.1 + Vol.2 - A. Stephanie

 

Alek obișnuia să zâmbească, acum aproape că nu-și descrețește niciodată fruntea. Zhavia zâmbește în stânga și în dreapta până te scoate din sărite, refuzând să se încrunte. Alek obișnuia să lupte, acum preferă să fie un simplu spectator. Zhavia luptă în fiecare zi, chiar și atunci când nu mai are pentru ce.

Niciunul dintre ei nu vrea să fie văzut așa cum e cu adevărat, dar Alek spune lucruri care o fac pe Zhavia să se încrunte; iar Zhavia spune lucruri care-l fac pe Alek să zâmbească și poate că drumul de la "cine naiba ești" până la "te iubesc" nu e chiar atât de lung, dar cu siguranță e... denivelat. Descoperă destinele celor doi și secretele acestor două cărți, pentru doar 39 de Lei, la Bookzone!

Un nou început - Mona Kasten

 

Allie fuge de trecut și de regulile mamei sale. Kaden trăiește în trecut și face regulile care nu permit nimănui să ajungă la inima sa. Allie își dorește un nou început. Kaden este ocupat să construiască ziduri cât mai înalte în jurul sufletului său.

Povestea clasică de iubire neîmplinită? Mai degrabă o iubire imposibilă. Poate că vei găsi cartea scrisă de Mona Kasten la categoria de cărți de dragoste, dar povestea va rămâne imprimată pe inima ta după ce o vei citi. Pentru că îți va demonstra cât de ușor este să începi din nou, să vindeci o inimă frântă, să întâlnești dragostea unde nu te aștepți.

Confesiunea unui preot - Sierra Simone

 

Nu vrem să îți creăm așteptări false. În "Confesiunea unui preot" nu vei găsi o mărturisire religioasă și nici calea spre mântuire. Dar ce vei găsi, cu siguranță te va lua pe nepregătite! Condimentul esențial, în cele din urmă, este povestea unică de iubire, o iubire interzisă.

Tyler are 29 de ani, este preot și are parohia lui de 3 ani. A jurat celibat și legământ față de Dumnezeu și de atunci a reușit să-și înfrâneze toate pornirile omenești. Până apare EA. Poppy. O tânără cu buzele roșii, senzuale, ce-i fură mințile pe nevăzute. La propriu. Când iubirea vine îmbrăcată în ispită, cum poți să-i reziști? Este una dintre cele mai incitante cărți, pe care o poți avea și tu în bibliotecă pentru 39 de Lei!

Pachet "Dama de Trefla" Vol. 1 + 2 - Dama de Trefla

 

"Dama de Treflă" este un roman cu incertitudini și răspunsuri. Un roman despre libertate și alegeri, despre iubire și durere, despre oameni și fluturi în stomac, despre suflet și dor. Nu este doar o carte din categoria de cărți de dragoste, ci o poveste de viață, care te invită să o descoperi pe Dama de Treflă, să treci alături de ea prin suferințele și prin momentele frumoase din viața ei.

Este o poveste de suflet, pentru suflet și cu suflet. Poate că vei citi despre sentimente care au fost prezente și în viața ta, poate că vei afla multitudinea perspectivelor pentru diferite situații din viața ta sau poate că pur și simplu te vei transpune în poveștile de dragoste din carte și vei ajunge să simți totul la fel de intens ca personajele.

Descoper-o pe Dama de Treflă exact așa cum este ea! Poate că noul ei roman te va ajuta să vindeci rănile și suferințele pe care le ai. Sau poate îți va răspunde la întrebări sau va naște altele noi. Dar, cu siguranță, povestea ei va trezi la viață ceva. Emoții. Fiori. Amintiri. Sentimente.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional
(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Provident lansează primul produs 100% digital din portofoliul său. Creditele rămân o soluție de rezervă viabilă pentru români în 2024. Dar care sunt emoțiile sau stările asociate cu ideea de a lua un împrumut?

(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.