(P) Cele mai noi aplicații din AppGallery sunt disponibile pe HUAWEI MatePad 10

Ultima actualizare: 13-05-2022 14:41
huawei
StirilePROTV

Cele mai noi aplicații din AppGallery sunt disponibile pe HUAWEI MatePad 10, o tabletă cu funcții inovatoare și design modern, care tocmai a fost lansată în România.

HUAWEI MatePad 10 este dispozitivul ideal pentru orice scenariu, pentru că oferă performanță într-un timp mai scurt.

În plus, datorită ecranului cu utilizare dublă, a funcțiilor de partajare a notelor și a celor deținute prin M-Pencil, este încurajată și dezvoltarea creativității tinerilor.

Huawei MatePad 10 este noul birou portabil

 

Combinația dintre confort și productivitate este cea mai relevantă caracteristică a acestei tablete. HUAWEI MatePad 10 vine cu un desktop nou, bine organizat, fiind dotată atât cu touchscreen, cât și cu mouse, pentru un confort sporit.

Aplicațiile folosite în mod frecvent, afișate în partea de jos a ecranului pot fi vizualizate rapid. În ceea ce privește raportul dintre productivitate și confort, tastatura inteligentă cu distanța între taste de 1,3 mm oferă o utilizare simplă.

Funcții noi, disponibile doar pe Huawei

 

O funcție nouă este cea ”multi-Window”, care permite afișarea pe ecran a până la 4 aplicații. În acest fel, utilizatorii pot lua notițe în timp ce vizionează cursuri video sau pot face planuri de călătorie cu prietenii în timp ce răsfoiesc site-urile de rezervări.

În plus, funcția de andocare permite accesarea cu ușurință a aplicațiilor prin App Bubble, iar trecerea de la o aplicație la alta se realizează fără probleme, în timp ce se bifează mai mult task-uri.

Mai mult decât atât, prin aplicația actualizată Multiplier se pot rula două sarcini separat într-o singură aplicație. În plus, prin noua funcție Window Lock sunt acceptate și operațiuni paralele și independente în cele două ferestre.

Utilizatorii pot face cumpărături comparând pe ecran două articole unul lângă altul, iar - atunci când lucrează - pot răspunde la mesaje în timp ce scriu e-mailuri, dar fără a comuta, o funcție care este utilă atât pentru lucru, cât și pentru divertisment.

HUAWEI MatePad 10 – creativitate la un alt nivel

 

Marile opere de artă au fost inspirate din viața de zi cu zi. Tableta MatePad 10 oferă tehnologia necesară pentru a da frâu liber creativității și chemării artistice. M-Pencil este partenerul perfect pentru a surprinde acele momente, care se pot transforma rapid și ușor în schițe și semne specifice.

M-Pencil (de generația a 2-a), dispune de un design impresionant, o peniță învelită în platină și o formă hexagonală rotunjită. Stiloul este echipat cu 4096 niveluri de sensibilitate la presiune și acceptă scrierea înclinată, surprinzând fiecare nuanță a mișcărilor și înregistrând mișcările subtile. Pe lângă funcțiile de bază, cu M-Pencil se pot muta texte, grafice sau alte elemente dintr-un PDF în notițe și se pot face trimiteri la PDF-ul original în Flexcil, deoarece sunt conectate și organizate sistematic pentru acces rapid.

HUAWEI MatePad 10 - baterie mare și ecran 2K

 

Datorită bateriei cu o capacitate mare, de 7250 mAh, utilizatorii pot urmări videoclipuri pe HUAWEI MatePad 10 timp de până la 12 ore. De asemenea, ecranul HUAWEI FullView de 10,4 inch cu rezoluție 2K oferă o senzație vizuală impresionantă.

Echipată cu un sistem de sunet cu patru difuzoare reglat de Harman Kardon, tableta promite performanțe audio captivante fie la vizionarea unui film, fie la redarea unui playlist.

În plus, noua tabletă vine echipată cu un algoritm audio avansat, care filtrează eficient zgomotele, precum tastarea și conversațiile ambientale, pentru a garanta o experiență audio mai performantă.

Cel mai recent model din gama tablete este disponibil pe www.huaweistore.ro, la prețul recomandat de 1599 lei, și în rețelele partenere, după jumătatea lunii mai.

Avantajele utilizatorilor Huawei AppGallery

 

Huawei AppGallery este un ecosistem inteligent și inovator, care permite dezvoltatorilor să creeze experiențe unice pentru utilizatori. Este al treilea magazin internațional de aplicații care satisface nevoile utilizatorilor, iar un aspect foarte important este acela că aplicațiile din AppGalley trec prin verificări de securitate și siguranță.

Pe de altă parte, Huawei AppGallery crește impresionant în fiecare zi, iar utilizatorii trebuie să știe că dispozitivele Huawei pot instala orice aplicație.

De altfel, în acest magazin au loc lansări de aplicații exclusive, însoțite de oferte speciale, cum sunt, de exemplu, Huawei Browser și Huawei Mobile Cloud.

Aplicația HUAWEI Mobile Cloud este locul ideal pentru stocarea tuturor fișierelor deținute de utilizatorii AppGallery și poate fi accesat pe mai multe dispozitive suplimentare prin ID-ul HUAWEI unic al utilizatorului, pentru a vă asigura că toate imaginile și creațiile lor video prețioase pot fi stocate rapid și în siguranță.

Există diverse pachete competitive - în funcție de nevoile diferite ale fiecăruia - iar dacă utilizatorii activează „sincronizarea galeriei”, pot fi siguri că tot conținutul lor va fi încărcat și criptat instantaneu, astfel încât riscul de a-l pierde este inexistent.

Mobile Cloud permite stocarea în siguranță a imaginilor, videoclipurilor, contactelor și notițelor într-o interfață all-in-one, care facilitează monitorizarea, organizarea și gestionarea fișierelor. HUAWEI Mobile Cloud oferă, de asemenea, o funcție utilă pentru organizarea fișierelor, facilitând monitorizarea și gestionarea conținutului și va optimiza ceea ce este stocat, astfel încât videoclipurile și imaginile care sunt rar accesate să fie comprimate pentru a face spațiu unui nou conținut.


O altă caracteristică utilă a HUAWEI Mobile Cloud este „Find Device”, care este o căutare a dispozitivului printr-un singur clic, care permite utilizatorilor să-și localizeze dispozitivul prin blocare sonoră sau de la distanță și oferă ștergerea datelor pentru a îmbunătăți protecția confidențialității utilizatorilor.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul Huawei.

Citeste și...