(P) Cea de-a 3 ediție a Cupei Tymbark Junior s-a încheiat. Vă prezentăm campionii

Cupa Tymbark Junior - 12

Echipele care au ajuns în etapa finală a competiției Cupa Tymbark Junior s-au întrecut pentru marele titlu de campioni la Cumpăna, județul Constanța.

384 de elevi formând 32 de echipe, fete și băieți, cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani, au jucat fotbal cu pasiune și curaj, iar la final, echipe din București, Timișoara, Pitești și Cluj Napoca au urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Pentru mulți dintre copiii prezenți la Cumpăna, Finala Cupei Tymbark Junior a fost mai mult decât o oportunitate excelentă pentru a-și arăta talentul la fotbal. Complexul sportiv aflat pe litoral le-a oferit multor copii posibilitatea de a vedea pentru prima dată marea și de a se bucura de o experiență deosebită pe care o vor păstra cu siguranță în amintire pentru tot restul vieții.

Imagini în galeria articolului

Sosiți la Cumpăna, județul Constanța, din toate colțurile țării, micii fotbaliști au disputat pe 24 mai meciurile din faza grupelor, pe 25 mai semifinalele și partidele pentru locurile 5-6 și 7-8, iar pe 26 mai finalele mici și mari, la fiecare categorie de vârstă, U10 și U12. Copiii s-au întrecut ca adevărați sportivi, urmând strategii, strângând din dinți la mici accidentări și bucurându-se intens la fiecare gol înscris.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Cupa Tymbark Junior, întrecere la fotbal adresată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, fete și băieți, se află la a treia ediție. După doi ani în care numărul de elevi înscriși în competiție a depășit toate așteptările (122.691 elevi în anul competițional 2016-2017 și 124.759 elevi în 2017-2018), cel de-al 3-lea an al competiției a adus o nouă surpriză plăcută organizatorilor: 131.580 de elevi din toată țara s-au înscris la start cu dorința de a deveni campioni ai Cupei Tymbark Junior.

Competiția Cupa Tymbark Junior se desfășoară anual, în cinci etape: etapa pe școală, pe localitate, etapa județeană, zonală și finală. Întrecerea are loc la nivel național și este organizată de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale. Partenerul oficial al competiției este Maspex Romania prin brandul Tymbark.

Laureații acestei ediții

Marii învingători ai acestei ediții a Cupei Tymbark Junior sunt:

U10 FETE
1. Școala nr. 113 Sector 4 București
2. Școala Năsturelu - Teleorman
3. Liceul „Nicolae Bălcescu” Cluj-Napoca
U10 BĂIEȚI
1. Școala nr. 27 Timișoara
2. Colegiul Național „Octavian Goga” Marghita - Bihor
3. Școala Nr. 39 „Nicolae Tonitza” Constanța
U12 FETE
1. Școala „Tudor Vladimirescu” Pitești
2. Școala „Miron Costin” Suceava
3. Școala Nr. 6 Drobeta-Turnu Severin

U12 BĂIEȚI
1. Școala „Ion Agârbiceanu” Cluj-Napoca
2. Școala „Anghel Saligny” Focșani
3. LPS Botoșani

„Ne-am bucurat că am reușit la această ediție să fixăm un nou record în ce privește numărul de participanți în competiție și pentru că, în urma feedback-ului primit de la echipe și părinți, Cupa Tymbark Junior crește de la an la an, valoric și prin prisma standardului organizatoric. Pentru FRF, viitorul copiilor noștri în fotbal și în societate, prin valorile și formarea pe care o conferă fotbalul, reprezintă obiective esențiale”, a declarat președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Participanții la Cupa Tymbark Junior au jucat, și la această ediție, cu multă hotărâre. Mulți dintre ei s-au remarcat prin pase inspirate, driblinguri realizate cu talent.

„Îi felicităm pe toți elevii care au participat și la această ediție și le promitem că proiectul va continua. Felicităm, de asemenea, profesorii implicați. Știm că muncesc mult cu micii fotbaliști, îi apreciem și îi respectăm pentru acest lucru. Îi invit de pe acum să se înscrie la următoarea ediție 2019-2020 pentru că, pe lângă rezultatele obținute la Cupa Tymbark Junior, marele beneficiu al acestor copii este faptul că fac mișcare, că practică un sport. Un aspect deosebit de important pentru sănătatea lor și care constituie o prioritate pentru compania noastră”, a declarat Grzegorz Grabowski, CEO Maspex Romania.

În Cupa Tymbark Junior se pot înscrie atât echipe de băieți, cât și echipe de fete, fiind structurați pe următoarele grupe de vârstă: grupa de vârstă U8, în care se pot înscrie elevii din clasele pregătitoare, a I-a și a II-a, grupa de vârstă U10, în care se pot înscrie elevii din clasele a III-a și a IV-a și grupa de vârstă U12, în care pot participa elevii din clasele a V-a și a VI-a.

Înscrierile în ediția 2019 – 2020 pot fi făcute începând cu luna octombrie. Informații detaliate despre competiție pot fi accesate www.cupatymbark.ro.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.