(P) Ce trebuie să știi atunci când alegi o husă pentru telefon? Află detaliile la care trebuie să fii atent

14-02-2020 13:25


Ce trebuie să știi atunci când alegi o husă pentru telefon? Află detaliile la care trebuie să fii atent

Telefonul este una dintre cele mai importante invenții din istorie.

 

De la inventarea lui, în 1876, acesta a evoluat foarte mult și într-un ritm accelerat, ajungând să fie cel mai cunoscut și folosit instrument de comunicare a tuturor timpurilor. Astăzi, există modele inteligente, cu memorie internă, capacitate de a face fotografii de înaltă rezoluție și de a accesa Internetul.

Cu toate că funcționalitățile unui smartphone sunt multiple, rezistența acestuia nu este foarte mare, și, de aceea, trebuie să fie protejat de șocurile mecanice.

Orice telefon mobil are o husă compatibilăÎn primul rând, nu există huse universale care să se potrivească la toate modelele de telefoane mobile. Într-adevăr, pe piață se găsesc astfel de accesorii GSM, care corespund din punct de vedere al dimensiunilor cu un număr foarte mare de celulare, dar nu vor prezenta 100% corect decupajele necesare în zona obiectivului camerei foto, a butoanelor de închidere și pentru volum sau în dreptul slotului pentru card și a celui de reîncărcare. Așa că, alege husa în funcție de producătorul mobilului.

Cel mai bine este să-ți achiziționezi o husă compatibilă direct de la furnizor, pentru a evita neplăceri legate de calitate. Specialiștii recomandă cu încredere telefoanele și husele Huawei a căror funcționalități sunt multiple. În funcție de model și, bineînțeles, de preferințele tale, poți alege dintr-o gama variată de modele, de la cele simple până la cele flipcover sau tip bumper. Dacă petreci mai mult timp la birou și vrei ca smartphone-ul să fie elegant, atunci cele tip coperta de carte sunt ideale pentru tine. Acestea pot avea și mici buzunarase pentru păstrarea în siguranță a cardurilor sau a cartelei de acces.

Prețul variază în funcție de design și materialÎn linii mari, o husă are rol de protecție a telefonului, dar, totodată, trebuie să ofere și o imagine îmbunătățită a acestuia. Cele mai utilizate materiale sunt siliconul, plasticul și pielea naturală sau imitația din piele.

Indiferent de material, modelele sunt pentru toate gusturile și pentru orice utilitate. Cu cât sunt mai simple, cu atât prețul va fi mai mic. Dar dacă îți dorești o una de calitate superioară, din piele ecologică, aceasta poate fi cumpărată și cu suma de 150 lei. Chiar dacă prețul este mai ridicat, este foarte rezistentă, versatilă și va aduce amortizare financiară pe termen mediu și lung.

Un alt material destul de folosit în producerea huselor pentru telefoane este fibra de carbon. Fiind foarte complex din punct de vedere chimic, este mult mai ușor decât oțelul, dar cu o rezistență similară acestuia. Producătorii de astfel de accesorii se pot lăuda cu o gama de produse destinată generației tinere, având imprimate diverse elemente decorative.

Ținând cont de aceste sfaturi, poți decide acum ce husă vei cumpăra pentru telefonul tău. Important este să faci o investiție într-un produs de calitate care să fie atât rezistent, cât și elegant.
 

 

Sursa: StirilePROTV

Tags: husa telefon,

VIDEO PROTVPLUS.RO