(P) Ce sneakers să cumperi pentru sezonul de toamnă?

adidasi

Când vine vorba de cumpărarea unei noi perechi de sneakers, ar trebui să luați în considerare mediul în care locuiți, nu doar sezonul. Ceea ce aveți nevoie este o pereche de sneakers care să ofere sprijin deplin și să vă susțină stilul personal de viață.

 

Adidașii din piele sunt foarte recomandați pentru sezonul de toamnă, deoarece pielea respiră, este ușoară, se mulează pe forma piciorului și menține picioarele uscate.

 

La ce să fii atentă atunci când îți cumperi sneakers?

 

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Branțul este o componentă deosebit de importantă a adidașilor, deoarece oferă sprijin piciorului și gleznei. Pentru confort sporit, persoanele cu un stil activ de viață sunt sfătuite să opteze pentru sneakers cu branț moale, bine amortizat, care va absorbi șocurile la fiecare pas. Talpa intermediară joacă un alt rol important. Este stratul care se află între tălpile interioare și exterioare ale adidașilor și absoarbe cea mai mare parte a șocului atunci când mergeți sau efectuați alte activități mai intense. Talpa intermediară amortizantă, din gel sau spumă este cea mai apreciată în prezent. Talpa exterioară este stratul inferior al pantofului, care intră în contact cu solul atunci când faceți mișcare, așa că pentru sezonul de toamnă, optați pentru sneakers cu talpă durabilă, care să ofere protecție împotriva alunecării și umezelii. Un bun exemplu este talpa din cauciuc, care oferă stabilitate și siguranță suplimentară în timp ce mergeți sau faceți mișcare.

În toamna anului 2021, puteți opta atât pentru sneakers, cât și pentru ghete sportive, care înconjoară glezna și îi oferă protecție. Ghetele sport sunt fabricate, de obicei, pentru terenul accidentat, deci sunt foarte dure. Sneakers de alergare sunt iarăși foarte recomandați, deoarece susțin călcâiul, acolo unde se formează cea mai mare presiune în timpul mișcării. Adidașii de mers pe jos diferă de adidașii de alergare prin simplul fapt că sunt mai flexibili, astfel încât să vă puteți îndoi piciorul cu ușurință. În magazinele CCC, sezonul de toamnă 2021 s-a deschis cu o selecție extinsă de sneakers, potriviți pentru mers pe jos, pentru alergare și activități sportive cu impact ridicat. Veți putea alege dintre sneakers cu structură din pânză, din piele și chiar și adidași ecologici. Vă puteți înnoi colecția de adidași făcând cumpărături din magazinele fizice CCC sau din magazinele online.

 

Ce sneakers recomandă podologii pentru toamna anului 2021?

 

Podologii recomandă achiziționarea de sneakers care susțin arcul piciorului și absorb șocurile la fiecare pas, punând totodată accentul și pe calitatea țesăturilor, de preferat respirabile, cum ar fi plasă sau piele de căprioară. Amortizarea trebuie să protejeze arcul și conturul natural al piciorului. Cu alte cuvinte, confortul este cel mai critic factor de luat în considerare atunci când doriți să achiziționați sneakers. Toți podologii recomandă să purtăm în orice sezon încălțăminte care oferă stabilitate, suport și care se potrivește corect. Talpa din cauciuc trebuie să ofere suficientă susținere în timp ce călcați.

Dacă sunteți în căutare de adidași pentru oraș, optați pentru un model care oferă o amortizare moale în talpă și branțul său, cum ar fi gel, spumă sau aer. Astfel de modele de adidași nu doar că oferă confort suprem, dar totodată pot fi purtați la o varietate de ținute. Sneakers întotdeauna se vor potrivi la o pereche de blugi și un tricou alb, dar se vor potrivi și la pantaloni skinny și un pulover tricotat. Pentru ieșirile din weekend, purtați o rochie strâmtă și lungă împreună cu adidași și un palton cu cordon.

 

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI

HONOR a lansat de curând noul smartphone Magic6 Pro.

(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara
(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Hunedoara, județul Hunedoara.

(P) Experimentează o nouă eră a laptopurilor cu ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402)
(P) Experimentează o nouă eră a laptopurilor cu ASUS Zenbook 14 OLED (UM3402)

Fiecare generație Zenbook redefinește conceptul de ultraportabil, păstrând intacte principiile care au consacrat această serie emblematică.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.