(P) Ce este Detrical și cui este recomandat să-l administreze?


Ultimul update: Miercuri 11 Septembrie 2019 21:26
Data publicarii: Miercuri 11 Septembrie 2019 21:22
Categorie: a
Ce este Detrical și cui este recomandat să-l administreze?

Detrical este un supliment alimentar ce conține vitamina D3 în diferite doze.

Vitamina D mai este numită și vitamina soarelui deoarece se produce la nivelul pielii sub acțiunea razelor de soare, sau vitamina antirahitică pentru că reprezintă un tratament viabil împotriva rahitismului. Datorită acțiunii sale asupra organismului, vitamina D este absolut esențială pentru un corp sănătos și puternic, dar și o minte ageră.

Vitamina D se regăsește în corpul uman sub două forme principale: vitamina D2 numită și ergocalciferol și vitamina D3 cunoscută și sub numele de colecarciferol. Studiile efectuate în anul 2012 de către cercetătorii britanici de la Biological Sciences Research Council au demonstrat faptul că vintamina D3 este metabolizată mai ușor de organismul uman, aducându-i mai multe beneficii pentru sănătate decât vitamina D2.

Ce se întâmplă atunci când corpul nu are suficientă vitamina D?

Vitamina D are un rol esențial pentru buna funcționare a organismului. Sub acțiunea ei calciul, fosforul și alte minerale sunt absorbite și distribuite în corp și atunci când este insuficientă pot apărea afecțiuni ale sistemului osos și nu numai.

În cantitate insuficientă în organism, vitamina D poate fi și o cauză a infertilității și mai ales femeile care doresc să aibă un copil trebuie să verifice nivelul acesteia din sânge prin analize medicale speciale.

Rolurile atât de importante pe care le are vitamina D în organism determină efecte imediate și resimțite în întreg corpul în cazul carențelor de lungă durată față de care nu se iau măsurile medicale potrivite.

Cum poate fi recunoscută carența de vitamina D?

Într-unele cazuri carența de vitamina D este foarte greu de depistat deoarece prezintă simptome care diferă de la individ la individ. De la dureri de cap și stări depresive, până la transpirație abundentă, carența de vitamina D poate avea diferite efecte negative asupra stării de sănătate și bunei dispoziții.

Oboseala, lipsa puterii de concentrare, apatia, slăbiciunea de la nivelul mușchilor, schimbările bruște de temperament și stările de irascibilitate dese și fără motive aparente pot fi toate cauzate de carența de vitamina D. În astfel de situații, pentru stabilirea dozei corecte de tratament se recomandă analizele medicale de sânge.

Încă un motiv pentru care carența de vitamina D este greu de descoperit este faptul că analiza concentrației acestei vitamine de la nivelul sângelui nu este o analiză medicală acoperită de casele de asigurare de sănătate și de aceea ea nu este inclusă în setul de analize gratuite recomandate de medicul de familie. Însă oricare din simptomele de mai sus, dacă are efecte pe termen lung, trebuie să ridice semne de întrebare și să reprezinte un motiv întemeiat de a cerceta nivelul concentrației de vitamina D din sânge.

Ce efecte are administrarea tratamentului cu Detrical?

Suplimentul alimentar Detrical poate fi achiziționat de pe site-ul Vitacaps.ro și administrarea lui determină următoarele efecte pozitive:

・Întărirea mușchilor și oaselor

Pentru sistemul muscular și cel osos vitamina D este o vitamina absolut esențială. Ea ajută la asimilarea calciului atât de important pentru buna desfășurare a funcției locomotorii. Carența de vitamina D la nivelul acestor sisteme poate determina afecțiuni grave printre care se numără și rahitismul. În cazul bebelușilor hrăniți la sân de mame care suferă de deificit de vitamina D se recomandă suplimentarea aportului acestei vitamine pentru întărirea oaselor.

・Fortificarea sistemului imunitar

Studiile de specialitate au demonstrat că există o legătură puternică între aportul adecvat de Detrical și bolile autoimune. Vitamina D reduce nivelul de citokine inflamatorii și astfel elimină simptomele bolilor autoimune. Pe de altă parte, carența de vitamina D poate duce la apariția tiroidei Hashimoto, a sclerozei multiple și chiar a poliartritei.

・Creșterea puterii de concentrare

Vitamina D are efecte pozitive și în îmbunătățirea memoriei și creșterii puterii de concentrare. Ea ajută la prevenirea depresiei și de aceea administrarea suplimentului Detrical se recomandă mai ales în cazul studenților care trec prin perioade solicitante în timpul anului școlar.

・Îmbunătățirea funcției aparatului reproducător

Un studiu efectuat la universitatea Yale a demonstrat că insuficiența vitaminei D în organism este una din cauzele principale ale infertilității la femei. Dintr-un număr de 67 de femei care se confruntau cu probleme de infertilitate și care au reprezentat subiectul testelor, doar 4 aveau un nivel optim de vitamina D și restul sufereau de carențe. Astfel s-a ajuns la concluzia că administrarea de vitamina D este vitală celor care doresc să aibă un copil.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO
Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
publicitara
(P) Povestea gardului nostru sau cum am ales un producator
(P) Pompele submersibile pentru apa murdară și cele cu tocător - cum funcționează și aplicabilitate practică
(P) Lecția de stil - cămașa pe care cele mai multe dintre femei o consideră un must have al garderobei
(P) Încălțăminte stilată și formală – ce ar trebui să poarte o femeie la un business lunch
(P) Rompetrol Run and Care, cros caritabil pentru Hope and Homes for Children & Agent Green
(P) Vrei să te bucuri toată viața de un implant dentar? Iată cum să îl întreții!
IKEA Night Club Festival
(P) IKEA Night Club Festival: până pe 22 septembrie, in magazinele din Baneasa și Pallady, primul festival dedicat somnului
(P) Jocuri cazinouri online în cele mai bune cazinouri online românești
(P) RYDE – trotinete și scutere electrice care pot fi înmatriculate și conduse legal
(P) AllProWeb îţi arată cum te pot ajuta advertorialele să obţii mai mulţi clienţi
(P) Descoperă cele mai profitabile tipuri de pariuri sportive pe Betfair Exchange
(P) Ce este Detrical și cui este recomandat să-l administreze?