(P) Cauți o soluție rapidă și eficientă pentru călcarea hainelor? Folosește o stație de călcat!

10-12-2019 12:07

ad

Dacă ești în căutarea unei soluții ecologice pentru călcarea eficientă a textilelor, atât în medii rezidențiale, cât și în medii comerciale, o stație de călcat poate fi răspunsul!

Aceasta are capacitatea de a transforma apa de la robinet într-un agent de curățare care poate să pătrundă până în fibra materialului, pentru a elimina murdăria, mucegaiul și microorganismele cantonate acolo.

Prin urmare, aburul folosit de o stație de călcat are capacitatea de a dezinfecta materialele și suprafețele, un lucru foarte important, mai ales în industria hotelieră și a restaurantelor, unde totul trebuie să fie impecabil mereu.

Cum funcționează o stație de călcat

 

Acest aparat funcționează printr-o procedură relativ simplă. Stația are în componență un boiler, care este răspunzător pentru crearea aburului sub presiune, într-un mediu controlat. Puterea mare de curățare a aburului este dată de temperaturile ridicate la care poate ajunge.

Comparativ cu un fier de călcat clasic, care deține un rezervor mic cu apă, o statie de calcat este accesorizată cu un furtun flexibil, atașat la un rezervor cu un volum de un litru sau chiar mai mult. De aceea, stația de călcat poate expulza jeturi de vapori, cu ajutorul pompei, pe când un fier de călcat tradițional poate produce aburi doar prin talpa sa.

Un mare avantaj al unei stații de călcat este dat de timpul scurt pe care îl alocă încălzirii apei din rezervor. Spre exemplu, daca alegi un aparat Polti La Vaporella, vei descoperi că rezervorul de 1,5l este transformat în vapori în doar 2 minute. De asemenea, aburii pot fi folosiți și în poziție verticală, pentru îndepărtarea cutelor de pe hainele aflate pe umeraș, întrucât aceștia pot fi eliberați sub diferite presiuni, care pot fi reglate de către utilizator.

Țesături impecabile, fără efort

 

Întrucât aburul este cel care se face responsabil pentru călcarea și dezinfectarea materialelor, efortul pe care va trebui să îl depui tu va fi minim. Pe lângă materialele subțiri, poți folosi o stație de călcat și în cazul hainelor groase, precum paltoanele sau puloverele.

Vei observa cu bucurie că viața țesăturilor va fi cu mult extinsă, datorită vaporilor care au capacitatea de a reîmprospăta fibrele în adâncime, la fiecare călcare. Dacă îți dorești și tu haine călcate profesional, care să arate ca și cum ar fi apărut în reviste, folosește o stație de călcat!

Poți obține rezultate de excepție nu doar la tine acasă, ci și în cazul în care deții un hotel sau o pensiune. Această stație este foarte utilă atât pentru călcarea hainelor, cât și a lenjeriei de pat sau a fețelor de masă.

Poți alege o stație de călcat de la Polti, unde beneficiezi și de o varietate mare de mese de călcat, aspiratoare cu abur și multe alte ustensile de care ai nevoie pentru curățenia unei locuințe sau a unui spațiu comercial. Oamenii moderni de azi aleg metodele cele mai simple și eficiente pentru călcarea hainelor și curățarea încăperilor. Timpul tău este prea prețios pentru a nu fi la un pas cu tehnologia.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO