(P) Cauți cel mai bun salon din Craiova? Alege Mara Contor Academy cu servicii All in One, la cele mai bune prețuri!


Ultimul update: Marti 18 Februarie 2020 21:00
Data publicarii: Marti 18 Februarie 2020 20:56
Categorie: Advertoriale
salon

Cauți un salon care să-ți pună la dispoziție o multitudine de servicii de care să te poți bucura și prin prisma cărora să te și răsfeți?

Mara Contor Academy este salonul de care ai nevoie! Iar acum, fii pregătită, îl găsești în Craiova! Dacă nu locuiești în Craiova, ar fi bine să-ți faci puțin timp și să treci pe acolo măcar o dată! Cu siguranță, a doua oară nu vei mai ține cont de distanța pe care o ai de parcurs, mai ales dacă vorbim despre rezultatele finale ale specialiștilor Mara Contor Academy!

De ce este atât de lăudat acest salon? Ei bine, se remarcă în primul rând prin diversitate, dar și prin calitatea serviciilor prestate, calitate remarcată, în special, de clientele fidele și de clienții care sunt tot mai mulțumiți de fiecare dată. Astfel, acest renume de salon de top îi revine salonului Mara Contor Academy pentru epilare definitiva Craiova, unica și tradițională, pensat sprâncene, stilizat, întreținere și vopsit, dar și pentru unghiile clasice, cu ojă semipermanentă sau cu gel! Oricând poți apela la acestea pentru că cei prezenți la salon se vor asigura de faptul că beneficiezi de un moment de răsfăț.

Ba mai mult, diversitatea se remarcă și în oferta pusă la dispoziție în ceea ce privesc serviciile de extensii gene, coafuri ocazie, make-up, închiriere extensii, tratament cu keratină și îndreptare semipermanentă, extensii de păr 2h, tratamente Joico, aranjat, spălat, vopsit, decolorat și nu în ultimul timp, să nu omitem serviciile de șuvițe baleyage, ombre sau corecție!

Mara Contor Academy, prin specialiști calificați, nu doar că-ți oferă posibilitatea de a deveni mai frumoasă, ci te ajută să faci primul pas spre o încredere de sine mai ridicată! În momentele în care simți că ai nevoie de o schimbare, că părul tău nu te mai mulțumește sau pur și simplu vrei să te simți mai frumoasă, apelează la un vopsit sau, de ce nu, la un make-up! Fotograful așteaptă după tine? Ai nevoie de cele mai reușite poze din profil și nu numai? Dacă ești din Craiova și încă nu ți-ai găsit salonul preferat, pregăteste-te să te îndrăgostești de serviciile pe care ți le pune la dispoziție salonul Mara Contor Academy!

Alege să-ți faci manichiura și pedichiura aici! Alege un răsfăț pe cinste și apoi pregătește-te pentru cel mai reușit moment pe care l-ai avut vreodată! Nu ar trebui să lași nimic să-ți stea în cale! Bazează-te pe experiența în domeniu a celor care lucrează la salon, experiență care nu este de neglijat!

Nu te mulțumi cu look-ul deja existent! Alege să faci o schimbare de bun gust pe care cei din jur să o remarce și să te întrebe unde te-ai vopsit, de exemplu! Alege profesional pentru a arăta profesionist! Alege Mara Contor Academy pentru a fi mână în mână cu trendurile din ziua de azi!

Mara Contor Academy poate fi primul pas spre o altă tu! Caută look-ul care ți se potrivește și mizează pe profesioniști pentru a-l obține!

Sursa: StirilePROTV

Tags: salon,

VIDEO PROTVPLUS.RO