(P) Casete luminoase - eCBR ne învață ce sunt si de ce avem nevoie de ele!


Ultimul update: Vineri 07 Februarie 2020 14:51
Data publicarii: Joi 06 Februarie 2020 21:16
Categorie: Advertoriale
advertorial

Vrei sa devii mai vizibil? Vrei sa fii remarcat atunci când un simplu trecător are drum pe lânga sediul firmei tale? Ai nevoie de casete luminoase!

Acestea sunt un instrument de promovare, care te ajută să fii găsit cu ușurință atât ziua cât și noaptea!

Atunci când conduci o companie, trebuie ca de fiecare dată să te gândești la fel și fel de metode inovative cu ajutorul cărora să ieși în evidență.

Chiar dacă cei mai mulți dintre antreprenori mizează doar pe notorietatea în mediul online, nici mediul offline nu este de dat uitării. Dacă sediul firmei tale nu este marcat cu casete luminoase, va fi puțin probabil că cineva îți va călca pragul cu ușurință.

 
Ce tipuri de casete luminoase cunoaștem?

Casete luminoase cu fata din Backlit Banner. Acestea pot fi confecționate în dimensiuni foarte mari prin îmbinarea mai multor role de backlit banner.

Casete luminoase cu fata din Plexiglas. Acestea pot fi confecționate în dimensiuni de până la 2m cu 3m, condiționați fiind de dimensiunea maximă a plexiglasului.

Casete luminoase din bond decupat. Fiind un material opac, acestea pot fi iluminate doar în acele porțiuni unde se decupează grafica.

Casete luminoase dublă față. Pot fi confecționate din mai multe tipuri de material: profile aluminiu cu fața din Plexiglas sau backlit banner, casete luminoase dublă față cu fața din bond decupat.

În ultima perioadă, casetele luminoase au devenit un instrument din ce în ce mai des folosit de către antreprenori. Lucru ce le conferă acestora notorietate printre brandurile de top.

Fiindca trăim în secolul vitezei, specialiștii în marketing au fost nevoiți să descopere metode de promovare din ce în ce mai inovative. Agențiile de publicitate au adoptat aceste metode și le-au îmbunătățit vizibil. S-a creat astfel o concurență acerbă pe piața agențiilor de publicitate, utilizatorilor fiindu-le greu să decidă!

Căutând între mai multe agenții de publicitate pentru a descoperi cât mai în detaliu informațiile despre casete luminoase am găsit eCBR. Specializați în marketing offline, dar și foarte bine pregătiți pentru online, aceștia au cunoscut succesul în ceea ce privește casetele luminoase. Deși e o nișă suficient de plină de concurență, specialiștii eCBR au străbătut drumul anevoios până au ajuns la finish. Cele mai multe comenzi ale agenției vin pentru casete luminoase, antreprenori de top sesizând minuțiozitatea cu care eCBR lucrează.

Vezi principalele 5 avantaje ale utilizării casetelor luminoase!

1. Folosind acest tip de reclamă luminoasă devii automat vibil atât ziua cât și noaptea. Lumina atrage priviri mai ales dacă grafica este una reușită.

2. Atragi clienți noi. Unele persoane pot fi atrase de reclama luminoasă și se pot opri să vadă despre ce este vorba. Pe parcurs pot deveni chiar interesați de ceea ce văd. Pot descoperi o nouă necesitate în viața lor de care probabil nu și-au dat seama.

3. Adopți automat un aer profesionist și dai companiei tale o mai mare credibilitate în fața clienților.

4. Le poți folosi la semnalizarea diverselor departamente din interiorul companiei.

5. Bugetul folosit la achiziționarea acestora este un mic în raport cu vizibilitatea pe care o oferă.

Concluzionând pe marginea acestor avantaje, nu există niciun motiv întemeiat pentru care tu ca și antreprenor să nu achiziționezi una sau mai multe casete luminoase.

Fiind la cârma unei companii, de tine depinde atât traiectoria înspre care se îndreaptă firma cât și viteza cu care ajungi acolo împreună cu echipa ta!

Sursa: StirilePROTV

VIDEO PROTVPLUS.RO