(P) Cartile in limba engleza, martisoare originale pentru femeile din viata ta

advertorial

Flori, ciocolata, felicitari, toate le sunt daruite doamnelor și domnisoarelor ca martisoare, insa ce-ar fi ca in acest an sa alegi un cadou mai atipic?

Traditia micilor podoabe insotite de snur rosu nu ar trebui sa te opreasca sa fii mai creativ, mai ales atunci cand vine vorba de femeile cele mai importante din viata ta: iubita, sotia, mama sau fiica.

Noi iti propunem ca anul acesta sa afli care sunt pasiunile fiecareia dintre ele si sa incerci sa le daruiesti ceva traditional, insa cu un mic „twist” neasteptat. Ce spui, de exemplu, de niste carti in limba engleza, care sa se plieze perfect pe interesele lor?

O carte poate bucura pe oricine o primeste in dar, iar daca vorbim de un volum in limba engleza, atunci bucuria va fi, in mod sigur, dubla. Iar daca ti se pare o investitie prea mare, atunci ar trebui sa stii ca in anticariate precum Antic ExLibris poti gasi o gama larga de carti in engleza ieftine, potrivite pentru toate gusturile.

Ce martisoare neconventionale poti alege de la Antic ExLibris?
 

Acestea fiind spuse, daca si tu ai decis ca in acest an sa alegi o carte in limba engleza (carte-martisor) pentru femeile pe care le indragesti cel mai mult, atunci iti propunem cateva variante care in mod sigur vor fi placul doamnelor din viata ta.

Citește și
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Iata cateva idei care te-ar putea inspira:

      ● „Traditional Italian Cooking”, de Gabriella Rossi
 

Acest volum de retete se poate transforma oricand intr-un cadou potrivit pentru o femeie pasionata, evident, de gatit si despre care stii ca adora sa experimenteze tot timpul in bucatarie. De ce o carte de retete italienesti? Pentru ca, in general, este destul de greu sa gresesti cand daruiesti un volum care are legatura cu traditiile si cultura italiana: putini sunt cei carora nu le plac retetele de spaghete, pizza, paste sau de dulciuri cu specific mediteranean.

Pe site-ul Antic ExLibris vei gasi, de asemenea, o multime de alternative, de la retete din India, pana la retete pentru ciocolata facuta in casa sau vegane. De asemenea, tot aici vei descoperi si carti pentru copii în limba engleza, asa ca unei mamici pasionate de gatit ai putea să ii faci cadou mai degraba un set cu retete usor de pregatit pentru cei mici. Fie ca ii daruiești o carte pentru copii sau pentru adulti, bucuria ei va fi, cu siguranta, la fel de mare.

      ● „1001 Drives You Must Experience Before You Die”, de Darryl Sleath
 

Daca ai in viata ta o femeie pasionata de calatorii, atunci ai putea incerca sa ii faci cadou acest top al celor mai interesante trasee pe care le ofera lumea in care traim.

Iar daca ai aflat si care sunt locurile pe care planuieste sa le viziteze in viitorul apropiat, atunci trebuie sa stii ca pe site-ul Antic ExLibris gasesti o gama variata de volume destinate celor care iubesc sa calatoreasca: de la carti despre atractiile turistice pe care nu trebuie sa le ratezi cand vizitezi New York-ul, pana la cele mai interesante lucruri pe care le poti face in Barcelona sau, de ce nu, in Berlin.

      ● „Homemade: The Heart And Science Of Handcrafts”, de Carol Endler Sterbenz
 

Unei femei dragi tie, despre care stii ca este pasionata de lucruri handmade si de creat tot felul de obiecte pentru cei dragi, ai putea incerca sa ii oferi un volum al carui subiect sa se intersecteze in modul cel mai fericit cu hobby-ul ei.

Cartea de mai sus ar putea sa fie exact ceea ce cauti, insa daca vrei mai degraba un volum care sa aiba ca subiect principal gradinaritul sau poate arta origami, atunci arunca o privire tot pe site-ul Antic ExLibris, unde gasesti o multime de titluri interesante la sectiunea „Hobby & Leisure”.

      ● „Pink Floyd: A Kaleidoscope Of Conundrums”, de Michael O’Neill
 

Aceasta carte ar putea fi cadoul perfect pentru o femeie care iubeste muzica. Chiar daca nu stii sigur care sunt genurile ei preferate, nu ai cum sa dai gres cu un volum despre Pink Floyd. Nu de alta, dar trupa s-a aflat dintotdeauna in preferintele tuturor, de la cei care asculta rock sau metal, pana la cei care sunt mai degraba pasionati de pop sau de muzica clasica.

Pe anticexlibris.ro mai gasesti volume dedicate unor legende precum Bob Marley, Led Zeppelin, Metallica sau Bruce Springsteen, la cele mai mici preturi.

Antic ExLibris, carti la cele mai avantajoase preturi
 

Asa cum aminteam, toate titlurile de mai sus sunt disponibile pe anticexlibris.ro. Aici poti descoperi o gama larga de carti in limba engleza, la unele dintre cele mai avantajoase preturi de pe piata, uneori chiar si cu 70% reducere.

Acceseaza anticexlibris.ro si bucura-le pe cele mai importante femei din viata ta cu o carte-martisor!

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional
(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Provident lansează primul produs 100% digital din portofoliul său. Creditele rămân o soluție de rezervă viabilă pentru români în 2024. Dar care sunt emoțiile sau stările asociate cu ideea de a lua un împrumut?

(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”
Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”

Nicușor Dan - candidat independent la Primăria Capitalei, susținut de Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) - nu exclude faptul ca Popescu Piedone, principalul său contracandidat, după cum crede chiar el, să se retragă din cursa electorală.