(P) Carrefour România lansează un nou concept de magazin odată cu deschiderea Carrefour Express Globalworth

×
Codul embed a fost copiat

Carrefour Express Globalworth își deschide astăzi porțile! Conceptul Carrefour Express a fost creat special pentru a imprima un nou ritm experienței de cumpărături, în deplin acord cu stilul de viață al angajaților și locuitorilor din zonă.

Magazinul oferă o gamă largă și diversificată de produse BIO la prețuri accesibile, un spațiu Food2Go pentru cei care își doresc un prânz sau o gustare rapidă, și cafenea cu bar, un loc confortabil, cu un design modern, în care îți poți savura preparatele în voie.

Carrefour te invită să descoperi un model de magazin prietenos, care te așteaptă într-un cadru plăcut, special creat pentru pauze de masă așa cum îți dorești. Situat la parterul clădirii Globalworth de pe Str. Ing. George Constantinescu nr. 4B și 2-4, Carrefour Express marchează debutul unui nou concept de magazin de proximitate Carrefour, mai apropiat de client atât prin localizare, cât și prin sortimentație și design. Un prieten pe care te poți baza, noul magazin te așteaptă în fiecare zi cu cele mai proaspete oferte.

Parte din noul concept de proximitate, Carrefour lansează o diversă selecție de oferte gastro disponibile în spațiul Food2Go, cu o gamă nouă și variată de preparate pentru mic-dejun, prânz și gustări. Fie că preferi să iei masa rapid în zona de bar sau cu colegii la birou, în noul magazin Carrefour Express găsești mâncare BIO ambalată, salate fresh din legume și fructe proaspete sau gătite, mixuri libaneze și pui, sandwich-uri, mini-pizza, aperitive calde, dar și meniuri tradiționale de mâncare gătită la autoservire. Cu această ocazie, te vei putea bucura de cafeaua de specialitate preparată la cafeneaua Lemur din magazin.

În plus, te așteptăm cu produse marca proprie Drag de România, pâine proaspătă, coaptă în magazin, o selecție de vinuri locale și internaționale, precum și o sortimentație variată din gamele speciale BIO, fără lactoză sau dietetice, dedicate nevoilor tale.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Mai mult, Carrefour Express Globalworth pregătește o experiență de shopping digitalizată: de la ecrane LED în interiorul magazinului pentru comunicarea tuturor ofertelor, la etichete electronice, aplicația Carrefour Pay, prin care poți scana produsele direct când le iei de pe raft, și case Self Service, pentru un traseu cât mai rapid prin magazin atunci când te grăbești. În plus, beneficiezi de plata cu cardul, card cadou, viniete și Pay Point, iar după birou îți poți comanda produsele preferate de pe carrefour.ro sau prin aplicația Bringo direct la tine acasă.

Creat pentru a raspunde unui stil de viață activ, noul concept Carrefour Express lansat astăzi îmbină utilul cu plăcutul într-un cadru relaxat, în care te poți bucura de pauza de masă așa cum îți dorești.

Caracteristicile noului Carrefour Express Globalworth, situat pe Str. Ing. George Constantinescu nr. 4B și 2-4, sector 2, București, sunt:
✓ 3000 de produse la prețuri accesibile
✓ 12 angajați
✓ 7 case de marcat, dintre care 5 case rapide "Self service" și 1 la bar
✓ WI-FI gratuit
✓ program: luni – vineri 7:30 - 20:00

***
Despre Carrefour:
În România, grupul Carrefour oferă clienților săi multiple posibilități de a face cumpărături, atât în cele de magazine din țară, cât și prin portalul unic www.carrefour.ro, de unde clienţii din Bucureşti pot achiziţiona produse alimentare din secţiunea „Supermarket Online”, dar şi produse nealimentare din secţiunea Carrefour&Partenerii, cu livrare oriunde în ţară sau cu ridicare de la punctele „Click&Collect” din hipermarketurile Carrefour.

Mai mult, prin platforma BRINGO, disponibilă gratuit în Google Play și App Store, Carrefour le oferă clienților din cele 24 orașe posibilitatea de a face cumpărături din peste 50.000 de produse la preț de hipermarket, livrate în 90 de minute. De asemenea, prin intermediul Gurmandio, clienții din mai multe orase pot comanda o varietate mare de preparate, atât din secțiunea de gastronomie a Carrefour, cât și de la restaurantele locale, livrare gratuită și multiple metode de plată (cash, card, tichete de masă).

Carrefour a dezvoltat pentru clienții săi mijloace inovatoare de plată, precum aplicația „Carrefour Pay”, prin intermediul căreia aceștia pot verifica preţurile din magazin sau plăti cumpărăturile direct din aplicaţie, la casele de marcat. Continuând seria inovațiilor, anul trecut, Carrefour a lansat în hipermarketul Carrefour Băneasa, serviciul integrat „Casa ta - Self Service”, prima casă de marcat unde clienții au posibilitatea să scanze și să plătească singuri, în același loc, produsele cumpărate.

Carrefour susține comunitățile în care activează prin programe relevante, astfel că, în 2017, retailerul a lansat, în premieră în România, Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, prima de acest gen fondată alături de un retailer. Proiectul aduce mai aproape de clienții Carrefour producătorii agricoli români cu produse de calitate și le oferă acestora oportunitatea de a accesa o piață de desfacere sustenabilă.

Ca parte a aceluiași demers strategic, Carrefour a lansat în luna martie 2019 Creștem România BIO, un program național pentru susținerea conversiei fermierilor români la Agricultura BIO și promovarea produselor BIO românești. Programul reprezintă un angajament pe termen lung si a fost deschis oricărui fermier român care a dorit să fie certificat BIO. Scopul este acela de a crea în România un segment puternic de producători certificați BIO, care să poată oferi românilor șansa de a mânca mai bine.

În luna iulie, Carrefour România a lansat “Punem preț pe plastic”, un program de economie circulară adresat reducerii cantității de ambalaje din plastic și introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare.

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara
(P) Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara

Altex adaugă în rețeaua sa, de peste o sută treizeci de magazine, un nou magazin în Timișoara.

(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars
(P) Accelerarea logisticii și a eliminării deșeurilor din ambalaje pentru o planetă sănătoasă mâine. Acțiunile Mars

Mars, unul dintre cei mai mari producători mondiali de dulciuri, ciocolată, alimente și hrană pentru animale de companie, nu face compromisuri atunci când vine vorba de protejarea planetei noastre.

(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional
(P) 7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional

Provident lansează primul produs 100% digital din portofoliul său. Creditele rămân o soluție de rezervă viabilă pentru români în 2024. Dar care sunt emoțiile sau stările asociate cu ideea de a lua un împrumut?

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.