(P) Carrefour deschide al doilea hipermarket din Brașov și al 40-lea din rețeaua națională

Ultima actualizare: 22-10-2020 16:28

Din 21 octombrie, brașovenii își pot face cumpărăturile zilnice în noul hipermarket Carrefour din AFI Brașov, al 40-lea din rețeaua națională și al 2-lea din oraș.

Noul magazin a primit Certificarea internațională de Conformitate - SAFE Asset Group, care atestă rigurozitatea și corectitudinea măsurilor anti-Coronavirus implementate și le recunoaște ca fiind în conformitate cu recomandările actuale comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) și cu bunele practici internaționale din retail.

Hipermarketul oferă o alimentație sănătoasă la prețuri accesibile: vinuri românești și din întreaga lume în primul WineSquare Carrefour din oraș, peste 1000 de produse BIO, precum și o zonă Gastro cu preparate și produse proaspete locale și internaționale. Peste 30.000 de produse sunt disponibile în magazinul fizic, putând fi cumpărate folosind inclusiv aplicația Carrefour și casele Self Service sau livrate direct acasă prin carrefour.ro și BRINGO.

„Carrefour AFI Brașov, hipermarketul cu numărul 40 din România, este un magazin modern, digitalizat, deschis în cel mai nou mall din oraș, ce oferă, și el, o experiență sigură de cumpărături alături de celelalte magazine de aici, printr-o multitudine de opțiuni de cumpărături, online și offline. Acest nou spațiu aduce programul nostru original, Deschidem Vinul Românesc, ale cărei selecții de vinuri sunt disponibile în primul WineSquare Carrefour Brașov, concept existent și în alte patru magazine din rețeaua noastră națională.”, a declarat Jean Richard de Latour, CEO Carrefour România.

Între 21-27 octombrie, la Carrefour AFI Brașov, plasticul devine monedă de schimb pentru achiziționarea de fructe și legume crescute local, în cadrul campaniei Plata cu PET, parte din programul național Punem Preț Pe Plastic.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO