(P) Care sunt cele mai importante avantaje pe care le obtii de la o florarie online

Ultima actualizare: 25-11-2019 11:32
florarie

Momentele in care este foarte important sa oferi flori sunt numeroase, de la zilele de nastere si pana la intalniri sau nasterea unui copil, precum si participarea la o inmormantare, toate sunt motive considerabile pentru a cumpara flori.

Intr-un oras cum este Bucurestiul, dar si in alte orase mari din tara, cumpararea celor mai frumoase flori este extrem de complicata, pentru ca vei pierde foarte mult timp in trafic. De aceea au aparut serviciile de livrare flori Bucuresti. Cu ajutorul acestora te bucuri de urmatoarele avantaje.

Poti alege orice tip de flori vrei, gata aranjate

Daca nu stii ce optiuni ai in acest sezon, nu trebuie sa iti mai faci griji in acest sens deoarece online gasesti toate florile de care ai nevoie deja aranjante de catre un stilist. Vei surprinde orice persoana cu florile pe care le oferi. Acest mod extrem de unic de a te bucura de serviciile unui stilist floral este cea mai buna idee pentru a oferi flori de calitate. Poti utiliza atat florile de sezon cat si combinatii neasteptate.

Cele mai bune preturi

Toti ne dorim sa putem cumpara flori de calitate la preturi mici. Utilizand serviciile de livrare online beneficiezi de cele mai bune servicii la un pret corect. Lantul de aprovizionare super scurt al florariilor online inseamna ca se depune mai mult efort pentru a oferi flori perfecte si soiuri unice. Florile sunt apoi culese la comanda, recoltate profesional, ambalate manual si livrate cu o prospetime de neegalat.

Sprijinirea afacerilor locale

Este perfect pentru toata lumea atunci cand se combina ingeniozitatea producatorilor locali si comoditatea de a comanda online. Florariile online lucreaza in colaborare cu cultivatorii locali - chiar cultivand noi specii de flori - pentru a asigura nu doar cea mai buna calitate, ci si cele mai surprinzatoare soiuri de flori.

Buchetele sunt stilizate

Pentru cei care inca se mai gandesc de ce sa cumpere flori online sunt cateva elemente importante de luat in calcul. Stilistii de la floraria online creaza buchete noi in fiecare saptamana, ceea ce ofera posibilitatea de a avea o surpriza la livrare. Acest proces de proiectare, impreuna cu colaborarea directa cu producatorii, reduc foarte mult deseurile florale.
Exista si alte modalitati prin care florariile online sunt mai ecologice. Invelisurile florale sunt special concepute din hartie reciclata pentru a proteja florile la livrare. Florile pot fi livrate cu bicicleta in unele orase si florariile online se straduiesc sa fie cat mai ecologice.

Economie de timp

In momentul in care trebuie sa mergi personal sa cumperi florile, in Bucuresti te vei confrunta cu o problema si anume cu traficul imposibil. Trebuie sa aloci o zi pentru asta deci este posibil sa nu ai timp si sa ai tendinta de a renunta. Comandand flori online cu livrare la domiciliu, tot ce trebuie sa faci este sa dai cateva clickuri si florile vor ajunge la destinatie.
Cu ajutorul florariilor online, faci economie de timp si obtii cele mai frumoase cadouri pentru cie dragi.

Sursa: EDCORA AGENTIE MARKETING DIGITAL

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO