(P) Care este legătura dintre un Jedi și cele mai bune cursuri SEO?

12-12-2019 11:32

cursuri seo

Universul Star Wars a fascinat generații întregi de copii, tineri și adulți din întreaga lume, încă de la lansarea primului film, în anul 1977.

Acțiunea neîncetată, personajele atât de diferite și conexiunile dintre ele, dar și faptul că povestea nu este spusă liniar ne țin pe toți cu sufletul la gură.

Este inclusiv cazul lui Ovidiu Joița, fondator și CEO al agenției de marketing online iAgency, cu o experiență de peste 15 ani pe această piață extrem de competitivă. Așa se face că, atunci când i-a venit ideea primei școli de cursuri SEO din România, numele a venit oarecum firesc: Jedi SEO School.

Jedi SEO School reprezintă mai mult decât niște cursuri SEO, este o adevărată școală pentru toți cei care vor să fie inițiați sau să se specializeze în Search Engine Optimization.

Spre deosebire de alte cursuri SEO, la Jedi vei beneficia atât de partea teoretică, mai exact noțiuni despre optimizarea on page și optimizarea off page, cât și de o parte practică. Aceasta constă în studii de caz din experiența vastă a lui Ovidiu Joița alături de colegii săi de la iAgency, dar și în teme pentru acasă pentru cursanți, care vor trebui să realizeze fie o arhitectură de link-uri, fie un comunicat sau un advertorial cu link către site-ul pentru care lucrează.

O altă diferență între Jedi SEO School și alte cursuri SEO o reprezintă durata acestei școli de marketing online. Cursanții vor fi școliți pe o durată de două luni, de luni până miercuri, între orele 18:00 și 20:00, la sediul iAgency din București.

În total, vorbim despre aproape 50 de ore de cursuri SEO, în care participanții vor afla toate cele enumerate mai sus, dar vor fi puși la curent și cu cele mai noi criterii pe care Google le ia în considerare: indicatorii de User Experience și valoarea brandului. În plus, pe lângă Ovidiu Joița, vor învăța și de la alți specialiști în domenii conexe, precum UX, Google Analytics sau PPC.

Participanții la aceste cursuri SEO se vor transforma în "padawani"

Revenind la legătura dintre Jedi, universul Star Wars și cele mai bune cursuri SEO, aceasta a devenit una evidentă. Mutând acțiunea dintr-o "galaxie foarte, foarte îndepărtată" în birourile iAgency din apropiere de Piața Unirii, Ovidiu Joița a păstrat totuși câteva analogii cu marea capodoperă cinematografică.

Astfel, el va fi Jedi-ul, înzestrat cu "puteri supranaturale" de înțelegere a algoritmilor Google, iar cursanții vor fi padawanii săi, ucenicii care învață de la cel mai bun. Cuvântul Jedi provine de la japonezul "Jidai-Geki", numele unui gen de filme și piese de teatru a căror acțiune se petrece în Japonia medievală, iar Padawan vine de la "padavya", care în sanscrită înseamnă "a merge pe urmele sale".

Cât despre Forță, aceasta este bineînțeles reprezentată de Google. La aceste cursuri SEO vei afla, dacă nu știai deja, că acest motor de căutare deține 90-95% din piața din România.

Prin urmare, orice schimbare mai mică sau mai mare pe care o efectuează în algoritmii săi va avea un impact uriaș în piața de SEO. Ca să nu fii surprins de ele și să fii mereu cu un pas înaintea competitorilor, înscrie-te la Jedi SEO School.

Sursa: Pro TV

Tags: jedi, cursuri seo,


VIDEO PROTVPLUS.RO