(P) Caravana lui Moş Crăciun deschide sezonul sărbătorilor, în parcarea Hard Rock Cafe


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 27 Noiembrie 2017 14:13
Categorie: Advertoriale
Coca-Cola

Miercuri, de la ora 18.00, vino în parcarea Hard Rock Cafe să descoperi surprizele pregătite de Coca-Cola.

Sărbătorile vin, sărbătorile vin! Şi ca să te găsească pregătit, pozitiv şi cu energie bună, miercuri, pe 29 noiembrie, de la ora 18.00, mergi să vezi Caravana lui Moş Crăciun, care face anul acesta prima oprire în parcarea Hard Rock Cafe din Bucureşti. 

Coca-Cola te invită să descoperi surprizele care marchează începutul unui sezon magic: colindătorii iernii te aşteaptă cu cele mai frumoase jingle-uri, pe ritmul cărora să-l întâmpini pe Moşul. În deschiderea sărbătorilor de iarnă vor cânta artiştii momentului – Lidia Buble şi The Motans – aşa că sigur te vei încălzi dansând pe muzică bună.

La faţa locului, găseşti o mulţime de lucruri de făcut, cum ar fi...să urci în sania Moşului, ca să ai parte de o super-experienta de realitate virtuală, cu ajutorul ochelarilor speciali. Vei putea, tot acolo, să transmiţi cuiva un mesaj de mulţumire, printr-o poză cu filtru de realitate augmentată, sau să iei acasă o amintire frumoasă: o fotografie printata de la Caravana, cu tematica de Crăciun. Mai mult, Coca-Cola îţi dă ocazia să le faci o bucurie copiilor din centrele de plasament, participând la activările de la Caravana. Pop-up store-ul Coca-Cola te aşteaptă şi el, plin cu produsele brandului, iar celebrele camioane de Crăciun vor fi acolo pe toată durata evenimentului.

Toate surprizele vor fi împachetate frumos, aşa cum le stă bine unor cadouri oferite cu drag. În zilele următoare, Caravana Moşului îşi va continua drumul prin mai multe oraşe, aşa că nu rata ocazia de a fi prezent chiar la startul turneului prin ţară. Detalii despre traseul Caravanei vor fi publicate pe pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa:

Tags: coca cola,

VIDEO PROTVPLUS.RO