(P) Brățară și ceas la aceeași mână? Cum le combini adecvat

Ceas, bratari

Subiectul purtării brățării și ceasului la aceeași mână a fost intens dezbătut de către specialiști și de către toți pasionații de bijuterii.

În timp ce unii se feresc de purtarea brățărilor pe aceeași încheietură cu ceasul, alții poartă chiar 4-5 brățări alături de modelul preferat de ceas.

Nu știi cum să combini adecvat ceasul și brățara? Află, din articolul nostru, câteva idei utile de care să ții cont atunci când vrei să faci această alegere, pentru a crea un look de excepție.

Alegerea brățarii potrivite

Fără îndoială, alegerea ceasului pe care îl vei purta depinde de brățările pe care le ai pe mână. În acest sens, trebuie să ții cont atât de materialul ceasului, cât și de culoarea și de cureaua lui.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Dacă ai de gând să porți o brățară din metal, optează pentru un model din același metal precum ceasul. Acest lucru te ajută să obții un aspect mai elegant, astfel încât brățara și ceasul să poată fi ușor de asortat la ținutele tale. În schimb, dacă porți un ceas din oțel, orientează-te către o brățară din același material.

Cu toate acestea, nu înseamnă că nu poți purta brățări care nu sunt metalice pe aceeași încheietură cu ceasul. Găsești bratari pe metaphora.ro, pe care le poți purta alături de ceasuri elegante sau sport.

Asortează culoarea brățarii cu ceasul

Atunci când porți brățări și ceas pe aceeași mână, trebuie să ții cont și de potrivirea culorilor. Pentru ca brățara să se asorteze cu nuanța ceasului, poți alege să schimbi cureaua acestuia, astfel încât să obții un aspect elegant, indiferent de ținută.

Cumpără câteva curele pentru ceas, pe care să le schimbi în funcție de brățările purtate. Poți schimba curelele în doar câteva secunde, astfel încât să asortezi ceasul și brățară într-o manieră discretă.

Câte brățări poți purta la aceeași mână?

Întrebarea care stă pe buzele tuturor atunci când vine vorba de purtarea brățării și a ceasului la aceeași mână este: cât de multe brățări avem voie să purtăm? Ei bine, există persoane care ajung să poarte până la 5 brățări pe aceeași încheietură cu ceasul, în timp ce altele abia îndrăznesc să poarte o brățară.

Când vrei să decizi câte brățări porți lângă un ceas, trebuie să ai în vedere dimensiunea brățărilor. Dacă acestea sunt late și au un model evident, una singură va fi de ajuns. În schimb, dacă alegi brățări subțiri și mici, este perfect în regulă să porți mai multe pe aceeași mână, alături de ceas.

Bărbații aleg brățări din piele, pe care le poartă alături de ceas, deoarece stau fixe pe încheietură și pot sta sub mânecă lungă ce le poate acoperi. Tot domnii se îndreaptă către șnururi din material textil sau piele, prinse în jurul încheieturii, care sunt de efect atunci când sunt incluse într-o ținută casual. Se pot purta și mai multe brățări subțiri din șnur, alături de un ceas simplu, argintiu sau negru.

Ceasul arată la fel de bine și împreună cu o brățară subțire din mărgele, și nu alături de modele groase, din metal. Cea mai indicată este purtarea brățărilor și a ceasului la o singură mâna, iar cealaltă poate fi lăsată liberă, pentru a crea echilibru.

Alături de un ceas din metal, poți alege să porți brățări din argint sau modele din material textil, care se potrivesc în orice context.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.