(P) Brandul care nu poate lipsi din oferta companiilor de închirieri auto


Ultimul update: Joi 20 Februarie 2020 14:07
Data publicarii: Joi 20 Februarie 2020 14:02
Categorie: Advertoriale
advertorial

Orice companie de închirieri auto care se respectă trebuie să pună în centrul său clienții, tratându-i cu promptitudine și profesionalism și oferindu-le cele mai bune soluții pentru siguranța și confortul lor.

Ne referim, în primul rând, la rapiditate în preluarea rezervărilor și livrarea mașinilor, dar și la rezolvarea oricărei probleme care poate apărea pe parcurs.

De asemenea, este extrem de important ca un business de tip rent a car să se adreseze unui număr cât mai mare de clienți, atât persoane fizice, cât și juridice, oferindu-le acestora din urmă autoturisme pe termen lung. Nu în ultimul rând, este vorba despre un parc auto cât mai diversificat, cu mașini din toate clasele și din cât mai multe branduri.

Tocmai despre acest ultim aspect vom vorbi în continuare, întrucât vom studia oferta companiei de inchirieri auto FocusRent.ro. Până de curând, din aceasta făceau parte următoarele autoturisme:

- clasa economy (Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa, Ford Focus, Volkswagen Golf, Skoda Octavia);

- clasa luxury (Volkswagen Touran, Volkswagen Passat, Audi A4);

- clasa SUV (Dacia Duster, Volkswagen Tiguan, BMW X5);

- clasa microbuze cu 8+1 locuri (Volkswagen Transporter).

Așadar, această companie de închirieri auto punea la dispoziția clienților săi mașini provenite de la nu mai puțin de șapte mărci renumite la nivel național și internațional. Cu toate acestea, dacă ți se pare că lipsește ceva, răspunsul este: "Și nouă la fel". Mai exact, este vorba despre brandul Mercedes, unul dintre cele mai apreciate în întreaga lume, inclusiv în România.

Compania Mercedes-Benz, cu sediul la Stuttgart, este prezentă în 118 țări și produce atât automobile, cât și camioane, autocare și motoare cu ardere internă. Cu vânzări în continuă creștere, în ciuda crizelor financiare și altor probleme globale, și cu un număr uriaș de modele de top, Mercedes-Benz nu putea lipsi din oferta unei companii profesioniste de închirieri auto.

Prin urmare, FocusRent.ro le pune la dispoziție clienților săi, prin servicii de închirieri auto pe termen scurt sau de lungă durată, nu unul, nu două, ci nu mai puțin de 8 modele de Mercedes-Benz, după cum urmează:

- A klasse (cu un preț de închiriere începând de la 30 de euro pe zi);
- C klasse (65 de euro pe zi);
- E klasse (85 de euro pe zi);
- GLA (55 de euro pe zi);
- GLC coupe (85 de euro pe zi);
- GLE (90 de euro pe zi);
- Vito (45 de euro pe zi);
- V klasse (105 euro pe zi).

După cum vezi, modelele enumerate mai sus din oferta acestei companii de închirieri auto fac parte atât din clasa luxury, cât și SUV și microbuze. Acest lucru denotă seriozitate și profesionalism din partea FocusRent.ro, care dovedește că își poate adapta oferta pentru a satisface pretențiile chiar și celor mai exigenți dintre clienții săi.

Pe lângă modele de lux, aceste servicii vin și cu numeroase alte avantaje: fără costuri ascunse, toate taxele și asigurările auto incluse (RCA, full CASCO, rovinietă), anvelope de sezon (vară / iarnă), un plin de combustibil la livrare și, nu în ultimul rând, fără vreo limită de kilometri impusă.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO