(P) Black Friday a inceput anul acesta de JOI. Care este magazinul unde reducerile pot ajunge si la 70%

Ultima actualizare: 16-11-2014 07:02
promotii la telefoane la ALTEX

Promotiile de Black Friday au inceput deja de joi, 13 noiembrie, la cel mai mare retailer electro - IT din Romania

ALTEX a dat startul promotiilor de Black Friday in toate magazinele ALTEX si pe www.altex.ro. Incepand de joi, 13 noiembrie, clientii au reduceri de pana la 70% la peste 1.000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari si mici, sisteme audio si jocuri. Campania promotionala este valabila in limita stocurilor disponibile.

"Incepem Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clientilor nostri sa se bucure mai repede de produsul dorit”, explica reprezentantii ALTEX. „In plus fata de pretul cel mai mic pe care il pot gasi la noi, important este si ce inseamna aceste produse pentru clientii nostri – o viata mai usoara, mai amuzanta, plina de bucurii alaturi de cei dragi. Prin urmare am pregatit o oferta vasta, astfel incat cei care ne viziteaza sa poata testa si compara produsele. De asemenea, specialistii nostri le vor oferi toate informatiile necesare pentru a lua decizia corecta”.

La fel ca la editiile precedente Black Friday, ALTEX Romania vine cu reduceri importante, in plus fata de preturile cele mai mici din piata cu care clientii sunt deja obisnuiti. De asemenea, au fost asigurate stocuri suficiente astfel incat acestia sa poata achizitiona produsele din oferta in toata aceasta perioada. Nu in ultimul rand, clientii au la dispozitie servicii cu valoare adaugata, care imbunatatesc experienta la achizitionare.

La ora actuala, ALTEX este liderul pietei romanesti de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia, avand o retea de peste 92 de magazine si magazinul online www.altex.ro. Conform sondajului Best Buy Award Survey 2013/2014 derulat de organizatia elvetiana ICERTIAS utilizatorii din Romania au ales ALTEX drept lider al sectiunii electro-IT pentru cel mai bun raport calitate-pret in categoriile electrocasnice pentru bucatarie si electronice. De asemenea, ALTEX este liderul categoriei Electronic Chain in topul Trusted Brand publicat de Reader’s Digest.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO