(P) Black Friday 2022 la eMAG: cel mai bun moment pentru shopping din an

emag
StirilePROTV

Pentru foarte mulți români, Black Friday la eMAG reprezintă ziua reducerilor substanțiale în care pot să-și cumpere gadget-urile pe care și le doresc și electrocasnicele pe care le așteptau la ofertă.

Este, de asemenea, un prilej foarte bun să-și umple coșul de cumpărături pentru perioada aglomerată a Sărbătorilor, ba chiar să-și reînnoiască cu totul garderoba de iarnă.

Iaranul acesta eMAG a anunțat cel mai mare Black Friday pe care l-a organizat vreodată în cei 12 ani de când a adus evenimentul în România. În ziua cu cele mai mari reduceri din an, pe 11 noiembrie, românii vor avea de ales dintre cele 1,5 milioane de oferte puse la dispozițe de eMAG și partenerii săi din Marketplace, cu o valoare totală a reducerilor de peste 360 de miloane de lei de la cel mai mic preț din ultimele 30 de zile. Și mai mult decât atât, pentru 69% dintre produsele aflate la ofertă, eMAG va veni cu cel mai bun preț din 2022.

Potrivit unui studiu Kantar, de Black Friday anul acesta oamenii vor căuta în special electrocasnice mici (39,1%)​, televizoare (33,5%), telefoane mobile (22,6%), haine (22,4%​) și frigidere (20,7%​). Însă mai mult decât ziua în care putem să ne cumpărăm o garderobă nouă la reducere sau să profităm de ofertele foarte bune la laptop-uri și televizoare, momentul Black Friday 2022 la eMAG reprezintă și o oportunitate unică pentru cei care au planuri de achiziții mai ambițioase sau vor să investească în bunuri a căror valoare trece proba timpului.

De Black Friday la eMAG, faci economii la transport și ai soluții de plată flexibile

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Ca să uite de grija costurilor de transport, eMAG oferă clienților care cumpără un abonament Genius între 7 și 13 noiembriepatru vouchere în valoare de 25 de lei în cele patru aplicații de ecommerce, eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful și astfel costul abonamentului Genius pe un an de zile este zero.  

Iar dacă te tentează mult un produs pe care nu îl găsești la un preț mai bun ca de Black Friday și ai ajuns la capătul bugetului, eMAG vine cu soluții de plată flexibile prin care poți achita produsele în patru rate prin contul eMAG/My Wallet sau ai la dispoziție soluții de finanțare cu până la 40 de rate fără dobândă prin cardurile bancare.  

Dacă plănuiești o achiziție care să reprezinte o investiție pe termen lung, niciun moment nu poate fi mai bun ca Black Friday, când poți accesa și reduceri substanțiale și la aceste categorii de produse. Astfel, în oferta pe care o poți accesa numai pe 11 noiembrie, eMAG pune la dispoziția românilor care vor să investească o parte din economiile lor în bunuri de valoare o cantitate totală de 10 kilograme de aur, sub formă de monede și lingouri, ceasuri și bijuterii fashion de la un număr mare de brand-uri de lux, dar și mașini, velier și motocicletă în valoare totală de peste 7,5 milioane de euro.

Iar dacă îți cumperi pentru prima dată o casă, eMAG pune la vânzare două case de patru camere cu suprafața de 143 mp, situate în ansamblul Liziera de Lac, la 15 minute de metrou Anghel Saligny, cu infrastructură și utilități complete, nemobilată, la preț 146.895 euro, de la 202.300 euro.

Dacă ești în căutarea de experiențe, eMAG are peste 2.500 de vouchere cu reducere de 50% la biletele de avion, un proiect al eMAG în parteneriat cu Tarom, sau poți beneficia de oferta tentantă a celor peste 24.000 de nopți de cazare în România.

Tu cum plănuiești să petreci acest Black Friday? Mai ai puțin până pe 11 noiembrie să hotărăști, iar eMAG îți oferă anul acesta cele mai avantajoase soluții. Depinde doar de tine să o alegi pe aceea care se potrivește cu planurile tale pe termen lung sau scurt.

În orice caz, ca să nu ratezi cele mai bune oferte de Black Friday, ai câțiva pași pe care să îi urmezi

• Să completeze datele în contul de client eMAG

• Să instaleze aplicația și să activeze notificările

• Să adauge în lista de „favorite” produsele pe care le doresc

• Să salveze cardul în cont, pentru plată rapidă, în siguranță

• Să isi activeze abonamentul Genius

• Să salveze easeybox-ul în contul de client 

• Să se aboneze la newsletter

 

De fapt ca să fii și mai sigur că nu ratezi ofertele de la eMAG, poți să începi prin a face repetiții cu Andi Moisescu https://www.youtube.com/watch?v=m9g5tfVaGEQ&t=1s. Încă mai ai timp!

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.