(P) Berchtesgaden - copiii învață să schieze

SnowTrex
TravelTrex

În timpul iernii, există o mulțime de sporturi care au legătură cu zăpadă și ieșirea în aer liber, pe care chiar și copiii le pot practica.

Punerea schiurilor în picioare și urcarea pe munte poate fi un lucru foarte interesant, deoarece toată lumea este pregătită pentru o plimbare palpitantă. Dacă intenționați să mergeți la munte alături de copiii dvs. în sezonul de iarnă 2019, există numeroase beneficii pe care schiul le poate oferi acestora.

Dacă copiii dvs. nu știu să schieze, nu este nicio problemă. Copiii pot învăța să schieze la Berchtesgaden. Dacă nu ați fost niciodată în vacanță la schi, vă recomandăm să optați pentru Berchtesgadener Land, situată la poalele impresionantului masiv Watzmann (2713 m).

O mare parte din această regiune face parte din Parcul Național Berchtesgaden, unicul parc naţional din Alpi care este şi un paradis pentru sporturile de iarnă. La o oră de München puteţi să vă bucurați privirea cu frumuseţea impresionantă a Alpilor.

Pentru a avea o vacanță minunată, la un preț potrivit bugetului dvs., tot ceea ce trebuie să faceți este să alegeți una din unitățile de cazare ale SnowTrex.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

În plus, odată cu achiziționarea vacanței puteți rezerva la SnowTrex și lecții de schi pentru copiii. Astfel, aceștia vor învăța să schieze, profitând în același timp de beneficiile acestui minunat sport de iarnă. Iată câteva dintre beneficiile schiului pentru copii pentru a înțelege de ce merită ca cei mici să învețe să schieze:

- promovează o bună coordonare a corpului;

- dezvoltă încrederea în propriile forțe;

- îmbunătățește sănătatea cardiovasculară;

- sprijină abilitățile sociale;

- îmbunătățește starea de spirit;

- trezește respectul și dragostea față de natură.

Copyright Skiresort

După cum puteți observa, schiul poate fi considerat mai mult decât un sport, acesta poate fi o modalitate extraordinară de a oferi copiilor oportunitatea de a-și îmbunătăți sănătatea. Așadar, nu ezitați să luați în calcul o vacanță la schi pentru ca cei mici să învețe să schieze.

Și asta nu e tot. Dacă alegeți Regiunea Landului Berchtesgaden supranumită și Perla Alpilor, nu doar copiii se vor bucura de clipe minunate, ci și dvs., deoarece veți putea profita de cure balneare, de cultură și odihnă. Vă veți putea petrece timpul liber în diverse moduri. Fie veți face drumeții, fie veți înfrunta muntele pe schiuri ori snowboard împreună cu copiii.

Concediul la schi poate fi unul de poveste. Cu toții veți putea schia, deoarece în regiunea de schi Watzmann şi Königssee pot schia atât părinții cu copii mici, cât și cei mai experimentați.
Puteți alege dintre cele șase domenii schiabile existente, cu peste 60 km de pârtii.

Pe lângă pârtiile pentru avansați, existe porțiuni plate, pentru începători, unde copiii pot lua lecții de schi fără probleme. Și în timp ce copiii iau lecții de schi, dvs. puteți să faceți o plimbare cu sania trasă de cai, de exemplu.

Landul Berchtesgaden vă oferă o mulțime de posibilități de distracție, iar SnowTrex vă oferă posibilitatea să rezervați o săptămână la schi cu skipass inclus. Intrați pe site-ul brandului nr. 1 în Europa pentru sporturi de iarnă și alegeți-vă un sejur potrivit nevoilor familiei dvs. Veți beneficia de cel mai bun raport calitate/preț, de garanție best-price, de garanție de zăpadă, de pachete complete (cazare, skipass, închiriere de echipament, lecții de schi cu reducere), suport competent, modificări ale rezervărilor fără niciun cost.

Timpul zboară cu repeziciune, rezervați-vă de pe acum sejurul, pentru a avea parte de vacanța la care de foarte multă vreme visați. Bucurați-vă de mirajul sporturilor de iarnă împreună cu copiii dvs. Vacanță plăcută vă dorim!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Lansarea noului Lexus LBX
(P) Lansarea noului Lexus LBX

Lansăm în România un model revoluționar marca Lexus. Noul LBX este un crossover compact, care redefinește standardele în clasa sa, oferind un echilibru perfect între exigențele vieții urbane și aventura în natură.

(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină
(P) Zilele Enayati Medical City aduc împreună profesioniștii pentru schimb de cunoștințe și colaborare în medicină

Acest eveniment de prestigiu își propune să reunească profesioniști medicali din întreaga țară în cadrul unor sesiuni științifice de excepție și dezbateri de ultimă oră în domeniul medical privat.

(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara
(P) Altex dă startul campaniei Black Friday de primavara

Altex, liderul pieței electro-IT din România, dă startul evenimentului devenit tradiție, Black Friday de Primavara, care începe joi, 18 aprilie.

Recomandări
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News joi seară, citând un înalt oficial american, transmite vineri AFP.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.