(P) Berchtesgaden - copiii învață să schieze

Ultima actualizare: 31-10-2019 18:19
SnowTrex
TravelTrex

În timpul iernii, există o mulțime de sporturi care au legătură cu zăpadă și ieșirea în aer liber, pe care chiar și copiii le pot practica.

Punerea schiurilor în picioare și urcarea pe munte poate fi un lucru foarte interesant, deoarece toată lumea este pregătită pentru o plimbare palpitantă. Dacă intenționați să mergeți la munte alături de copiii dvs. în sezonul de iarnă 2019, există numeroase beneficii pe care schiul le poate oferi acestora.

Dacă copiii dvs. nu știu să schieze, nu este nicio problemă. Copiii pot învăța să schieze la Berchtesgaden. Dacă nu ați fost niciodată în vacanță la schi, vă recomandăm să optați pentru Berchtesgadener Land, situată la poalele impresionantului masiv Watzmann (2713 m).

O mare parte din această regiune face parte din Parcul Național Berchtesgaden, unicul parc naţional din Alpi care este şi un paradis pentru sporturile de iarnă. La o oră de München puteţi să vă bucurați privirea cu frumuseţea impresionantă a Alpilor.

Pentru a avea o vacanță minunată, la un preț potrivit bugetului dvs., tot ceea ce trebuie să faceți este să alegeți una din unitățile de cazare ale SnowTrex.

În plus, odată cu achiziționarea vacanței puteți rezerva la SnowTrex și lecții de schi pentru copiii. Astfel, aceștia vor învăța să schieze, profitând în același timp de beneficiile acestui minunat sport de iarnă. Iată câteva dintre beneficiile schiului pentru copii pentru a înțelege de ce merită ca cei mici să învețe să schieze:

- promovează o bună coordonare a corpului;

- dezvoltă încrederea în propriile forțe;

- îmbunătățește sănătatea cardiovasculară;

- sprijină abilitățile sociale;

- îmbunătățește starea de spirit;

- trezește respectul și dragostea față de natură.

Copyright Skiresort

După cum puteți observa, schiul poate fi considerat mai mult decât un sport, acesta poate fi o modalitate extraordinară de a oferi copiilor oportunitatea de a-și îmbunătăți sănătatea. Așadar, nu ezitați să luați în calcul o vacanță la schi pentru ca cei mici să învețe să schieze.

Și asta nu e tot. Dacă alegeți Regiunea Landului Berchtesgaden supranumită și Perla Alpilor, nu doar copiii se vor bucura de clipe minunate, ci și dvs., deoarece veți putea profita de cure balneare, de cultură și odihnă. Vă veți putea petrece timpul liber în diverse moduri. Fie veți face drumeții, fie veți înfrunta muntele pe schiuri ori snowboard împreună cu copiii.

Concediul la schi poate fi unul de poveste. Cu toții veți putea schia, deoarece în regiunea de schi Watzmann şi Königssee pot schia atât părinții cu copii mici, cât și cei mai experimentați.
Puteți alege dintre cele șase domenii schiabile existente, cu peste 60 km de pârtii.

Pe lângă pârtiile pentru avansați, existe porțiuni plate, pentru începători, unde copiii pot lua lecții de schi fără probleme. Și în timp ce copiii iau lecții de schi, dvs. puteți să faceți o plimbare cu sania trasă de cai, de exemplu.

Landul Berchtesgaden vă oferă o mulțime de posibilități de distracție, iar SnowTrex vă oferă posibilitatea să rezervați o săptămână la schi cu skipass inclus. Intrați pe site-ul brandului nr. 1 în Europa pentru sporturi de iarnă și alegeți-vă un sejur potrivit nevoilor familiei dvs. Veți beneficia de cel mai bun raport calitate/preț, de garanție best-price, de garanție de zăpadă, de pachete complete (cazare, skipass, închiriere de echipament, lecții de schi cu reducere), suport competent, modificări ale rezervărilor fără niciun cost.

Timpul zboară cu repeziciune, rezervați-vă de pe acum sejurul, pentru a avea parte de vacanța la care de foarte multă vreme visați. Bucurați-vă de mirajul sporturilor de iarnă împreună cu copiii dvs. Vacanță plăcută vă dorim!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO