(P) Beneficiile bărbieritului electric

aparat de ras emag

Dacă bărbieritul pentru tine înseamnă că trebuie să treci printr-un proces în care trebuie să suporți iritații și inflamații, este timpul să începi să optezi pentru o altă opțiune de bărbierit și să încerci aparatele de ras electrice.

Deși, nu se potrivesc tuturor tipurilor de piele în același mod, în final poți încerca mai multe opțiuni până când o vei găsi pe cea potrivită pentru tine. Există câteva beneficii de neegalat pe care le au aceste aparate de ras electrice. În acest articol, vom dezvolta cele mai relevante avantaje ale utilizării aparatelor de ras electrice, acestea fiind următoarele:

1. Confort

Unele persoane susțin că aparatele de ras electrice nu vor putea niciodată să egaleze un bărbierit clasic cu lama de ras, deoarece nu se pot compara în ceea ce privește finisajul și bărbieritul de aproape, însă adevăratul beneficiu pe care ni-l oferă aparatele de ras electrice este senzația de confort în timpul bărbieritului. În acest caz, schimbăm un ras de aproape pentru mai mult confort. Putem evita tăieturile și iritațiile provocate de lamele de ras manuale.

2. Bărbierit de aproape

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

În ultimele câteva decenii, am asistat la evoluția tehnologiei în materie de aparate de ras electrice. Materialele folosite, designul lamelor și al tăișurilor s-au schimbat, astfel încât aparatele de ras de astăzi sunt capabile să ofere un bărbierit mai aproape și mai confortabil.

În ceea ce privește bărbieritul de aproape, trebuie să ținem cont de faptul că aparatele de ras electrice au anumite limitări în această privință. Lama metalică, care are rolul de a acoperi elementele tăietoare, formează o barieră între piele și lame. Din acest motiv, aceste aparate de ras electrice nu pot rade la fel de bine ca o lamă de ras clasică.

Acest lucru a fost încercat să fie rezolvat de mai mulți producători, prin care aceștia au încercat să implementeze elemente care servesc la ridicarea părului și la tăierea acestuia la nivelul pielii. Cu toate acestea, acest lucru funcționează doar într-o anumită măsură și există multe aparate de ras electrice care oferă această funcție. Nu trebuie neapărat să optați pentru un aparat foarte scump, de tip premium, pentru a obține acest lucru, deoarece opțiunile de pe piață sunt foarte diverse și puteți obține unul care să vă ofere performanțe bune la un preț acceptabil.

3. Rapid și practic

Pe lângă beneficiile legate de confort, unul dintre cele mai bune motive pentru a lua în considerare trecerea la aparatele de ras electrice este viteza și aspectul practic. Bărbieritul tradițional este o rutină destul de plictisitoare, pentru a obține cele mai bune rezultate pe piele, trebuie să faci o rutină pre și post bărbierit, trebuie să clătești aparatul de ras după fiecare trecere cu lama și să continui acest proces repetitiv de cel puțin trei ori până când poți lăsa pielea liberă de fire de păr, ceea ce necesită mult timp.

Cu un aparat de ras electric, pe de altă parte, trebuie doar să porniți aparatul de ras, să razi zona aleasă și apoi să pui aparatul de ras în curățătorul automat, pentru că după aceea va fi gata de utilizare din nou. Cu toate acestea, dacă achiziționezi un aparat de ras care nu este prevăzut cu un aparat de curățare, acesta poate fi curățat foarte ușor prin simpla clătire cu apă călduță.

În plus, aproape toate aparatele de ras sunt fără fir, ceea ce le face un gadget la îndemână atunci când trebuie să călătorești sau pur și simplu să le iei cu tine oriunde trebuie să mergi.

4. Economii de costuri

Un aparat de ras electric implică un cost inițial considerabil. În egală măsură, acesta va merita investiția inițială. Cu o îngrijire și o întreținere corespunzătoare, un aparat de ras electric poate dura mulți ani și va trebui să înlocuiți anumite piese doar o dată pe an sau la fiecare 18 luni.

Prin urmare, în comparație cu bărbieritul tradițional, există o mare diferență, deoarece acesta necesită înlocuirea lamelor după câteva bărbieriri, ceea ce face să trebuiască să cumpărați lame lunar, deoarece aparatul de ras electric este o opțiune foarte economică pe termen lung.

5. Mai puțin timp de învățare

Atunci când folosiți un aparat de ras cu mai multe lame, poate dura o perioadă considerabilă de timp până vă obișnuiți să îl folosiți. Presiunea, unghiul și modul de prindere a instrumentului sunt doar câteva dintre detaliile de care trebuie să se țină cont atunci când se efectuează această procedură.

Cu toate acestea, în cazul aparatelor de ras electrice, procedura este mult mai simplă. Urmează doar câțiva pași simpli și ușori și vei putea să te bărbierești fără probleme. Nu uita că pielea ta are nevoie de câteva săptămâni pentru a se obișnui cu noua metodă de bărbierit.

6. Versatilitate

Deoarece majoritatea aparatelor de ras electrice sunt fără fir, vă puteți bărbieri oriunde. În plus, unele aparate de ras sunt, de asemenea, complet rezistente la apă și au funcții pentru o încărcare mai rapidă, așa că sunt de mare ajutor atunci când nu ai prea mult timp la dispoziție.

Dacă doriți, puteți folosi chiar și un aparat de ras pentru a vă rade capul sau părul. În zilele noastre, aproape toate aparatele de ras au un trimmer încorporat care poate fi folosit pentru a tăia perciunii la forma dorită. Dacă trebuie să te bărbierești în mod regulat, un aparat de ras electric este cea mai bună opțiune pentru tine.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Sondaj: 87% dintre bucureșteni votează transportul alternativ ca fiind cea mai bună opțiune pentru călătoriile urbane
(P) Sondaj: 87% dintre bucureșteni votează transportul alternativ ca fiind cea mai bună opțiune pentru călătoriile urbane

Marea majoritate a bucureștenilor (87%) consideră că transportul alternativ este cea mai bună opțiune pentru călătoriile în oraș.  

(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI
(P) Descoperă Magia: smartphone-ul HONOR Magic6 PRO revoluționează fotografia cu tehnologia AI

HONOR a lansat de curând noul smartphone Magic6 Pro.

(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara
(P) Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Hunedoara

Altex România continuă să dezvolte rețeaua sa națională de magazine și inaugurează un nou magazin in orașul Hunedoara, județul Hunedoara.

Recomandări
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”
„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”

Rusia a anunţat joi că deţine ”proba” care arată că autorii atentatului soldat cu 143 de morţi în apropiere de Moscova întreţineau legături cu ”naţionalişti ucraineni”, acuzaţii catalogate de către Statele Unite drept ”propagandă absurdă”.

România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara
România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara

A început numărătoarea inversă până la intrarea României în spațiul Schengen aerian și maritim. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor schimba regulile, iar autoritățile fac ultimele pregătiri.